- 2 Ekim 2024
- 82
- 31
- 29
-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Siz bugünleri değerlendirdiniz mi? Ayrıca bugünde mutlaka değerlendirin olur mu? Geç yumurtlama olabiliyor bence böyle bu yani kasık ağrısı kramp şeklinde akıntı vs varmıydı bu süreçlerdeTabi atarım
8 ve 9 değerlendirdim iki gündür kasıklarımda batma oluyor ve bugün gögüs ucum acıyor akıntım normal her zaman olduğu gibi şimde ben bu günden sonra 14 gün mü sayıcam geç adet mi olucam döngüm 30 gün sürüyor bugün 21. Gün yani 9 gün var adetimeSiz bugünleri değerlendirdiniz mi? Ayrıca bugünde mutlaka değerlendirin olur mu? Geç yumurtlama olabiliyor bence böyle bu yani kasık ağrısı kramp şeklinde akıntı vs varmıydı bu süreçlerde
Tamam batmalı şekilde kramp giriyor gibi ağrı oluyor siz bugünde değerlendirin çatlama olarak gördüğüm o siliklik bugünde şansınız yüksek. Yumurtlama günü erken ya da geç olması regl günüyle alakalı değil siz 14 gün sayın sonra test yapın hayırlı güzel haberler vermek olsun birbirimize ınşallah Rabbim nasip etsin aşırı sabırsızım aşırı heyecanlıyım bende8 ve 9 değerlendirdim iki gündür kasıklarımda batma oluyor ve bugün gögüs ucum acıyor akıntım normal her zaman olduğu gibi şimde ben bu günden sonra 14 gün mü sayıcam geç adet mi olucam döngüm 30 gün sürüyor bugün 21. Gün yani 9 gün var adetime
İnşallah tutar ya rabbim tez vakitte o güzel haberi duymamızı nasip etsinTamam batmalı şekilde kramp giriyor gibi ağrı oluyor siz bugünde değerlendirin çatlama olarak gördüğüm o siliklik bugünde şansınız yüksek. Yumurtlama günü erken ya da geç olması regl günüyle alakalı değil siz 14 gün sayın sonra test yapın hayırlı güzel haberler vermek olsun birbirimize ınşallah Rabbim nasip etsin aşırı sabırsızım aşırı heyecanlıyım bende❤
Merhaba. Üst üste yumurtlama ya gebesin ya catlatma iğnesi oldun ya ağır pcosMerhaba kızlar 30 günlük bir döngüye sahibim ve bugün döngümün 20.ci günü ve benim ovulasyon testlerim 5 gündür pozitif çıkıyor çoğu kişinin ovulasyon testiyle hamilelik öğrendiğini gördüm ve bende gebelik testi denedim ama negatif çıktı 10 gün var adetime erkendi biliyorum ama yinede denemek istedim sizce geç yumurtlamamı yaşıyorum yoksa gebelik olabilir mi testlerimi ekliyorum ilk yaptığım testi atmışım o yüzden 4 tane ekledim
Buraya paylaşıcam sende paylaş lütfen inşallahİnşallah tutar ya rabbim tez vakitte o güzel haberi duymamızı nasip etsin
Merhaba çatlatma iğnesi olmadım pcos da değildir çünkü kaç aydır aynı gün adet görüyorum yumurtlamamda düzgün ilerliyordu inşallah gebeyimdirMerhaba. Üst üste yumurtlama ya gebesin ya catlatma iğnesi oldun ya ağır pcos
Bende sabırsızım yaa günler geçmek bilmiyor ama inşallah adet olmamBuraya paylaşıcam sende paylaş lütfen inşallah❤ daha 9 gün var çok sabırsızım ben
bende böyle diyorum tüm gün inan ki adetime kaldı 8 gün hayırlısıyla sağlıkla tutunur inşallah Rabbim bizi duysun ❤Bende sabırsızım yaa günler geçmek bilmiyor ama inşallah adet olmam
Aminn ya inşallah rabbim duy sesimizibende böyle diyorum tüm gün inan ki adetime kaldı 8 gün hayırlısıyla sağlıkla tutunur inşallah Rabbim bizi duysun ❤
İnşallah:) bende pcos var fakat her ay düzenli regl görüyorum:)Merhaba çatlatma iğnesi olmadım pcos da değildir çünkü kaç aydır aynı gün adet görüyorum yumurtlamamda düzgün ilerliyordu inşallah gebeyimdir
Hayırlısı olsun ya inşallah gebeyimdir hala içimde umut varİnşallah:) bende pcos var fakat her ay düzenli regl görüyorum:)
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Direk gebelik testi yapsana.Hayırlısı olsun ya inşallah gebeyimdir hala içimde umut var
Günüme daha çok var o yüzden test yapmak istemiyorumİnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Direk gebelik testi yapsana.
Aaaa tamam :)Günüme daha çok var o yüzden test yapmak istemiyorum
Kaldı 8 gün iki gündür yorgunluk halsizlik var üstümde ya inşallah gebeyimdir rabbim sen duy sesimiziAaaa tamam :)
Tatlım ya hamilesin yada pcos var herkes öyle dedi banaBenimde reglime 6 gün var ovulasyon testim neden böyle
Gebelik testi yapsan çıkar 6 gün varsaBenimde reglime 6 gün var ovulasyon testim neden böyle
2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı beklemedeyim yinedeGebelik testi yapsan çıkar 6 gün varsa