Ovulasyon testim çatlamış mı bu kadar koyu çıkması normal mi

Doktora illk pik günü gittim testi yapmadan çatlayacak 18 mm güzel şuan dedi eve gelince yaptım baktım pik
Bir gebenin günlüğünden aldınız değil mi testi ben de rahmetli oğlum o testlerle hamile kalmıştım 2 sene önce onlar da tampik olması için böyle yumurtanın 19-20 milim olması gerekiyor ama doktor dediyse 18 milim de gayet ideal hayırlı olsun

İlk pikten bir gün önce değerlendirdim canım sonra bir gün ara verdim ikinci pik dün gece yaptık bugün çatlamıştır dedim ama yine pik gibi duruyor bende yine değerlendiricem ebru ablaya ulaşmak çok zor hemen dönemiyor maalesef yoğunluktan
Ah evet çok zor uzun bir zaman sonra dönüyor. Bende pcosluyum doktorun yumurta takibini yaptı

Bir gebenin günlüğünden aldınız değil mi testi ben de rahmetli oğlum o testlerle hamile kalmıştım 2 sene önce onlar da tampik olması için böyle yumurtanın 19-20 milim olması gerekiyor ama doktor dediyse 18 milim de gayet ideal hayırlı olsun
Evet ebru hanımın testlerini kullanıyorum teşekkür ederim rabbim kucağınızı sağlıkla hayırlısıyla doldursun inşallah

Evet canım inşallah bebek haberini yazarsın sağlıkla 🙏🏻🫶🏻
Merhaba benim ovulasyon testlerim bu şekildeydi bugünleri değerlendirdik ama daha teste göre degerlendirilcek gün yok galiba hani çatlama yumurtlama felan 2 gündür sag da da var ama özellikle sol Kasım'da böyle batma şeklinde bugünde alt katında kramp şeklinde ağrı gibi birşey oluyor bu neden oluyor aceba mideme arada yine kramp giriyo niye anlamadım

Eklentiler

• IMG_20241101_223825.jpg
    IMG_20241101_223825.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba benim ovulasyon testlerim bu şekildeydi bugünleri değerlendirdik ama daha teste göre degerlendirilcek gün yok galiba hani çatlama yumurtlama felan 2 gündür sag da da var ama özellikle sol Kasım'da böyle batma şeklinde bugünde alt katında kramp şeklinde ağrı gibi birşey oluyor bu neden oluyor aceba mideme arada yine kramp giriyo niye anlamadım
Merhaba benimde bugün sol kasığımda pıt pıt birşey atıyordu eşimde şaşırdı hatta bir sertlik var dokununca ve sadece sol kasığım ağrıyor kramp giriyor

Canım günaydın 27,28 yumurtlama 29 çatlama olmuş değerlendirdiysen inşallah güzel haberlerini alırız 🥰

Bende yaptım canım benimde negatif moralim bozuluyor
Aynen artık böyle varya sinir mi üzüntümü vazgecmislik mi nedersende ben adlandiramiyorum ama artık pes ettim gücüm kalamdi ümidim kalmadı ne oluyorsa olsun artık gerçekten o kadar ki bunaldım yoruldum ben anlamıyorum madde alkol bağımlı olanların çocukları tıkır tıkır oluyor sigarayı bıraktık bı sigaramı etkiliyor aceba bizi diye bilmiyorum sigara içsem sorun oluyor diyorlar bıraktık stres iyice tavan yaptı bir aktardan karışım önerdiler burdan 1 buçuk 2 ay sonra sonuç almışlar bizde tık yok 3 ay eşim ilaç kullandı morfolojiii yine aynı sonra 3 ay başka ilaç kullandı morfolojiii sayı hepsini düşürdü şimdi bu bitkisel karışım onda da birşey içim vikti bugün ağla ağla artık gerçekten sinirlerim alt üst oldu

Canım benimde aynı zamnda oldu nerdeyse senden bir gün sonra pik oldu benim ki hemen testte çıkmaz diye biliyorum ne zaman yapmalıyım
Normalde ovulasyon testi ne bakarak yaparsak bugün beraberliğin 5 günü benim mesela daha erken ama ne bilim artık böyle gerçekten kaldıramıyorum biran önce sonuç almak istiyorum hayırlısıyla olmuyor zamanında yapsamda olmuyor olmuyor yani yüzüme gulmedi bı ne yaptıysam olmadı artık tükendim yani pes ettim o kadar sinirliyim ki doldum ki . (Nirmalde adet gecikmesi olanekadar bekleyin diyorlar ama sen en iyisi ya adeti bekle yada adete 1 2 gün kala erken gebelik testi ile yap inşallah alirisn sonuç gerçekten)

X