Ya orası güzel ama amh düşük demek gebe kalması çok zor demek ağlamak istiyorumhadıya sıkma canını canım sende benım gıbı yenı yenı denemeye baslamıssın hayırlısı olsun.
ben kullandıgım testten cok memnunum ıstersen sende bu ay bıde onu dene istersen http://www.clearblueturkiye.com/cift-hormon-dijital-ovulasyon-testi
Bende 4 yıl önce istanbul da yaşıyordum :) Şuanda isvecteyim türkiyede hersey gercekten cok daha kolay hemen gıdıp kan testı yaptırabılmek cok güzel birşey
Amh değerini ilk kez duydum hormon tahlillerinde görmedim hiç. Çok mu önemli bir değer? Üzme canını onun da bir çözümü vardır elbet..Ya orası güzel ama amh düşük demek gebe kalması çok zor demek ağlamak istiyorum
Evet over rezervini en iyi gösteren değer 2-6.8 arası iyi fertilite demek 1 in altı düşük 0.3'ün altı çok düşükAmh değerini ilk kez duydum hormon tahlillerinde görmedim hiç. Çok mu önemli bir değer? Üzme canını onun da bir çözümü vardır elbet..
Çift çizgiyi görünce başla hemen benceCevabin icin tesekkur ederim canim, peki denemeye tam olarak ne zaman başlamali cift cizgi net olunca mi yoksa silikken mi
Çok tesekkur ederim, insallah guzel haberlerimizi de burdan yazarizSed86 43593944 .!.:Çift çizgiyi görünce başla hemen bence
Ama silikler pozitif değil. Pozitif olmasi için ayni yada daha koyu cikmasi lazim. Bana bi ilk yaptığın test aynı koyulukta gibi göründü. Bi de yazarken adet baş.gününden numarala testleriBirde tabi o 4 ve 5. testin arasında 1 gün daha var. Mecburen atladığım, test yapamadığım gün. Yani bugün 11. gün... Hala böyle pozitif işte... Bu kadar uzun sürer mi ki?
Ama silikler pozitif değil. Pozitif olmasi için ayni yada daha koyu cikmasi lazim. Bana bi ilk yaptığın test aynı koyulukta gibi göründü. Bi de yazarken adet baş.gününden numarala testleri
Evet 10. Gun lh pikin olmus 11 de yumurtlamis olabilirsin 10 ve 11. Gunleri yani 1 ve 2 nolu test gunlerini degerlendirdiysen eger bazen gebe kalınca daha ovulasyon testi pozitife yakin cikabiliyor son testteki.gibi seni heveslendirmis gibi olmayayim da ondan olma ihtimali var istersen bir b hcg baktir birkac fun içindeBirde tabi o 4 ve 5. testin arasında 1 gün daha var. Mecburen atladığım, test yapamadığım gün. Yani bugün 11. gün... Hala böyle pozitif işte... Bu kadar uzun sürer mi ki?
Evet 10. Gun lh pikin olmus 11 de yumurtlamis olabilirsin 10 ve 11. Gunleri yani 1 ve 2 nolu test gunlerini degerlendirdiysen eger bazen gebe kalınca daha ovulasyon testi pozitife yakin cikabiliyor son testteki.gibi seni heveslendirmis gibi olmayayim da ondan olma ihtimali var istersen bir b hcg baktir birkac fun içinde
Ben olsam olurum canım çok bariz bir sprem problemi olmadıkça o günler genellikle üst üste önerilebiliyor hatta ben preseed kullanarak 3 gün üst üste beraber olduğumu bilirimGünaydın kızlar
Ben üst üste iki gün en yüksek dogurganlık göstergesını gordum sizce bu iki sonrasında da birlikte olmam gerekirmi yoksa bu günü sizce boşmu bırakmalıyım?
zaten şöyle de bir bilgi var bilfiğim kadarı ile bu sonuçta hormon pikini gösteriyor en yüksek piklerdeyken beraber olmak çok harika olur çünkü o spremler içerde 24-36 saat bekleyecekler yumurtanın çatlamasını içerde ne kadar bekleyen o kadar şans elde edebilirsen preseed de kullanmanı öneririm spermlerin güvnle ulaşmasını sağlıyor doktorlar tavsiye ediyorGünaydın kızlar
Ben üst üste iki gün en yüksek dogurganlık göstergesını gordum sizce bu iki sonrasında da birlikte olmam gerekirmi yoksa bu günü sizce boşmu bırakmalıyım?