Canm sanki 26si gbi gorunyo ama cokta emin deglm bendekızlar testi değerlendirirmsiniz ?Eki Görüntüle 1701799
Canım eşime devlet hastanesi ameliyat ded bir ameliyat dedi ileri derece varikosel çıktı zaten onlar da tip tip neyse bugün özelde yaptırdık basit bir ameliyat olduğunu biliyordum yalnız maddi manevi biraz üst üste gibi oldu bir süre ertelemeyi düşünüyorum çocuk işiniMerhaba canım... Varikosel dedi diye umutsuzluğa kapılmayın ve başka bir doktora da görünün. Eşim de özel bir hastanede, muayene oldu. Eşime de varikosel dediler. Sperm testi istediler. Sperm testi ekte, sen de bir bak. Adam, yani sevgili doktor ameliyat etmek için ameliyat edecekti az daha... Başka bir doktora gitti eşim, hiç öyle bir tehdit yokmuş. Ve ben ameliyat dedikleri sırada hamile kaldım. Gerçi düşük yaptım ama sonuç itibari ile tehlike yok...
Olabilir canım önceki ve sonraki günlere de bakmak gerekKizlar sizce bugun ovulasyon gunummu bana biraz sikik geldi sanki de fikir verirmisnz lutfen
Canım eşime devlet hastanesi ameliyat ded bir ameliyat dedi ileri derece varikosel çıktı zaten onlar da tip tip neyse bugün özelde yaptırdık basit bir ameliyat olduğunu biliyordum yalnız maddi manevi biraz üst üste gibi oldu bir süre ertelemeyi düşünüyorum çocuk işini
Onceki gunum daha silik cizgiydi bu daha net dune gore tabi yarnki nasl olur bilemicem ama tek bi kere mi koyulasiyo yoksa arka arkaya iki gunde koyu olabiliyomu?Olabilir canım önceki ve sonraki günlere de bakmak gerek
Eet 2 gün olabiliyorOnceki gunum daha silik cizgiydi bu daha net dune gore tabi yarnki nasl olur bilemicem ama tek bi kere mi koyulasiyo yoksa arka arkaya iki gunde koyu olabiliyomu?
evet bugunde test yaptım aynı dünkü gibi çizgi çıktı şaşırdım.geçn ay sadece bi gün çift çizgi çıkmıştı.bugünü değerlendiremedik ama yarını değerlendiricez.artık kader kısmet herşeyEet 2 gün olabiliyor
3 gün koyu çıkabiliyor o günleri ve sonraki bir günü gün aşırı değerlendir benceKizlar cok kafam karisti benim uc gundur testler birbirne cok yakn karara veremedim sizce hangi gun daha koyu.
Evet hamile olabilirsin :)Kızlar bu ovulasyon testi pozitif mi? Bata da 2 gün var...
Evet hamile olabilirsin :)
Bekle bakalım daha iki gun var bence olacak hem sabah ilk idrarla yapİnşallah canım, inşallah...Gerçi yazmamışım ama gebelik testi de yaptım, oda negatif. Hayalet olarak bile görmedim yani... Birde akşam yaptım testleri...
Bekle bakalım daha iki gun var bence olacak hem sabah ilk idrarla yap
Sen ne yaptın canım ?? Merak ettim hamilesindir inşaallahİnşallah canım... Bide yarın sabah yapayım o zaman, olmadı olana kadar bekleyeyim...
Sen ne yaptın canım ?? Merak ettim hamilesindir inşaallah
İnşaallah canım bende umutsuzum bu ay kendimden. Amin amin amin..Malesef, bu ayda hüsran...İnşallah yeni yıl hediyesi alırız hepimiz. Bu arada cümlenizin kandili mübarek olsun, Allah bu gecenin hürmetine, Peygamber efendimizin, ehlibeytinin ve sahabelerinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin...