Evet her iki overda 1cm sınırında küçük foliküller varmış.
Hadi inşallah sevindim senin icinCanım bugun 10. gunum ve testım bıraz daha koyu oldu yıne sılık ama dıgerlerıne göre koyu demekkı catlıcak yakında umudunu kesme kıstler hıc bır sekılde engel degıl :)
Bana koyulaşmış gibi geldi ? Sizce Eki Görüntüle 1643566
Benim adet geceli oldu baya canım yaAdetin kacinci günü canım.. ve koyulasmis evet ☺
Canım silik biraz evet. Siliklik 10dk dan sonra mi oldu ? Baştan mı çıktı ? Yarın sabah ilk idrarla dene bi de bence bakalım hadi hayırlısı :)Kızlar bakın bi
Canim iki dk sonra ciktiCanım silik biraz evet. Siliklik 10dk dan sonra mi oldu ? Baştan mı çıktı ? Yarın sabah ilk idrarla dene bi de bence bakalım hadi hayırlısı :)
Bence yarın dediğim gibi ilk idrarla dene sabah hadi güzel haberler ver bizeCanim iki dk sonra cikti
Fiyat olarak ne kadar ilk defa alaçam hiçbir fikrim yok canım yaKredi kartın varsa internetten alabilirsin. P.tesi elinde olur hemen canım
Ben n11 den albquick diye bi markaninkini aldım yeni. 20 liraya 20 test 6 tane de gebelik testi verdiler yanina. Ama bu en uygunu 5 tanesi 100 e olan markalar da var. Değişiyor yani canımFiyat olarak ne kadar ilk defa alaçam hiçbir fikrim yok canım ya
Çok teşekkür ederim canımBen n11 den albquick diye bi markaninkini aldım yeni. 20 liraya 20 test 6 tane de gebelik testi verdiler yanina. Ama bu en uygunu 5 tanesi 100 e olan markalar da var. Değişiyor yani canım
Selam bende ilaçsız adet olamıyorum doktorum tarlusal verdi onu kullanıyorum ovulasyon testini de haftaya almayi planlıyorum ilk defa alaçam ama şunu söyleyebilirim vücut ısı takibi diye birşey varmış yumurtlama gününde normalden 0.5 -1 derece yüksek cikiyormus geçen hafta başladım ısı takibine adetim geciktigi için şimdilik bir sonuç yok tabiMerhaba arkadaşlar burda yeniyim.. evlilikte de yeniyim 20 Günlüğüm henüz. Polikistik over hastasıyım ve ilaç kullanmadan adet göremiyorum.. evleneceğim için de 6 aydır hiç ilaç almadım şuan ovulasyon günlerim ne zman yumurtlamam oluyo mu bilmiyorum doktor tehlikeli evlendiğinde hemen cocuk yapmalısın demişti o yüzden eşimde bende korunmuyoruz.. Bu testleri nasıl yapıyoruz ? Hiç adet olmadığım için tutarmı