Ovulasyon testi

Canım bugun 10. gunum ve testım bıraz daha koyu oldu yıne sılık ama dıgerlerıne göre koyu demekkı catlıcak yakında umudunu kesme kıstler hıc bır sekılde engel degıl :)
Hadi inşallah sevindim senin icin. Gitgide koyulaşması lazım tamam anladım mantığını

Adetin kacinci günü canım.. ve koyulasmis evet ☺
Benim adet geceli oldu baya canım ya 19 eylülde afet olmam lazımdı. Zaten her adetten 1 hafta sonra lekelenmem oldu benim geçen ayki de baya yoğun 5 gün kanama oldu 30 agustosta da tekrar. Karışık yanı baya. Birşey soracağım ilişkiden sonra hafif kırmızı lekelenme oldu. Yumurtlama döneminde olabilir diyor. Önce sorun etmeli miyim :'(

Kizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun bana

Kızlar bakın bi

Eklentiler

• 20151001_155528.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 244
Kızlar aranızda ovulasyon testi alan var mı bir eczaneye sordum yoktu sanki yeni duymuş gibi baktı bana nerden bulabilirim başkaeczanelerde olur mu

Kredi kartın varsa internetten alabilirsin. P.tesi elinde olur hemen canım

Fiyat olarak ne kadar ilk defa alaçam hiçbir fikrim yok canım ya
Ben n11 den albquick diye bi markaninkini aldım yeni. 20 liraya 20 test 6 tane de gebelik testi verdiler yanina. Ama bu en uygunu 5 tanesi 100 e olan markalar da var. Değişiyor yani canım

Merhaba arkadaşlar burda yeniyim.. evlilikte de yeniyim 20 Günlüğüm henüz. Polikistik over hastasıyım ve ilaç kullanmadan adet göremiyorum.. evleneceğim için de 6 aydır hiç ilaç almadım şuan ovulasyon günlerim ne zman yumurtlamam oluyo mu bilmiyorum doktor tehlikeli evlendiğinde hemen cocuk yapmalısın demişti o yüzden eşimde bende korunmuyoruz.. Bu testleri nasıl yapıyoruz ? Hiç adet olmadığım için tutarmı

Selam bende ilaçsız adet olamıyorum doktorum tarlusal verdi onu kullanıyorum ovulasyon testini de haftaya almayi planlıyorum ilk defa alaçam ama şunu söyleyebilirim vücut ısı takibi diye birşey varmış yumurtlama gününde normalden 0.5 -1 derece yüksek cikiyormus geçen hafta başladım ısı takibine adetim geciktigi için şimdilik bir sonuç yok tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…