Fotoğrafları tek bir fotoğraf olarak birleştirdiğiniz için anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla pozitif değil, diğer çizgiler silik değil mi fotoğrafta görebildiğim ikisi de aynı koyulukta değil sankiŞuan düzenledim ama aynı mi
En üstteki testiniz ultra pik7.gunden 12 güne kadar bu şekildeydi ilk resimdeki gibi mor olan testte 12.gunden 14. Güne kadar olan sürede bu şekilde t çizgisi köyü olan da 15 ve 16. Gün e ait aynı sekilde çıktı Eki Görüntüle 3320748 Eki Görüntüle 3320747
Şöyle sanırım resimlerde belli olmuyor ama 7.Günden itibaren testlerim hep negatifti yani t cden silikti 12.gun t ve c aynı renk oldu okuduguma göre bu da pozitif diye biliyorum 15. Gün t c den çok çok koyu çıktı2.mor testte pik olmuş sonra çatlamış, hala pozitif değil testleriniz
Şöyle en altta ki testim ilk yaptığım test mor kapaklı olanlar sonraki testlerEn üstteki testiniz ultra pik
Ortada ki testiniz pik
Altta ki testiniz silinmeye Başlamış yani çatlama gerçekleşmiş. 5 gün pozitif değil yani testleriniz
Tamam git gide koyulaşmışŞöyle en altta ki testim ilk yaptığım test mor kapaklı olanlar sonraki testler
Doktorum artık test yapmayı bırak dediği için testi bıraktım 2 gündür doktorum da şaşırdı 5 gün üst üste diyince kafam allak bullak oldu böyle olupda hamile olan var mı ki acabaTamam git gide koyulaşmış
Pembe olan testin yumurtan olgunlaşmaya başladı orda silik
Mor kapaklı ulta pik testin yumurtan mükemmel bir büyüklükte ve her an çatlayabilirim diyor
Diğer mor kapaklı testin çatladım git gide silinebilirim habercisi
Yarın yapacağın test pembe kapaklı testin gibi olması gerekiyor, buda ben artık tamamen çatladım demek.
Siz yumurtlama zamanında değil misiniz? Adetinize kaç gün kaldı .Doktorum artık test yapmayı bırak dediği için testi bıraktım 2 gündür doktorum da şaşırdı 5 gün üst üste diyince kafam allak bullak oldu böyle olupda hamile olan var mı ki acaba
28-14=14. Gün yumurtlama gününüz yani 5 gün geçmiş oluyor üstünden eğer düzenliyse döngünüz hesap bu şekilde.Adetime 10 gün var 28 günde bir adet oluyorum bugün 19. Adet döngüsü
O zaman döngünüz 28 olmaz bu ay 30 olmuş yumurtlamanız geç olmuş oluyorEvet bunlar teste pik olduğunu gördüm 16 günde bu şekildeydi t cden çok çok koyuydu 17.gunden itibaren bıraktım test yapmayi ayın birinde adet oldum 6 gün sürdü ve bitti 7. Gün başladım test yapmaya ayyy kusura bakmayın sizi de meşgul ediyorum
Ama adet gördüm dediniz ve tekrar yumurtlama görmüşsünüz bu ihtimali ortadan kaldırmış oluyor eğer önceki ay üstüne görme yaşasaydınız tekrar yumurtlama görmezdiniz bu bilimi de aşar bir durum olurAdet takvimi 29 Ekim gösteriyor adet günümü şimdiye kadar hep doğru gösterdi geçen aydan catlayan 3 yumurtam vardı diyorum acaba onu dollendi bir sürü şey çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?