OVULASYON TESTİ.

tamam canım haberleşelim..ovulasyon testiyle beraber erken gebelik testide aldım ben kullandınmı hiç dğrmu acaba

Bİ SABAH BİDE GECE YATARKEN YAPIYORUM AKŞAMLARI PEK BİŞEY İÇMEMEYE DİKKAT EDİYORUM.BAKALIM ARTIK :S

teşkkr derm canım iyiyim.heyecandan çok umutszluk var olmadi mı diye çnkü hiçbir belrtm yok.daha on gün var sabrszlık var blmyrm.bu arda canım ben testi her aksam 5-6 gibi yaptım öğlen birden snra hiçbir sey içmiyrdum ve lavaboya gtmyrdum

amin inşaallah ya.şimdi içimde kan testi mi yaptrsam dürtüsü var.fayanmaya çalşyrm forumda okudum kimisi ilşkden 72 sa ckr dio kmisi yaptrma dio kkimisi adet geçnce çkar dio.karmakarşk.merak ettiğim belrtler ne zman çıkar.gerçi hiçbir belrt yaşmadan da kaldgnı öğrenn oluyrmuş

EVET BENİM İLK HAMİLELİĞİMDE MESELA BEN HİÇ ANLAMAMIŞTIM HAMİLE OLDUĞUMU..HİÇ BİR BELİRTİ YOKTU..ADETİM GECİKMESE ANLAMAZDIM O KADAR HERŞEY NORMALDİ YANİ :) SENDE ÇOK SIKMA KENDİNİ.ACELEDE ETME KAFANI DAĞITACAK ŞEYLERLE UĞRAŞ.AMA 10 GÜNÜ GEÇİNCE KANDA ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN

ZOR CANIM HAKLISIN AMA BİRAZ DAHA SABIR :) ACELE EDİPTE ÜZÜLMEKTENSE BEKLEDİĞİNE DEĞSİN GÜZEL Bİ HABER AL :)

cuma kan testi yaptrsam mı ne dersin yoksa hayal krklığına mı uğrarım

bu senn ikinci olucak inşallh demek daha önce nasıl ilşkye grmştinz gün aşırı mı?bi tecrübe olsun bu arada biz üç gün art arda yaptık braktık acaba bat'a kdr devam etsek mi

İLK BEBEĞİMİN 9. HAFTADA KALBİ DURDU CANIM ALMAK ZORUNDA KALDILAR.. HENÜZ BİR BEBEĞİM YOK.. MESELA SEN AKŞAMLARI YAPIYOSUN YA TESTİ AKŞAM YAPTIN YUMURTA VAR OLARAK ÇIKTI OGÜN HEM AKŞAM ERTESİ GÜN SABAH VE AKŞAM OLARAK DENEMİŞTİK BİZ TUTMUŞTU. ZATEN TESTLERDE YUMURTLAMA OLABİLCEK 2 GÜNÜ GÖSTERİYO BİZ O 2 GÜNÜDE SABAH AKŞAM OLARAK DEĞERLENDİRDİK CANIM. BİRDE ŞU GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ İLİŞKİDEN SONRA MUTLAKA POPONUN ALTINA BİR YASTIK KOY VE AYAKLARINI YUKARI DOĞRU DİKİP YARIM SAAT BEKLE AMA YARIM SAATTEN AZ OLMASIN BAK BU ÇOK ÖNEMLİ..

canım çok geçmiş olsun biz de poztf çktığı gün ve ondan snraki iki gece yaptık aslında iki güne bir dedi doktor ama ne olur ne olmaz diyip yaptık öyle de yaptım ama her zman koymadım sanırım amaan amaaannn eskiden kadınlar nasıl kalıyomuş acaba bunlar bilino muydu sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…