Ovulasyon testi

Arkadaşlar 14. Günüm ve bu testin sonucu sizce pozitif mi? Yani yarın mı bilişkiye girilmeli? Ne olur yardım... İlk kez deniyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 864
Merhaba, evet ilk defa ovulasyon kullandım. Emin olmak için bugün tekrar yaptım yine pozitif çıktı hemen değerlendirdik :KK49: inşallah olur

merhaba, benim demek istedigim tahmini yumurtlamadan birkac gun once baslanıyor .Once silik gosteriyor sonra pozitife dogru gidiyor. yumurtlama bir gun oldugundan testin en fazla iki gun en koyu cikmasi gerekir. Oncekilerde ve sonrakilerde daha silik olmalı. Boylece yumurtlayacagin zamandan ve yumurtladıgından emin olursun. Ama tabi bunlar teferruat. Insallah gonlune gore olur :KK45:

merhaba, benim demek istedigim tahmini yumurtlamadan birkac gun once baslanıyor .Once silik gosteriyor sonra pozitife dogru gidiyor. yumurtlama bir gun oldugundan testin en fazla iki gun en koyu cikmasi gerekir. Oncekilerde ve sonrakilerde daha silik olmalı. Boylece yumurtlayacagin zamandan ve yumurtladıgından emin olursun. Ama tabi bunlar teferruat. Insallah gonlune gore olur :KK45:

Merhaba, doktor testi verdiğinde zaten 14. Günümdeydim yani yumurtlama döneminden önce başlayamadım. O gün direk çift çizgi çıktı, emin olmak için ertesi gün (15.gün) de test yaptım yine çift çizgi çıktı. Pozitif oldugunu düşünüp çalışma yaptık hemen. Umarım doğrudur??

Kızlar günaydın herkese, bu sabah test yaptım,fotografları aşağıda..dün gece ilişki oldu...tekrar ne zaman yapmalıyız..yardımlarınızı bekliyorum..:KK31::KK31:

Eklentiler

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 520
  • image.jpg
    image.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 545
Merhaba arkadaşlar bende 1,5 senedir uğraşıyorum en son ovülasyon testiyle birlikte pre-seed jel kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Birde öyle denemenizi tavsiye ederim. Jeli burdan araştırabilirsiniz kullanıp hamile kalan çok fazla kişi var.
iyi geceler gül hanım bende bu ay galenik ovulasyon testi aldım eczaneden ve pre-seed jel alcanm internetten eczanede bulamadım siz hangi marka ovulasyon testi kullanmıştınız bizde 2 yıldır uğraşıyoruz

kıxzlarrrrrr yardım edin ben ovulasyon testi denedim önce hiç çıkmadı sonra hafif silik çıktı sonra biraz daha koyu çıktı ertesi gün hiç çıkmadı sizce ben yumurtlamadım mı

Kızlar bende yardım istiyorum. Adet duzenligim var doktora gittim adet söktürücü verdi bende bu testlerden aldım çok silik çıktı ama ne zaman birlikte olmam gerekiyor çıkmayan dün yaptım silik olan bugün ki lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• 14426981055021674795080.jpg
    14426981055021674795080.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 326
Bende silik çizgiyi merak ediyorum. Acaba yakın günlerde mi ki ? İlk yaptım adet günüm geçti zaten bu ay düzen yok pek bende o yüzden rastgele oldu. Ama kaşık ağrısı ve akıntı var belki yumurta çatlar dedim ama silik çizgiyi görünce kafam karıştı. Sizce yeni mi geçti yoksa yakın mi? Yada alakası yok direk negatif mi :KK43:

Bende silik çizgiyi merak ediyorum. Acaba yakın günlerde mi ki ? İlk yaptım adet günüm geçti zaten bu ay düzen yok pek bende o yüzden rastgele oldu. Ama kaşık ağrısı ve akıntı var belki yumurta çatlar dedim ama silik çizgiyi görünce kafam karıştı. Sizce yeni mi geçti yoksa yakın mi? Yada alakası yok direk negatif mi :KK43:

Canım doktorum bana adet bittiği anda basla dedi ve hep silik anlamadım gitti

Eklentiler

• 12075045_886428248079736_4484454598503542198_n.jpg
    12075045_886428248079736_4484454598503542198_n.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 334
Canım doktorum bana adet bittiği anda basla dedi ve hep silik anlamadım gitti
Bende anlamıyorum hiç. Ama kimdi ayiın sonuna doğru yumurtluyormuş. Hatta yurmutlamadığımız zamlar da varmış. Hep farklı yani. Aslında ben en son adetimden hormon testi ve ultrason yaptırdım. Sonuçlar iyi değildi pek. Pko dedi doktor şaka gibi 3 veya 6 ay doğum kontrol hapı kullanmalısınız dedi. Be 2 yıl kullandım 3 ay oldu bırakalı işe yarayacak olsa hemen hamile kalmış olmam lazımdı. o yüzden soğan kürü yaptım 15 gün. Onun merakı var acaba faydası oldu mu diye. Pat diye olmayacağı belli birşey de umut ne yaparsın bat 10 gun geçti ( 19 eylül) zaten. 30 agustos 4 eylul ara kanamam olmuştu onu bekliyorum. Haftaya P.tesi de doktora gitcem. Ona kadar kendimi oyalıyorum olacağı yok bu şartlarda pek...

Bende anlamıyorum hiç. Ama kimdi ayiın sonuna doğru yumurtluyormuş. Hatta yurmutlamadığımız zamlar da varmış. Hep farklı yani. Aslında ben en son adetimden hormon testi ve ultrason yaptırdım. Sonuçlar iyi değildi pek. Pko dedi doktor şaka gibi 3 veya 6 ay doğum kontrol hapı kullanmalısınız dedi. Be 2 yıl kullandım 3 ay oldu bırakalı işe yarayacak olsa hemen hamile kalmış olmam lazımdı. o yüzden soğan kürü yaptım 15 gün. Onun merakı var acaba faydası oldu mu diye. Pat diye olmayacağı belli birşey de umut ne yaparsın bat 10 gun geçti ( 19 eylül) zaten. 30 agustos 4 eylul ara kanamam olmuştu onu bekliyorum. Haftaya P.tesi de doktora gitcem. Ona kadar kendimi oyalıyorum olacağı yok bu şartlarda pek...

Aynı sorundayiz canım bende pko yum ama doktorum hiç ilaç vermedi bebek istiyorum diye akışına bırak dedi l
Çörek otu bal tarçın yaptım bu ay adetim bitti biteli inanılmaz kasık ve bel ağrısı var eğer olmazsa sogan suyu denicem. Mutlaka haber ver banada lütfen merakta birakma

Aynı sorundayiz canım bende pko yum ama doktorum hiç ilaç vermedi bebek istiyorum diye akışına bırak dedi l
Çörek otu bal tarçın yaptım bu ay adetim bitti biteli inanılmaz kasık ve bel ağrısı var eğer olmazsa sogan suyu denicem. Mutlaka haber ver banada lütfen merakta birakma

İnşaallah fayda eder canım geçmiş olsun. Senin lh kaç çıkmıştı hormon testinde biliyor musun ? Bi de mesela bende kilo kıllanma filan yok sadece sivilce var. Genelde kilo çok etki ediyormus pko ya diye duydum.

İnşaallah fayda eder canım geçmiş olsun. Senin lh kaç çıkmıştı hormon testinde biliyor musun ? Bi de mesela bende kilo kıllanma filan yok sadece sivilce var. Genelde kilo çok etki ediyormus pko ya diye duydum.

8.82 senin kaç canım ? Benimde sivilce sorunum var çok çok az ama onun dışında bi sorunum.yok adet duzenligimde var tabi

X