Ovulasyon testi

İnşallah bu ay ikimiz de güzel haberler alırız

Benım son ıkı gundur ıdrar yollarımda yanma basladı ve tam yuksek dogurganlık oldugum gunlere denk geldı resmen cok fazla su içmeme rağmen gecmedi Yarın doktordan randevu aldım bakalım ne olcak poff umarım bu hamıle kalmayı cok etkılemıyordur

Idrar yolu enfeksiyonu varsa tedavi ederler canım üzülme inşallah Rabbim ikimize de nasip eder Allah yardımcımız olsun inşallah

Amin canım inşallah. 1 yıl öncesıne kadar cocuk vs dusunmuyordum suanda yolda yururken bır bebek gorsem ıcım gdıyor cok ıstıyorum artık İnşallah hayırlısıyla guzel haberler alırız.

Buarada benım kullandıgım test markasının erken gebelık testıne baktım orda adet gunun den 4 gün önce test yapılanabilir dile belirtmiş. Bende bunu deneyeyım dıyorum
http://www.clearblueturkiye.com/erken-gebelik-testi

Erken gebelik testleri boyle diyor evet bende de var 1 hafta once bile yapilir diyor ancak gec döllenme ve kimyasal.gebelik riskleri.nedeniyle bilerek yap yapacaksan pozitif cikarsa hemen kapilma negatif cikarsa hemen inanma yani cok okudum bu dorumda adet gününde bile negatif.cikip sonradan gecikince fark edilenleri

Selam canım nasılsın,

Bugun dotora gıttım bende sıttıt baslangıcı varmıs antıbıyotık verdı gun de 3 kez 5 gün.Doktora sordum hamılelıgı etkılermı dıye etkılemez dedı ama ben yıne de arada kaldım anyıbıyotıge baslayıp baslamama konusunda Çocuk planladıgımızı da belirttik doktora hiç birşey olmazdedi ve bize good luck :) bakalım gercekten bu ay sans bıze gulecek mi merak edıyorum.

senin nasıl gecıyor gunlerın belirtilerin devam edyormu?

Devam ediyor ve gebelik testlerim negatif geliyor idrarda kendimi tutuyorum baktırmıyorum kanda. Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için ne verdi dr zinnat falan mı?

Devam ediyor ve gebelik testlerim negatif geliyor idrarda kendimi tutuyorum baktırmıyorum kanda. Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz için ne verdi dr zinnat falan mı?

Umarım sonuc degısır pozitif çıkar test sonucların...
Ben zinnat kullanamıyorum alerjı yapıyor bana daha almadım eczaneden antıbotıgı aksam alıcama bakalım ama genelde burdakı ılacların adı turkıyede farkllı oluyor bildiğim kadarıyla

Hımm sen yurt dışındaydın di mi doktora söyledin mi alerjin olduğunu? genelde zinnat tarzı ilaçları tercih ediyorlar bildiğim kadarı ile gebelere iye de zaten en çok yazılan ilaçtır Türkiye'de . İnşallah pozitif çıkar canım ya sanki hayali çizgiler gölüyorum halüsine mi oluyorum ne

Bu arada hangi ülkedesin canım?

söyledim canım doktora cocuk ıstıyoruz oyuzdem bır zararı olurmu die oda bana bir zararı olmaz dedi ama diyorum reglı zamanımdan sonramı baslasam:S

sürekli onu düşündüğümüz için olabilir umarım en kısa zamanda sende çift çizgyi görürsün kafamızı cok taktık sanırım ılla hamıle kalmayı bıraz kafamızı dagıtmak lazım moralımızı yuksek tutmamız gerekır

Ben İsvecdeyim stockholm'da yaşıyorum.

Sen ne iş yapıyorsun. Benim doktorum da ankadar buarada Prof Dr Tarık Aksu bayag ıyı bır doktor

canım ben doktorum ve bu zamana kadar 5 yıllık evli olmama rağmen ertelemek durumunda kaldım şimdi over ezervimin düşük olduğunu duyunca paçam tutuştu Allah yardımcın olsun senin de inşallah benim de

canım ben doktorum ve bu zamana kadar 5 yıllık evli olmama rağmen ertelemek durumunda kaldım şimdi over ezervimin düşük olduğunu duyunca paçam tutuştu Allah yardımcın olsun senin de inşallah benim de

Bende diyorum bayag bilimsel konusuyorsun nerden bu kadar cok biliyor die dusunuyordum :)

İnşallah canım güzel haberler alıcaksın ınanıyorum ben sıkma canını moralını yuksek tut sen elınden gelen herseyı yapıyorsun ve dıkkat edıyorsun da.Tek bundan sonra yapman gereken bu hafta bıraz kendı ıcınde kendını rahatlatmak hersey guzel olucak die dusunelım ve evrene bu sekılde mesaj yollayalım bu senı gercekten rahatlatıcagını inaniyorum.

Kaç yaşıındasın şuanda? doktorda bana benım kan koyulasması sorunum oldugu için 6 ay olmazsa tekrar gel dedı esımıde kontrol edıp ona gore asılama yaada tup bebek sonrasında dusunebılırız dedı ama ben o ıhıtımalı dusunmek ıstemıyorum hiç

Aynen canım ben de tüp bebeğe doğru gidiyorum ve o aşamaları biraz da bilgi sahibi olunca ben de hiç mi hiç düşünmek istemiyorum maddi manevi bana çok zor geliyor Allah'ım bizi ona bırakmadan hayırlısı ile sağlıklı bebekler verir inşallah

birsey sorcam canım sana bana doktor turkıyede elevit ve znco vermişti bu ileçlar tam olarak ne işe yarıyor buılıyormusun ?

ben bunun yerıne normal burdakı hamılelık vıtamın ılacı kullanıyorum onun ıcınde de cunku yeterlı derecede folık asıt oldugu ıcın sence o ılacları kullanmalımıyım?

Canım elevit de sadece folik asit yok b vitaminleri, d ve e vitaminleri ve çinko gibi birçok farklı vitamin var hamileli öncesi bence folik asit b12 kompleksi ilaçlardan kullanmak yeter gibi gebelikte doktorun önerir zaten sana ilaç gerekliyse eğer

Sed86 canım nasılsın test sonucun belli oldumu merak ettim?
Canım amh düşüktü ya o teste yanlış dedi tüp bebek dr u regl oldum muayene etti follüküllerin güzel dedi hamile kalırsın dedi rahim filmi çektiricem gene de cumartesi kendi drum da kültür ve smear aldı 26 sında da onlar çıkacak hazırlıklar devam bu ay sen naptın? bir yandan da nöbetler poliklinik vs derken bugün kahvaltı bile edemedim saat 3 tü ağzıma lokma sürdüm

Bende bekliyorum canim bat benim 30 kasim cumartesi gunu test yapmayi planliyorum bende. Hayirlisi olsun canim insallah onumuzdeki aylarda guzel seyler olur Sevindim canim folukullerinin de guzel cikmasina insallah smear testin de temiz cikar. Dikkat et kendine sizin meslek de gercekten cok zor yaninda atistirmalik birseyler tasi olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…