• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİ.

Canım o biraz pahalı. Gitti gidiyordan lobidick (olabilir ya da benzer bir isim.)Gayet iyi ve uygun tavsiye ederim

Kizlar Merhaba ben 4 gündür ovulasyon testi yapıyorum 4 u de pozitif çıktı normal mi sizce ilk bu ay denedim ovulasyon testini adetin 11 günü başladım

Kizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun bana
IMG_20151001_151708.jpg
:KK1:

Kizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun bana:KK1:

Kizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun banaEki Görüntüle 1644396 :KK1:
Canım 30 unda maksimum düzeye gelmiş ertesi gün yani bugün çatlamış. Bu günü değerlendir tatlım.hemen kalkma işte

Kizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun bana:KK1:
Bazen yumurtlama döneminde hafif lekelenmeler olurmuş öyle okudum çoğu yerde demek ki tam olarak çatlama olmuş o zaman

Bazen yumurtlama döneminde hafif lekelenmeler olurmuş öyle okudum çoğu yerde demek ki tam olarak çatlama olmuş o zaman
Ama az az da olsa gün boyu geldi. Bende dün çalışma yapmadım lekelenme olduğu için: ( ama önceki gün değerlendirdim. Nasip ya :)

Çok iyi bir soru bende bu ay ondan aldım deneyeceğim bakalım var mı ki daha önce kullanan
Gittigidiyordan laboquick sipariş verdim deneyecegim canım bu arada adetim 2gun gecikti ve 10 gundur kahve ve siyah akintim var biraz önce de bi kaç kez kustum inşallah o testlere gerek kalmaz :)

Gittigidiyordan laboquick sipariş verdim deneyecegim canım bu arada adetim 2gun gecikti ve 10 gundur kahve ve siyah akintim var biraz önce de bi kaç kez kustum inşallah o testlere gerek kalmaz :)
Ay ne güzel yanında gebelik testi gönderiyorlar genelde önce onu kullan ;)

Ovula ovulasyon testini kullananlar var mı acaba ya da önerdiğini güvenli markalar neler
CLEARBLUE DAN BAŞKA TEST KULLANSAMDA ONLARDAN BİŞEY ANLAMADIM CANIM..CLEAR BLUE GÖSTERGELİ OLDUĞU İÇİN KAFA KARIŞIKLIĞI OLMUYOR.. BEN ÇOK MEMNUNUM..BİRAZ PAHALI AMA BEN HAMİLELİĞİMDE İLK AYDA CLEAR BLUE İLE TUTTURMUŞTUM

Klomen kullandım bu ay 5 gün günde 1 kez. Gelişen yumurtalar vardı kontrolde 11
IMG_20151109_151129.jpg
. Gün 11mm idi. Bekliyorum bakalım ilk ay çatlatacak mi kendisi diye. Günlerdir su koyuluktan ileriye gidemedi :(

CLEARBLUE DAN BAŞKA TEST KULLANSAMDA ONLARDAN BİŞEY ANLAMADIM CANIM..CLEAR BLUE GÖSTERGELİ OLDUĞU İÇİN KAFA KARIŞIKLIĞI OLMUYOR.. BEN ÇOK MEMNUNUM..BİRAZ PAHALI AMA BEN HAMİLELİĞİMDE İLK AYDA CLEAR BLUE İLE TUTTURMUŞTUM
Siparis verdim artık :( tutturamazsam onu denetim artık canım teşekkür ederim :)

Back