• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testim 6 gündür koyu çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaz-ruzgari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
1.250
1.629
63
Merhaba ovulasyon testim yaklaşık 6 gündür hep koyu çıkıyor.
2 şubat regli başlangıcıydı 22-23 şubat ovulasyon koyulaşınca değerlendirdik sonra baktım hep koyu çıkıyor. Reglime daha var erken ümitlenmek istemiyorum ama bunlar niye silikleşmiyor?
tek tek eklediklerim genelde 10 dk sonrası, toplu resimde silikleşme olabiliyor. Yaklaşık 1 haftadır koyu çıkıyor. Ondan önce de ovulasyon yapıyordum hep silikti. Belimde bir ağrı var ara ara kasık batması yorgunluk ve halsizde mevcut birde beyaz bir akıntım var anlam veremiyorum. Tecrübeli anne adayları varsa yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• 23.jpeg
    23.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 177
  • 23.jpeg
    23.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 114
  • 24.jpeg
    24.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 104
  • 26.jpeg
    26.jpeg
    108,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 27.jpeg
    27.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 107
  • 28.jpeg
    28.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 176
  • sonrası.jpeg
    sonrası.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 181
Erken gebelik testim yok evde normal kaset test var onda da daha erken gözükmez diye yapmadım. Yorumunuz için teşekkürler inşallah öyledir :KK200:
Erken ve kaset farketmiyor çok denedim varsa erkendede kasettede çıkıyor ve kasetin çizgisi daha bile belli oluyor.erkenler para tuzağı.Bence yapın vardır yüksek ihtimal hep koyu seyretmiş testler

Erken ve kaset farketmiyor çok denedim varsa erkendede kasettede çıkıyor ve kasetin çizgisi daha bile belli oluyor.erkenler para tuzağı.Bence yapın vardır yüksek ihtimal hep koyu seyretmiş testle
Öyle mi dersiniz? genelde adete 1-2 gün kala bile testlerde zor görünüyormuş bi kaç gün daha bekleyip hafta içi yapmayı planlıyorum. ovulasyona da devam edicem bi kaç arkadaş çatmala olmamış olabilir dedi kafam karıştı.
Teşekkür ederim yorumunuz için :KK36:

Öyle mi dersiniz? genelde adete 1-2 gün kala bile testlerde zor görünüyormuş bi kaç gün daha bekleyip hafta içi yapmayı planlıyorum. ovulasyona da devam edicem bi kaç arkadaş çatmala olmamış olabilir dedi kafam karıştı.
Teşekkür ederim yorumunuz için :KK36:
Bunun adete kaç kaldığı ile alakası yok yumurtlama gününe bağlı yumurtlamanın 12.günü varsa kasettede çıkar erkendede. Hcg değerim 8 ken beş tl lik kasette çıktı 🌸gönlünüze göre olsun inşallah 🤲🤲

Teşekkür ederim ☺️ Sizinkinide Allah bağışlasın 🥰🙏🏼
haftaiçi yapıcam umarım bende görürüm pozitifi 🙏🏼

2 şubat regli başlangıcıydı 22-23 şubat ovulasyon koyulaşınca değerlendirdik sonra baktım hep koyu çıkıyor. Reglime daha var erken ümitlenmek istemiyorum ama bunlar niye silikleşmiyor?
tek tek eklediklerim genelde 10 dk sonrası, toplu resimde silikleşme olabiliyor. Yaklaşık 1 haftadır koyu çıkıyor. Ondan önce de ovulasyon yapıyordum hep silikti. Belimde bir ağrı var ara ara kasık batması yorgunluk ve halsizde mevcut birde beyaz bir akıntım var anlam veremiyorum. Tecrübeli anne adayları varsa yardımcı olabilir mi?
Canım bence sen yeni pik görüyorsun yumurtlama olmamış henüz

Canım regli döngün ne kadar ? Bi de Piko var mı

canım ortalama 32-33 günde bir ben piki 23. gün olarak düşündüm ama bugun 28 . gün hala koyu
Bnde şaşkınım valla. Gebelik testi bu soruyu tek çözecek şey sanırım. Ve sonrasında doktora yumurtaya baktırın

ay bu ne demek ki acaba ? öğrende banada haber ver olur mu

Back