- 9 Aralık 2014
- 696
- 370
- 73
- Konu Sahibi meltem2012
-
testi yaptın mıSAĞOL CANIM EVET ANNELERİMİZ HİÇ BÖYLE SORUNLAR YAŞAMAMIŞ :)
dayanamadım dün kan testi yaptrdım sunc 00.1SAĞOL CANIM EVET ANNELERİMİZ HİÇ BÖYLE SORUNLAR YAŞAMAMIŞ :)
kimi dio bende on gün önceden cıktı kimi dio bende on gün snra çıktı?ben hangi gruba giriyorum bilemedimYOKMU YANİ
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHkimi dio bende on gün önceden cıktı kimi dio bende on gün snra çıktı?ben hangi gruba giriyorum bilemedimnolur hyrlsyla bi şaşırsam bi mucize olsa
amin inşallah var mı bi belirtinSEN BİLİRSİN AMA ÇOK TA SIKMA KENDİNİ.. GEÇ OLSUN AMA SAĞLIKLI OLSUN BEBİŞLERİMİZ..10 GÜN VAR CANIM BENİM YAKLAŞIK
haklısın bu arada ben folik asit kullanyrm ama doktor gttiğimde bana inofolic diye folik ast vermşti bu başka diye artık bu aydA olmazsa ki inşallah olur ona başlarımYOO HİÇ YOK YADA DİKKAT ETMİYORUM DİYELİMÇÜNKÜ HEVESLENİP OLMADIĞI ZAMAN DAHA KÖTÜ OLUYORUM EN İYİSİ DÜŞÜNMEMEK.BENDE DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM EN AZINDAN YOKSA ÇOK ÜZÜLMEM DİYE AMA GENEDE ÜZÜLÜYORUM EN İYİSİ RELAX OLMAK YAPAMASAKTA PEK
ya öyle düşünme sonuçta ilaçlarında etkisi oluyo devir eski devir değil ki beklemek bana da cok zor geliyo ama sanki içimden umudumu kaybedersem hiç olmaycak gibi hssdyrm hem beklyen o kdr çok insan var ki.ve artk bu devrde hemen olmaması normal artk o yenilenler içilenler hormonlarİNOFOLİCİ BANADA VERDİ CANIM DR EN SON TEMMUZ AYINDA GİTMİŞTİM KONTROLE ADETLERİM 40-45 GÜNÜ BULUNCA HER AY GECİKİYO YA BENDE BEBEK VAR SANIYODUM SONRA İNOFOLİC VERDİ BANA SEROPHENE DİYE Bİ ALÇLA BERABER HEM ADETLERİMİ DÜZENLEDİ HEMDE YUMURTLAMA GÜNLERİMİ AMA ONA RAĞMEN OLMADI BENİMDE PSİKOLOJİM BOZULDU KASIMIN BAŞINDA HEPSİNİ BIRAKTIM..OLCAKSA KENDİSİ OLSUN İLAÇLA UĞRAŞIP DURUYORUZ..ÇOK CANIM SIKILIYO ARTIK BEKLEMEKTEN
eşin hiç göründü mü doktora?EVET CANIM HAKLISIN..AMA BEN O İLAÇLARI KULLANDIĞIM DÖNEMDE YUMURTLAMA GÜNLERİNİ BULMAMA RAĞMEN 4-5 AY BOYUNCA TUTTURAMADIK..ÇOK ENTERESAN GELDİ BANA.O YÜZDEN BEN KULLANMAK İSTEMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?