Ovulasyon testi

Kizlaaar buraya yazmamışım ben bugün kan testi yaptım 85 çıktı :) hamileyim :) öğretmenler günü hediyeemmmm çok güzel

canim hayirli olsun cok sevindim senin adina tebrik ederim seni
Buarada ogretmenler gununde kutlu olsun ne guzel bir gunde hamile oldugunun haberini almissin

Salliala insallah hersey guzel gider canim allah bu guzel gunun de sana bu mujdeyi vermis ya en guzel hediye bence bu.
Bundan sonrasi senin kendine diklat etmene bagli :)

canım dün bende erken gebelık testı yaptım negatıf cıktı regl beklıcem ıkıncı testı yapmak ıcın bakalım.Buay hıc umıdım kalmadı
Ben de reglim ama enfeksiyon için ilac kullanicam 1 hafta iliski yasak dedi dr ovulasyonum da gecer o gunw bu ay da simdiden umudu kestim hayirlisi diyorum artik kismet ne zaman ise o zaman olur inşallah

Ben de reglim ama enfeksiyon için ilac kullanicam 1 hafta iliski yasak dedi dr ovulasyonum da gecer o gunw bu ay da simdiden umudu kestim hayirlisi diyorum artik kismet ne zaman ise o zaman olur inşallah

ınsallah canım. Havalardan dolayı sanırım cok fazla enfeksıyon oluyor.
Bu ay benımde yogun ıdrar yolu enfeksıyonum vardı antıbıyotık kullandım acaba ondanmı olmadı acaba...

bellı olmaz ama ovulasyon zaamanından once tedavın bıterse hamıle de kalabılırsın

az önce usgde eşimde varikosel çıktı ben bıraktım artık

üzme kendini canım ya varikosel ne oluyor hıc duymadım da
Bellı olmaz hıc olmaz denılenlerın bıle oluyor umudunu yıtırme..
Yani bıraktım derken simdilik ameliyat olucak sperm kanallarina basan damar genişliği var yani onu duzelteceker tekrar deneyecegiz insallah cok kötü birsey degil yani sadece biryerini hallederken digerinden birsey çıkıyor en iyisi sallamamak

az önce usgde eşimde varikosel çıktı ben bıraktım artık

Merhaba canım... Varikosel dedi diye umutsuzluğa kapılmayın ve başka bir doktora da görünün. Eşim de özel bir hastanede, muayene oldu. Eşime de varikosel dediler. Sperm testi istediler. Sperm testi ekte, sen de bir bak. Adam, yani sevgili doktor ameliyat etmek için ameliyat edecekti az daha... Başka bir doktora gitti eşim, hiç öyle bir tehdit yokmuş. Ve ben ameliyat dedikleri sırada hamile kaldım. Gerçi düşük yaptım ama sonuç itibari ile tehlike yok...

Eklentiler

• image.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar sizce bugun ovulasyon gunummu bana biraz sikik geldi sanki de fikir verirmisnz lutfen

Eklentiler

• 20151203_172131.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…