Ovulasyon testi

Canım eşime devlet hastanesi ameliyat ded bir ameliyat dedi ileri derece varikosel çıktı zaten onlar da tip tip neyse bugün özelde yaptırdık basit bir ameliyat olduğunu biliyordum yalnız maddi manevi biraz üst üste gibi oldu bir süre ertelemeyi düşünüyorum çocuk işini

Anladım canım, Allahtan ümit kesilmez ama... Sıkma canını, hakkımızda herşeyin hayırlısı...

Kizlar cok kafam karisti benim uc gundur testler birbirne cok yakn karara veremedim sizce hangi gun daha koyu.

Eklentiler

• 20151205_202741.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar ya 1 aralıkta kanamam başlamıştı. Ben dün temizlendim ovulasyon testine başladım çünkü kimyasal sonrası erken de olabiliyor geç de olabiliyor ovulasyon diyorlar. Silik bir çizgi vardı dünkünde bugün ondan da silik çıktı acaba geçmis olabilir mi ki bu kadar çabuk ? Aslında zaten pko olduğu için çatlamama ihtimalini bile göze almış biriyim ama yine de kafama takılıyor

Kızlar bu ovulasyon testi pozitif mi? Bata da 2 gün var...

Eklentiler

• image.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 144
Sen ne yaptın canım ?? Merak ettim hamilesindir inşaallah

Malesef, bu ayda hüsran... İnşallah yeni yıl hediyesi alırız hepimiz. Bu arada cümlenizin kandili mübarek olsun, Allah bu gecenin hürmetine, Peygamber efendimizin, ehlibeytinin ve sahabelerinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin...

İnşaallah canım bende umutsuzum bu ay kendimden. Amin amin amin..

Arkadaslar merhaba. Bu ay bebek calismalarina basladik bizde. Laboquick ovulasyon testini adetim bittikten sonra denemeye basladim. Adetim 27-28 gunde bir oluyor. Telefonumdaki programa gore 14. Gun ovulasyon gunumdu. Yaptigim testlerde de sanirim sonuc oyleydi. Yalniz bendeki cizgiler kopkoyu cikmadi. Sizlerden ricam yukledigim fotografa bakip yorumlayabilir misiniz? Kafam cok karisti. Ovulasyon testi kullanipta hamile kalanlar yardimci olabilirler mi?

Eklentiler

• image.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 134
Arkadaşlar doktorların yaptığı yumurta takibi nasıl oluyor? Kan testleriyle mi, ultrasonla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…