Ovulasyon testi

Aynen bende senin gibiyim artık çok kafama takmıcam inşallah olur bebeğimiz test çubuğunda sanki iyi değil gibi geldi bana of kafamda deli sorular,ah keşke bebeğim olsa keşkeee

Iyi aksamlar, bu ay ilk defa ovu testi denedim 12. Gunden baslayarak resimdeki gibi oldu.bekledigimden bir iki gun erken yumurtladim sanirim.5. Test gunumde yumurtlamam gerekiyordu aslinda. Pek yorumlayamadim. Iliski gunlerim de 1, 3 ve 4 . Umarim yakalamisimdir 4 aydir istyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

İyi geceler. Bizde bu ay bebek yapmaya karar verdik. Öncelikle doktorumu aradım ve adetimin 3. günü beni yumurta rezervlerimin kontrolüne çağırdı. Sonrasında ovulasyon testlerinden bahsetti birde çatlamayı kolaylaştıran bir ilaca başlattı. Bu ay adetin 9. gününde başladım teste her gün aynı saatte 2 saat sıvı almadan yaptım. 9 ve 10 da t hafif silikti, 11. günde kopkoyu çift çizgiyi yakaladım akşamına ilişki zaten 2 günde bir yaptık hep. Ve o gece şiddetli kasık ağrısı yoğun uzayan akıntı karında şişlik vs. belirtiler vardı. Sonraki günler de meraktan yaptım testi ve t çizgisi c den koyuyu 12. ve 13. günde yani yine pozitifti, 14. günde yani bugün yine 2 çizgi kopkoyu oldu anlayamadım yarın gene yapıcam testi. Doktoruma söyledim oda yorumlayamadı bu gece ilişkiye girin dedi ama dün girdik o yüzden yarın giricez. öbür ay gebelik olmazsa adetin 8. 9. günü gel ultrasonla yumurtlama takibi yapalım en iyi sonucu o verir dedi. Böyle bir durum yaşayan oldumu niye hala negatife dönmedi ?

Gün aşırı yaptığımız için dün den önce girmiştik bu akşam tekrar gireriz inşallah hayırlısıyla olur .. Olmadı yumurta takibi yaptırırım daha ilk ay ama çok sabırsızım hızlandırmak lazım süreci :)

arkadaşım gebelik durumunda çıkıyo genelde böyle. yinede kesin diyemeyiz ama olma ihtimalini arttıyor.

Eczane den aldım fortest markası. İçinden 5 tane çıkıyor 45 tl. Ben ovulasyon testi dedim onu verdi.

45 tl pahalıymıs 5 li test icin, gerci fortest iyi bir marka. Ben de eczaneden aldim 5 li Galenik adi 20 tl. Internette de satiliyormus sanirim ben bakmadım hic, eger bu ay olmazsa coklulardan alıcam internetten. ınsallah bakmam gerekmez tabi, Umarim sizlerin de

Evet çok iyi markamış. Aynı markanın gebelik testinide aldım üzerinde ultra erken gebelik testi ilişkiden 5 gün sonra %99 sonuç yazıyor :) inşallah hakkımızda hayırlısı.

Merhaba arkadaşlar bende 1,5 senedir uğraşıyorum en son ovülasyon testiyle birlikte pre-seed jel kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Birde öyle denemenizi tavsiye ederim. Jeli burdan araştırabilirsiniz kullanıp hamile kalan çok fazla kişi var.

bu jel ne işe yarıyor?

3. günü en net sanırım yumurtladığın günün :) inşallah şu ramazan ayı yüzü suyu hürmetine Rabbim senin benim isteyen herkesin bebek sahibi olmasını sağlar.. benim geçen ay tutmadı 2gün sonra ovulasyon testine tekrar başlıcam,, ve çok korkuyorum ..

Gün aşırı yapmak gerekiyormuş yalnız spermler 48 saatte gereken sayıya ulaşıyormuş. Zaten 3 gün canlı kalıyor içerde, yumurtada 24 saat canlı kalıyor olacağı varsa olur yani. Birde benim doktorum 2 saat poponun altında yastıkla yat dedi.

evet oyle diyorlar, 4 aydır oyle denedım olmadı. Bu sefer de hergun olsun dedım tam yumurtlama zamanında. Belimin altına yastık da koydum, hemen dus almadim. Ne yaparsan yap tabi nasipse oluyor. Ama en azından ihtimali arttırdım diyorsun elimden geleni yaptım diyorsun. Gerci insan kaptırınca hayal kırıklıgı daha cok oluyor. Dogru zamanda gelecek diye tekrar ediyorum kendime surekli, o gelecegi zamanı bilir diyorum..

Laboquick marka hepsiburadan aldım 2günde geldi gebelik testide var hediye
ben surelab almıstım bi türlü çifti görememiştim sonra predictor aldım onda da eşimn eğitimi cıktı bosa gitti bu ay klomen ve pregnly iğne vurundum bakalım tutmazsa ovulasyon testi alıcam tekrar

Aynen öyle zamanı gelince olur. Birde stres yapınca da olmazmış düşünmemek lazım. Allah yardımcısı olsun isteyen herkesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…