• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİ.

Teste erken başlaman gerekiyor. 10.gün olma ihtimalin yüksek o yüzden adetin biter bitmez başlarsan iyi olur. 8.günden mesela. Ama aldığın testin içinde adet döngüne göre başlaman gereken gün de yazacaktır, merak etme. Kolay gelsin.
canım tebrik ederim sanki dün imza alanında yoktu baana mı öyle geldi darısı başıma:)

Kızlar ben bugün bir eczaneye girdim ve ovülasyon testi alıcam dedim. Yüzüne mal gibi baktı kız. Öyle birşey yok dedi. Eczacı değildi ama orda çalışan elemanda. Siz nerden alıyorsunuz? İnternetten alanlar markası ile beraber hangi siteden aldıklarını yapabilirlermi

Kızlar ben bugün bir eczaneye girdim ve ovülasyon testi alıcam dedim. Yüzüne mal gibi baktı kız. Öyle birşey yok dedi. Eczacı değildi ama orda çalışan elemanda. Siz nerden alıyorsunuz? İnternetten alanlar markası ile beraber hangi siteden aldıklarını yapabilirlermi
laboquik ggidiyordan canım ama artık onu kullnmak çok mntıklı gelmyr bana bi ay kullndım onun yerine adet btmnden itibaren iki günde bir ilşkye grmek daha iyi bnce

merhaba kizlar...adetim 5 gun gecti evde ovulasyon testu vardi hadi bi yapim dedim daha once duymustum boyle hamile oldugunu ögrenenini yaptim ve iki cizgide bariz koyuydu ama pkoluyum acaba ondan mi boyle cikti yoksa suan mi yumurtluyorum anlayamdim bilgisi olan var mi acaba

laboquik ggidiyordan canım ama artık onu kullnmak çok mntıklı gelmyr bana bi ay kullndım onun yerine adet btmnden itibaren iki günde bir ilşkye grmek daha iyi bnce
eczanede çalışıpta bilmemek o da güzelmiş. Gitti gidiyorda çoklu paketler var daha uygun. Ben de bu ay kullanmaya başladım. Bugün çift çizgi çıktı. Hayırlısı İnşallah. Sizin içinde hayırlısı olsun.

Yaa arkadaşlar çok acil bişey sorucam.ben 10gündür galenic marka ovl.testi kullandım,t çizgisi hep daha açıktı.bugün testim bitti,eczanede pyroclinice markası kalmıştı,ondan almak.zorunda kaldım, c çizgisi silik,t biraz daha belirgin..napıcağıma karar veremedim,önceki testte t çizgisinin daha koyu olması gerektiği,bunda iki çizgi varsa pozitif yazıyo..şimdi napıcam ben,offf.

merhaba arkadaşlar. yumurtlama günümden bikaç gün önce başladım ovusalyon testi yapmaya 2. çizgi hep silikti, ymurtlama günü yaptım en ağrılı sancılı günümdü dahada silik hatta bugün hiç yok 2. çizgi. bu ne demek şimdi. yumurtlamamı olmuyor sizce :S

merhaba arkadaşlar. yumurtlama günümden bikaç gün önce başladım ovusalyon testi yapmaya 2. çizgi hep silikti, ymurtlama günü yaptım en ağrılı sancılı günümdü dahada silik hatta bugün hiç yok 2. çizgi. bu ne demek şimdi. yumurtlamamı olmuyor sizce :S
testi her gün aynı saatte 4 saat tutulmuş idrarla ( fazla sıvı alınmadan) yapılırsa dogru sonuç verir
ben ilk kez kullanmıştım ve kullandıgım ay hamıle kaldım :)

inşallah canım benim, her akşam 7-8 gibi yaptım hep silik olunca bugun 12 de yaptım 9dan beri bişey içmedim,dahada silik çıktı. kafam karıştı. sağol aydınlatman için :)

inşallah canım benim, her akşam 7-8 gibi yaptım hep silik olunca bugun 12 de yaptım 9dan beri bişey içmedim,dahada silik çıktı. kafam karıştı. sağol aydınlatman için :)

Pko yada kist varsa test Etkilenir.
Yada kacirmis olabilirsin kaç gün var regl ?
ben regl hemen sonra başladım yapmaya 30 31 gün regl aralığında tam 17.gün pozitif i yakalamistim

bende kist hep oluyodu,21 yaşında over ca'dan ameliyat oldum kafam büyüklüğünde kist çıkarıldı. kemoterapi gördüm. şuan tek sol yumurtalığımlayım,sağ alındı.1 yıllık evliyim, kontrollerim temiz çıkıyor kist yok ama. adetimin 13. günü bugun. 15 gün sonra tekrar olucam,14 günlük periyot tutmuyor bende sanırım ben erken yumurtluyorumgibi geliyo bana akıntım filan adetimin bittiği hafta oluyo bende

bende kist hep oluyodu,21 yaşında over ca'dan ameliyat oldum kafam büyüklüğünde kist çıkarıldı. kemoterapi gördüm. şuan tek sol yumurtalığımlayım,sağ alındı.1 yıllık evliyim, kontrollerim temiz çıkıyor kist yok ama. adetimin 13. günü bugun. 15 gün sonra tekrar olucam,14 günlük periyot tutmuyor bende sanırım ben erken yumurtluyorumgibi geliyo bana akıntım filan adetimin bittiği hafta oluyo bende
ozaman bir daha ki ay reglden hemen sonra yap bacım olabilir :)

herşey mümkün :) inşallah hamileyimdirde ondan böyle silik çıkıyodur dielim :) teşekkürler yorumların için

Adet tarihinizin ilk gününden saydığınızda 10. gün den başlamak daha iyi olur teste. Çünkü erken yumurtlama da olabiliyor 10. gün 11. gün de olabilir. İlişkiyede bu 10. günde başlamayı öneriyor doktorlar da. kesin 14 de olmayabilir. yada henüz olmamıştır yarın da bakın olmazsa yumurtlama geçmiştir. birde şöyle bi durum var testi sabah sıvı almadan yapabilirseniz daha doğru sonuç veriyor.

adetimin 7. gününden başladım ben daha, bugun 16. günüm silik çıkıyor 2.çizgi.bende yumurtlama olmuyor herhalde ya da hamileyim

bugün sabahtan beri mide bulantım ve baş dönmem vardı, birde göğüslerim resmen 2-3 kat büyüdü kocaman oldular uç çevreside kendide, reglime 10-12 gün var tam düzenli değil, bakalım neler olcak buay :) heyecanla bekliyorum. bunlar hamilelik için belirtilermi acaba, ovulasyon testimde ondanmı silik çıkıyodu hep acaba.. acaba, acabaaaaa :))))

haa birde arkadaşlar işyerinde bugün gözbebeklerimin büyüdüğünü ve parladığını söylüyorlar :)

Back