- 9 Aralık 2014
- 696
- 370
- 73
- Konu Sahibi meltem2012
-
yok hiç kullnmadımtamam canım haberleşelim..ovulasyon testiyle beraber erken gebelik testide aldım ben kullandınmı hiç dğrmu acaba
flz9035 naptın canım testleri uyguladın mıevet o yüzden bugün 2 defa test yapıcam.dün gelmesi gerekiyodu kargonun gelmedi oyüzden geç kaldım biraz.yarın sabahta akşamda yaparım hakkımızda hayırlısı artık
inşallah ama 35 günde bir deöiştin bu trhlerde olması lazım bi iki gün içnde.belkide geç yumurtlysndr.bi de testten önce sıvı almıyosun dimi o etkiliyo sonucuBUGÜN 16. GÜN İNŞALLAH KAÇIRMAMIŞIMDIR CANIM
EVET BENİM İLK HAMİLELİĞİMDE MESELA BEN HİÇ ANLAMAMIŞTIM HAMİLE OLDUĞUMU..HİÇ BİR BELİRTİ YOKTU..ADETİM GECİKMESE ANLAMAZDIM O KADAR HERŞEY NORMALDİ YANİ :) SENDE ÇOK SIKMA KENDİNİ.ACELEDE ETME KAFANI DAĞITACAK ŞEYLERLE UĞRAŞ.AMA 10 GÜNÜ GEÇİNCE KANDA ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENamin inşaallah ya.şimdi içimde kan testi mi yaptrsam dürtüsü var.fayanmaya çalşyrm forumda okudum kimisi ilşkden 72 sa ckr dio kmisi yaptrma dio kkimisi adet geçnce çkar dio.karmakarşk.merak ettiğim belrtler ne zman çıkar.gerçi hiçbir belrt yaşmadan da kaldgnı öğrenn oluyrmuş
cuma kan testi yaptrsam mı ne dersin yoksa hayal krklığına mı uğrarımEVET BENİM İLK HAMİLELİĞİMDE MESELA BEN HİÇ ANLAMAMIŞTIM HAMİLE OLDUĞUMU..HİÇ BİR BELİRTİ YOKTU..ADETİM GECİKMESE ANLAMAZDIM O KADAR HERŞEY NORMALDİ YANİ :) SENDE ÇOK SIKMA KENDİNİ.ACELEDE ETME KAFANI DAĞITACAK ŞEYLERLE UĞRAŞ.AMA 10 GÜNÜ GEÇİNCE KANDA ÇIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN
canım çok geçmiş olsunİLK BEBEĞİMİN 9. HAFTADA KALBİ DURDU CANIM ALMAK ZORUNDA KALDILAR.. HENÜZ BİR BEBEĞİM YOK.. MESELA SEN AKŞAMLARI YAPIYOSUN YA TESTİ AKŞAM YAPTIN YUMURTA VAR OLARAK ÇIKTI OGÜN HEM AKŞAM ERTESİ GÜN SABAH VE AKŞAM OLARAK DENEMİŞTİK BİZ TUTMUŞTU. ZATEN TESTLERDE YUMURTLAMA OLABİLCEK 2 GÜNÜ GÖSTERİYO BİZ O 2 GÜNÜDE SABAH AKŞAM OLARAK DEĞERLENDİRDİK CANIM. BİRDE ŞU GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ İLİŞKİDEN SONRA MUTLAKA POPONUN ALTINA BİR YASTIK KOY VE AYAKLARINI YUKARI DOĞRU DİKİP YARIM SAAT BEKLE AMA YARIM SAATTEN AZ OLMASIN BAK BU ÇOK ÖNEMLİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?