- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
- 48
- Konu Sahibi meltem2012
arkadaşlar hangi markaları önerirsiniz ovulasyon testi için? Pred..trden memnun kalmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 30 unda maksimum düzeye gelmiş ertesi gün yani bugün çatlamış. Bu günü değerlendir tatlım.hemen kalkma işteKizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun banaEki Görüntüle 1644396
Bazen yumurtlama döneminde hafif lekelenmeler olurmuş öyle okudum çoğu yerde demek ki tam olarak çatlama olmuş o zamanKizlar dünkü koyudan sonra değerlendirelim dedim ama ilişkiden sonra şeffaf ve kırmızılı akintim başladı bugünde devam ediyor. Hemen tekrar siliklesti test. Ne oldu şimdi anlamadım ben birşey. Yardimci olun bana
Ama az az da olsa gün boyu geldi. Bende dün çalışma yapmadım lekelenme olduğu için: ( ama önceki gün değerlendirdim. Nasip ya :)Bazen yumurtlama döneminde hafif lekelenmeler olurmuş öyle okudum çoğu yerde demek ki tam olarak çatlama olmuş o zaman
Evet nasip hayırlısı olsun bakalım değerlendirmeler işe yarar.Ama az az da olsa gün boyu geldi. Bende dün çalışma yapmadım lekelenme olduğu için: ( ama önceki gün değerlendirdim. Nasip ya :)
Çok iyi bir soru bende bu ay ondan aldım deneyeceğim bakalım var mı ki daha önce kullananOvula ovulasyon testini kullananlar var mı acaba ya da önerdiğini güvenli markalar neler
Gittigidiyordan laboquick sipariş verdim deneyecegim canım bu arada adetim 2gun gecikti ve 10 gundur kahve ve siyah akintim var biraz önce de bi kaç kez kustum inşallah o testlere gerek kalmaz :)Çok iyi bir soru bende bu ay ondan aldım deneyeceğim bakalım var mı ki daha önce kullanan
Ay ne güzel yanında gebelik testi gönderiyorlar genelde önce onu kullanGittigidiyordan laboquick sipariş verdim deneyecegim canım bu arada adetim 2gun gecikti ve 10 gundur kahve ve siyah akintim var biraz önce de bi kaç kez kustum inşallah o testlere gerek kalmaz :)
Evet canım zaten ovulasyon geçti gebelik testi yapayım inşallah hayırlısı olur hakkımızda :)Ay ne güzel yanında gebelik testi gönderiyorlar genelde önce onu kullan
Ama ovulasyon da ustbuste çift çizgi olursa yine hamile olduğunu söyleyenler varEvet canım zaten ovulasyon geçti gebelik testi yapayım inşallah hayırlısı olur hakkımızda :)
Onu bilmiyorum ilk kez ovulasyon testi yapacağımAma ovulasyon da ustbuste çift çizgi olursa yine hamile olduğunu söyleyenler var
CLEARBLUE DAN BAŞKA TEST KULLANSAMDA ONLARDAN BİŞEY ANLAMADIM CANIM..CLEAR BLUE GÖSTERGELİ OLDUĞU İÇİN KAFA KARIŞIKLIĞI OLMUYOR.. BEN ÇOK MEMNUNUM..BİRAZ PAHALI AMA BEN HAMİLELİĞİMDE İLK AYDA CLEAR BLUE İLE TUTTURMUŞTUMOvula ovulasyon testini kullananlar var mı acaba ya da önerdiğini güvenli markalar neler
Siparis verdim artık tutturamazsam onu denetim artık canım teşekkür ederim :)CLEARBLUE DAN BAŞKA TEST KULLANSAMDA ONLARDAN BİŞEY ANLAMADIM CANIM..CLEAR BLUE GÖSTERGELİ OLDUĞU İÇİN KAFA KARIŞIKLIĞI OLMUYOR.. BEN ÇOK MEMNUNUM..BİRAZ PAHALI AMA BEN HAMİLELİĞİMDE İLK AYDA CLEAR BLUE İLE TUTTURMUŞTUM
inşallah tutar canımm :) moralini bozma ben çizgilerden pek anlayamıyorum oyüzdenSiparis verdim artık tutturamazsam onu denetim artık canım teşekkür ederim :)