- 15 Ağustos 2015
- 277
- 135
- 31
Burdan haberdar ederim yarın sabah başlıyorum :)) dua edin sizde banaEvet ca
Evet canım
Tamam canım hadi kolay gelsin hakkımızda hayırlısı olsunBurdan haberdar ederim yarın sabah başlıyorum :)) dua edin sizde bana
Arkadaşlar soğan kürüne başladım bugün ama mevcut halde olan bi döllenme vrsa çocuğun düşeceği gibi bi yazı okudumTamam canım hadi kolay gelsin hakkımızda hayırlısı olsun
Test yaptır canım bence adet olmak için adım attiysan hamile olmadığından emin olmalısın benceArkadaşlar soğan kürüne başladım bugün ama mevcut halde olan bi döllenme vrsa çocuğun düşeceği gibi bi yazı okudumönce bi test mi yapsaydım
Önce test yapayım ben canımTest yaptır canım bence adet olmak için adım attiysan hamile olmadığından emin olmalısın bence
İnşallah canım. Daha 25 günlük evliyim hiç korunmadık yani oluyosa olsun korkuyorum polikistik over yüznden zorluk çekerim diye. Eşim eczaneye soracak bugün eczaneden bulursak alcaz yoksa internetten isticemselam bayanlar bende 1 senelik evliym ve ilk ay korundum sonra bıraktım ve ozamandan bu zamana bebiş bekliyoruz fakat hala olmadı.adetlerim çok düzensiz bu yüzden ovulasyon testi almak istedim araştırırken sizleri buldum umarım herkes istediğine bi an önce hayırlısıyla kavuşur :)
İnşallah canım. Daha 25 günlük evliyim hiç korunmadık yani oluyosa olsun korkuyorum polikistik over yüznden zorluk çekerim diye. Eşim eczaneye soracak bugün eczaneden bulursak alcaz yoksa internetten isticem
Amin canımmevet bencede oluyosa olsun boşver ilk çocuk sonuçta ben ilk ay bile korunduğuma pişman oldum yani hakkımızda hayırlısı inşallah
Cnm yumurtan çatlamış olabilir çünkü yumurta çatladığında hafif kanama olabiliyormuşKizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun banaEki Görüntüle 1644397
Yok canım maalesef benim lekelenme adete döndü anlamadım bende çift çizginin ertesi günü hemen adet nasıl oldu, normal midir değil midir bilmiyorum da. Neyse birdahaki adetime infertilite bölümüne gideceğim sanırım benim pko baya uğraştıracak...Cnm yumurtan çatlamış olabilir çünkü yumurta çatladığında hafif kanama olabiliyormuş
İnşallah tez zamanda Rabbim bizede nasip eder bnde de pko var ve zor bi durumYok canım maalesef benim lekelenme adete döndü anlamadım bende çift çizginin ertesi günü hemen adet nasıl oldu, normal midir değil midir bilmiyorum da. Neyse birdahaki adetime infertilite bölümüne gideceğim sanırım benim pko baya uğraştıracak...
Kanaa başlama gününden sayıyorsun. Teste var açıklamalar siklüse gire değişiyor canımArkadaslar ilk defa ovulasyon testi almayi düşünüyorum adetim çok düzensiz ilaçsız adet olmuyorum diyebilirim ovulasyon testini adetimin bitiminden kaç gün sonra kullanmaliyim sizce