OVULASYON TESTİ.

çok erken yaptırdım hcg yi yumurtlamadan 3 gün sonra 0 .54 çıktı pazartesi tekrar yaptırcam çok sabırsızım birde göğüs uçlarında 2 gündür acayip bir sızı var hiç böyle olmamıştım iyici şüphelenir oldum belirtilerden acaba var mıdırki

Bayanlar mrhb ,bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum.Geç kullanmaya başladım.İlk testi adet döngümün 15. günü yaptım.30 aralıktan 5 ocak'a (7 kez)kadar test yaptım ama sadece 30 aralıktaki silik çizgi çıktı diğerleri hep tek çizgi.Adet döngüm 30 gün ,acaba test yapmaya devam etmelimiyim?yumurtlama dönemim yoksa 13-14. günmüydü?akıl verin kızlar...

canım kaç günde bir adet oluyosun bu önemli? ben 28-29 günde bir oluyrm ovülasyn testini adet bttkten itibaren kullandım 14.gün tam düğerlerinden daha belirgin bi çizgi çıktı ertesi gün yok oldu daha adet olana kdr kullnmadım

pardon dkktli okumamışım eğer elinde test varsa yapmaya devam et canım belki de geç yumurtluyosundur ama tamamen tek çizgi çıkmaz yap ikinci çizgi silik çıkmalı yumurtladğın güne 24 saat kala belrgin çıkmalı diye biliyrm

canım çok dikkatli bakınca çizgi var gibi duruyor,testlerde pahalı hastalığımada 9 gün kaldı hala olabilirmi ki yumurtlama? Bi ihtimal diye düşündüğüm noktada şu; belki test yapmaya başlamadan önce yumurtlamam gerçekleşmiştir. Ama test yapmaya 2-3 gün daha devam etsem daha iyi olacak gibi ,çok teşekkür ederim canım ilgin ve bilgin için :)

rica ederim bu arada eczanden mi alıosun testlerini ben ggidyrdan 30 ovü testi + 8 gebelk testini 35e aldım çok uyguna geldi

Merhaba arkadaşlar. Bende bebek düşünenlerdenim.anlayamadığım konuları size danışmak istiyorum. Şimdi ben önümüzdeki aydan itibaren çocuk çalışmalarına başlayacağım. Adet bittikten kaç gün sonra yumurtlama oluyor acaba? Bu konuda bilgi istiyorum. Birde ovülasyon testini yapmaya adet bittikten kaç gün sonra yapayım? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Aslında ovülasyon testi insanda stres de yapabiliyor. Adetin kaç günde bir oluyorsa 14 çıkar o sayıdan. Genelde o gün (artı, eksi 1 gün) senin yumurtlama günündür. Mesela 28 günde bir oluyorsan. 28-14=14. gün yumurtlama günün

Gün aşırı yani iki günde bir ilişkiye girersen hamile kalamaman için bir sebep yok. Adetin bittikten sonra başlarsın. 8-10-12-14... ya da duruma güre 9-11-13-15 diye gidebilirsiniz.

Arkadaşlar dayanamadım yazıyorum, tüm yorumlarınızı okudum. Allah en kısa sürede hayırlısıyla bizi sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuştursun. Yazdıklarınızı okuyarak test ısmarladım yarın gelecek ve hemen başlıycam. Adetimin ilk günü 1 ocak, adet döngüm 24 gün acaba yaklaşık ne zaman yumurtlarım ...yardımlarınızı bekliyorum.

canım yumurtlama vakti kişden kişiye değişio adet döngüne göre başla netten ufak bi araştrmayla bulablrsn buraya yapştrcam foto fakat olmuyo

Teste erken başlaman gerekiyor. 10.gün olma ihtimalin yüksek o yüzden adetin biter bitmez başlarsan iyi olur. 8.günden mesela. Ama aldığın testin içinde adet döngüne göre başlaman gereken gün de yazacaktır, merak etme. Kolay gelsin.

Asyacım sağol tüm yorumlarını okudum senin yaşadığın heyecanları ben de okurken yaşadım . skmg çok teşekkürler söylediklerini dikkate alıcam, testlerim henüz elime ulaşmadı, ben de günü geçmesin diye bu sabahı değerlendirdim. 2 günde bir iyi mi çünkü testimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…