- 6 Haziran 2014
- 28
- 0
-
- Konu Sahibi mislina1994
kaderinde varmış üzülme. bak o zman eşin yanlış yere boşalıyor ya da boşaldıgı yer yeterli degil rahmine uılaşmıyor sperm onu ulaştırmaya bak p.. küçükse şırıngayla dene
şılıngaylamı ilk kez duyuyorum bunu eşim doğru yere gelyor fakat sizin dediğiniz gibi ilerlemiyor sanırım... peki şılınganın etkisi olacak mı nasıl yapcam aklıma hiç bir şey gelmedi
evet ilerlemiyor vajinanın duvarları yapışık oluyor kilodan. şırınga var ignesiz olan uzun baya eşinin spermini al içine koy sırt üstü yat bacagını duvara dik poponun altına bişey koy şırıngayı sok boşalt öyle kal yarım saat
nasıl yaparım bilmiyorum ama buu yaparsam bebek olma şansı yüksek olur mu
penisten daha yüksek neden diyeceksin boşalma anında penis kuçülüyor ama şırınga tam rahime boşaltıyor bunu denemende fayda var
beni dinldiğiniz için tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederm kendimi öyle yalnız hisseyorum ki kimseyle paylaşmadım sorunlarımı 3 arkadasım dışında ailemden kimse bilmiyor düşünmüyoruz dyorum.. konusmaya ve yardıma cok ihtiyacım var çok saolun..
rabbim hepimize nasip eder insallah allah kimseyi evlatsızlıkla ve evladıyla sınamasın çok zor... hz zekeriaya evlat veren rabbim bizede veriri insallah o yoktan var edenbak burdayım ben sormek istedigini yaz konuşmak istedigini konuş yardımcı olayım bak benimde çocugum yok alıiştım buna ama senin olmamasına neden olabilecek ciddi bir durum yok sadece beklemen çalısman sabretmen gerek
rabbim hepimize nasip eder insallah allah kimseyi evlatsızlıkla ve evladıyla sınamasın çok zor... hz zekeriaya evlat veren rabbim bizede veriri insallah o yoktan var eden
rabbim hepimize nasip eder insallah allah kimseyi evlatsızlıkla ve evladıyla sınamasın çok zor... hz zekeriaya evlat veren rabbim bizede veriri insallah o yoktan var eden