- 22 Ağustos 2024
- 112
- 25
- 25
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
Benimde bugün göğsümün altından yanlara doğru giden ağrı ve hassasiyet başladıVar göğüslerimde hassasiyet çok fazla ara kanama gibi bir kanama yaşadım şuanlık bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugün göğsümün altından yanlara doğru giden ağrı ve hassasiyet başladıVar göğüslerimde hassasiyet çok fazla ara kanama gibi bir kanama yaşadım şuanlık bu kadar
Canım maddiyatın varsa direkt tüp bebek yaptır kendini üzme boşuna yıpratma .Normalde ovulasyon testi ne bakarak yaparsak bugün beraberliğin 5 günü benim mesela daha erken ama ne bilim artık böyle gerçekten kaldıramıyorum biran önce sonuç almak istiyorum hayırlısıyla olmuyor zamanında yapsamda olmuyor olmuyor yani yüzüme gulmedi bı ne yaptıysam olmadı artık tükendim yani pes ettim o kadar sinirliyim ki doldum ki . (Nirmalde adet gecikmesi olanekadar bekleyin diyorlar ama sen en iyisi ya adeti bekle yada adete 1 2 gün kala erken gebelik testi ile yap inşallah alirisn sonuç gerçekten)
Duydugum kadarıyla tüp bebek de anneye hormon yukluyorlar ya doğal olarak ilaçlar felan buda ilerleyen zamanlar anne ve çocuğa şeker kalp hastalığı olma riski yüksek mis bende şuan bı bitkisel kürü tedavi altındayız olmazsa zaten artık tek çare tüp BebekCanım maddiyatın varsa direkt tüp bebek yaptır kendini üzme boşuna yıpratma .
Sizdeki sorun nedir acaba olmama sebebi var mıDuydugum kadarıyla tüp bebek de anneye hormon yukluyorlar ya doğal olarak ilaçlar felan buda ilerleyen zamanlar anne ve çocuğa şeker kalp hastalığı olma riski yüksek mis bende şuan bı bitkisel kürü tedavi altındayız olmazsa zaten artık tek çare tüp Bebe
Biz de mesela varikosel eşim. Ama biz de ameliyat düşünmüyoruz.Duydugum kadarıyla tüp bebek de anneye hormon yukluyorlar ya doğal olarak ilaçlar felan buda ilerleyen zamanlar anne ve çocuğa şeker kalp hastalığı olma riski yüksek mis bende şuan bı bitkisel kürü tedavi altındayız olmazsa zaten artık tek çare tüp Bebek
Ayrıca nihalin bahçesi diye bir sayfa var ben de eğer bu ayda olmazsa ordan hayıt macunu alacağım aynı zamanda inofolic combi kullanıyorumDuydugum kadarıyla tüp bebek de anneye hormon yukluyorlar ya doğal olarak ilaçlar felan buda ilerleyen zamanlar anne ve çocuğa şeker kalp hastalığı olma riski yüksek mis bende şuan bı bitkisel kürü tedavi altındayız olmazsa zaten artık tek çare tüp Bebek
Valla tatlım doktorun biri çok hafif varikosel var çok fazla değil olursa olur olmazsan da çocuk olur dedi başka bir doktor hiç yok dedi eşimde morfoloji sorunu var bı 3 ay ilaç kullandı sayı nerdeyse 2 katına çıktı morfolojiii aynı kaldı sonra başka bir ilaç kullandı sayıyı morfolojiii Allah ne verdiyse hepsini indirdi yikseltecegi yerde işte 2 ay oldu İzmir'de nida hanım var aktarci doğal karışım bitkiseller ona devam ediyoruz şuan hayıt macunu varikosel iyimi geliyorBiz de mesela varikosel eşim. Ama biz de ameliyat düşünmüyoruz.
Ayrıca nihalin bahçesi diye bir sayfa var ben de eğer bu ayda olmazsa ordan hayıt macunu alacağım aynı zamanda inofolic combi kullanıyorum
Yok hayıt macunu senin yumurtanı daha kaliteli edebilir diye. Morf. Kaç acabaValla tatlım doktorun biri çok hafif varikosel var çok fazla değil olursa olur olmazsan da çocuk olur dedi başka bir doktor hiç yok dedi eşimde morfoloji sorunu var bı 3 ay ilaç kullandı sayı nerdeyse 2 katına çıktı morfolojiii aynı kaldı sonra başka bir ilaç kullandı sayıyı morfolojiii Allah ne verdiyse hepsini indirdi yikseltecegi yerde işte 2 ay oldu İzmir'de nida hanım var aktarci doğal karışım bitkiseller ona devam ediyoruz şuan hayıt macunu varikosel iyimi geliyor
Morfoloji 1 kullandığım vitaminler içinde hayıt ekstresi var sizin sorun neYok hayıt macunu senin yumurtanı daha kaliteli edebilir diye. Morf. Kaç acaba
Benim bir kızım var ikincisi 5 aydır deniyoruz olmuyor . Kocam da varikosel var tüm değerler iyi fakat ileri hız 27 .Morfoloji 1 kullandığım vitaminler içinde hayıt ekstresi var sizin sorun ne
Anladım ileri hıza ne iyi geliyordu ya unuttum valla bulursam yazcam sanaBenim bir kızım var ikincisi 5 aydır deniyoruz olmuyor . Kocam da varikosel var tüm değerler iyi fakat ileri hız 27 .
Bu resimdeki ilk ilacı kullandığımız sonrası verdiğimiz test. İkinci test sonucunu bulamadım proxeed plus diye bir ilaç kullandık sayiyoy morfolojiii düşürdü ileri hız 35 ile 45 arası oldu galiba tam hatırlamıyorum bu ilaç kimine iyi kimine yaramamış bize yarayan tek şeyi ileri hızı oldu ayrıca ileri hıza c ,a ve B1 vitamini ve muz çok iyi geliyormuş keçiboynuzu kürü de iyi geliyor dediler denedik bı faydasını görmedim keçiboynuzu özü yiyebilirBenim bir kızım var ikincisi 5 aydır deniyoruz olmuyor . Kocam da varikosel var tüm değerler iyi fakat ileri hız 27 .
Canım maxigo takviye ile keçiboynuzu özü 2 aydır kullanıyor çakşır suyu da içti bir ara ama tık yok bide bende de hafif polikistik görünüm var belki de benim yumurtalar sıkıntıdır . Bir kaç aya klomene geçicemBu resimdeki ilk ilacı kullandığımız sonrası verdiğimiz test. İkinci test sonucunu bulamadım proxeed plus diye bir ilaç kullandık sayiyoy morfolojiii düşürdü ileri hız 35 ile 45 arası oldu galiba tam hatırlamıyorum bu ilaç kimine iyi kimine yaramamış bize yarayan tek şeyi ileri hızı oldu ayrıca ileri hıza c ,a ve B1 vitamini ve muz çok iyi geliyormuş keçiboynuzu kürü de iyi geliyor dediler denedik bı faydasını görmedim keçiboynuzu özü yiyebilir
Bu sayılara aslında gebelik oluşur onu diyeyim çünkü çok çok daha az sayılarda morfoloji 1 yada 0 ile gebe kalanlar var. Demek bir zaman var sizin için inşallah çok kısa zamanda gelsin artıkBu resimdeki ilk ilacı kullandığımız sonrası verdiğimiz test. İkinci test sonucunu bulamadım proxeed plus diye bir ilaç kullandık sayiyoy morfolojiii düşürdü ileri hız 35 ile 45 arası oldu galiba tam hatırlamıyorum bu ilaç kimine iyi kimine yaramamış bize yarayan tek şeyi ileri hızı oldu ayrıca ileri hıza c ,a ve B1 vitamini ve muz çok iyi geliyormuş keçiboynuzu kürü de iyi geliyor dediler denedik bı faydasını görmedim keçiboynuzu özü yiyebilir
Doktora gittin miCanım maxigo takviye ile keçiboynuzu özü 2 aydır kullanıyor çakşır suyu da içti bir ara ama tık yok bide bende de hafif polikistik görünüm var belki de benim yumurtalar sıkıntıdır . Bir kaç aya klomene geçicem
Gittim evet inofolic takviye verdiDoktora gittin mi
İnositol folik asit vitamin bileşenlerinden oluşan bir takviye inositol yumurta kalitesine iyi geliyor havuç ye bende bu ay başladım havuç erkek spermine ve kadın yumurtasina iyi geliyormuş hergun bir tane düzenli yiyoruzGittim evet inofolic takviye verdi
Bu ay kesinlikle hayıt suyu ve havuç suyu içeceğim bakalım inşallah adet olmayız sağlıklı bebişler olurİnositol folik asit vitamin bileşenlerinden oluşan bir takviye inositol yumurta kalitesine iyi geliyor havuç ye bende bu ay başladım havuç erkek spermine ve kadın yumurtasina iyi geliyormuş hergun bir
Bu ay kesinlikle hayıt suyu ve havuç suyu içeceğim bakalım inşallah adet olmayızİnositol folik asit vitamin bileşenlerinden oluşan bir takviye inositol yumurta kalitesine iyi geliyor havuç ye bende bu ay başladım havuç erkek spermine ve kadın yumurtasina iyi geliyormuş hergun bir
İnşallah canım ya artık inan onu ye bunu iç su kürü hap ic su vitamini iç midemiz kaldırmıyor artık esiminde benimde ve maddiayt olarak ortalık o kadar kötü ki herşey ateş pahası herkesin geliri ortalama belli kira derken sağlıklı yemişi eti gibi şeyler yiyin diyorlar anam insan ekmek zor alıyor onları nasıl alsın millet sastik kaldık milletceBu ay kesinlikle hayıt suyu ve havuç suyu içeceğim bakalım inşallah adet olmayız
Yani oldum bence zaten pcos var bende bunada şükür doktor çatlıcaksın dedi 18 mm dedi sonra o gün akşam pik oldu ama bu son testte bu kadar koyu olunca şaşırdım 3 gün yumurtlama olur mu üst üstte