- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
- Konu Sahibi meltem2012
hayrlısı olsun napalım bu ay nedense içimde bi ümit var daha farklı ovülasyon filan da yapöak istemyrm ama eşim yap dio bakalım ne olacakADET OLDUM CANIM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayrlısı olsun napalım bu ay nedense içimde bi ümit var daha farklı ovülasyon filan da yapöak istemyrm ama eşim yap dio bakalım ne olacakADET OLDUM CANIM.
canım tebrik ederim sanki dün imza alanında yoktu baana mı öyle geldi darısı başıma:)Teste erken başlaman gerekiyor. 10.gün olma ihtimalin yüksek o yüzden adetin biter bitmez başlarsan iyi olur. 8.günden mesela. Ama aldığın testin içinde adet döngüne göre başlaman gereken gün de yazacaktır, merak etme. Kolay gelsin.
çok teşekkürler :)canım tebrik ederim sanki dün imza alanında yoktu baana mı öyle geldi darısı başıma:)
HADİ İNŞALLAH :)hayrlısı olsun napalım bu ay nedense içimde bi ümit var daha farklı ovülasyon filan da yapöak istemyrm ama eşim yap dio bakalım ne olacak
laboquik ggidiyordan canım ama artık onu kullnmak çok mntıklı gelmyr bana bi ay kullndım onun yerine adet btmnden itibaren iki günde bir ilşkye grmek daha iyi bnceKızlar ben bugün bir eczaneye girdim ve ovülasyon testi alıcam dedim. Yüzüne mal gibi baktı kız. Öyle birşey yok dedi. Eczacı değildi ama orda çalışan elemanda. Siz nerden alıyorsunuz? İnternetten alanlar markası ile beraber hangi siteden aldıklarını yapabilirlermi
eczanede çalışıpta bilmemek o da güzelmiş. Gitti gidiyorda çoklu paketler var daha uygun. Ben de bu ay kullanmaya başladım. Bugün çift çizgi çıktı. Hayırlısı İnşallah. Sizin içinde hayırlısı olsun.laboquik ggidiyordan canım ama artık onu kullnmak çok mntıklı gelmyr bana bi ay kullndım onun yerine adet btmnden itibaren iki günde bir ilşkye grmek daha iyi bnce
testi her gün aynı saatte 4 saat tutulmuş idrarla ( fazla sıvı alınmadan) yapılırsa dogru sonuç verirmerhaba arkadaşlar. yumurtlama günümden bikaç gün önce başladım ovusalyon testi yapmaya 2. çizgi hep silikti, ymurtlama günü yaptım en ağrılı sancılı günümdü dahada silik hatta bugün hiç yok 2. çizgi. bu ne demek şimdi. yumurtlamamı olmuyor sizce :S
inşallah canım benim, her akşam 7-8 gibi yaptım hep silik olunca bugun 12 de yaptım 9dan beri bişey içmedim,dahada silik çıktı. kafam karıştı. sağol aydınlatman için :)
ozaman bir daha ki ay reglden hemen sonra yap bacım olabilir :)bende kist hep oluyodu,21 yaşında over ca'dan ameliyat oldum kafam büyüklüğünde kist çıkarıldı. kemoterapi gördüm. şuan tek sol yumurtalığımlayım,sağ alındı.1 yıllık evliyim, kontrollerim temiz çıkıyor kist yok ama. adetimin 13. günü bugun. 15 gün sonra tekrar olucam,14 günlük periyot tutmuyor bende sanırım ben erken yumurtluyorumgibi geliyo bana akıntım filan adetimin bittiği hafta oluyo bende
Adet tarihinizin ilk gününden saydığınızda 10. gün den başlamak daha iyi olur teste. Çünkü erken yumurtlama da olabiliyor 10. gün 11. gün de olabilir. İlişkiyede bu 10. günde başlamayı öneriyor doktorlar da. kesin 14 de olmayabilir. yada henüz olmamıştır yarın da bakın olmazsa yumurtlama geçmiştir. birde şöyle bi durum var testi sabah sıvı almadan yapabilirseniz daha doğru sonuç veriyor.merhaba arkadaşlar. yumurtlama günümden bikaç gün önce başladım ovusalyon testi yapmaya 2. çizgi hep silikti, ymurtlama günü yaptım en ağrılı sancılı günümdü dahada silik hatta bugün hiç yok 2. çizgi. bu ne demek şimdi. yumurtlamamı olmuyor sizce :S