Ovulasyon testim çatlamış mı bu kadar koyu çıkması normal mi

Normalde aralik ayından beri yapıyorum yanılma payı yok diyordum bu testler için çok net çok hassas diyordum. Ama bu ay yumurtam büyümedi diye tedavim iptal edildi biri 7 mm biri 6 mm de kaldı yumurtalar gelişmedi. 2 gün evvel çok net yumurtlama gördüm bende bir gebenin günlüğü sayfasından alıyorum. Bugün doktora gittim yumurta kistr dönüşmesin diye daha önce başıma gelmişti bi gittim yumurta büyümemiş aynı duruyor biri 6 biri 7mm ikiside aynı şekilde duruyor dedi doktor 3 hafta sonra gel sonrada 1-2 ay ara ver dedi tedavi için 😢 yabi test yanılttı neden bilmiyorum yumurtlama olarak gösterdi ama büyüme yokmuş hiç yumurtlama yok yani. Nasıl oluyor anlamadım acaba sizdede öyle yanılma olabilir mi diye düşündüm
Doktoruma gittim 3 gün önce çok güzel ovulasyon olmuş dedi şuan varsada alttan baktı çıkmaz dedi rahim kalınlaşmış reglde olabilir dedi adet gecikmesini bekliyelim inşallah olmazsın olursanda 3 gün gel test yapıcaklar amh falan bakıcam diğerlerine dedi sağ tarafındaydı çatlayan yumurtam ve 2 gündür sağ kasığım ağrıyor umarım vardır hayırlısıyla ❤🤲🏻 birde adetten sonra bir myom kist tarzı birşey oluşuyormuş yumurta çatlayınca atılıyormuş atılmazsa pozitif çıkarır dedi adetle sökülür dedi

Doktoruma gittim 3 gün önce çok güzel ovulasyon olmuş dedi şuan varsada alttan baktı çıkmaz dedi rahim kalınlaşmış reglde olabilir dedi adet gecikmesini bekliyelim inşallah olmazsın olursanda 3 gün gel test yapıcaklar amh falan bakıcam diğerlerine dedi sağ tarafındaydı çatlayan yumurtam ve 2 gündür sağ kasığım ağrıyor umarım vardır hayırlısıyla ❤🤲🏻 birde adetten sonra bir myom kist tarzı birşey oluşuyormuş yumurta çatlayınca atılıyormuş atılmazsa pozitif çıkarır dedi adetle sökülür dedi

Inşallah hayırlı haberi alırsınız. Ben neden bende bu şekilde cıktı hala bilmiyorum çok güveniyordum teste aslında ama doktor beni 6 biri 7 mm dedi yani büyüme yok nasıl oluyor hala aklım almadi doğrusu. Araliktan beri yapıyorum ovulasyon testi ve çok güveniyordum doğru çıktığına ama şimdi kuşkulandım acaba önceleri de yumurtlama var sanıp aslında yokmuydu diye.
Rabbim kimseyi uğraştıracak nasip etsin psikoloji filan da kalmadı bende artık

Inşallah hayırlı haberi alırsınız. Ben neden bende bu şekilde cıktı hala bilmiyorum çok güveniyordum teste aslında ama doktor beni 6 biri 7 mm dedi yani büyüme yok nasıl oluyor hala aklım almadi doğrusu. Araliktan beri yapıyorum ovulasyon testi ve çok güveniyordum doğru çıktığına ama şimdi kuşkulandım acaba önceleri de yumurtlama var sanıp aslında yokmuydu diye.
Rabbim kimseyi uğraştıracak nasip etsin psikoloji filan da kalmadı bende artık
Dua et bende öyle yapıyorum ne yaparsak yapalım olucağı zaman olucak ❤🤲🏻

X