ovulasyon testi

mislina1994

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
28
0
arkadaşlar 1 yıldan beri bebek istiyoruz. doktora gittik herşey normal. sadece biraz hormonun yüksek çıkmış ama çok engel değil. bir kaç kilo verirsen iyi olur dedi. bu dönemde ovulasyon testi kullanmaya karar verdim ama işe yarıyormu bu sayede hamile kalanlar oldumu.. nasıl kullanılıyor bilmiyorum. lütfen tecrübeleriniz benle paylaşın... bu arada 20 yaşındayım 3 yıldır evliyim. artık rüyalarımda hamile olduğumu ve mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağladığımı görüyorum..

her şey normal iken kullanmanızı dogru bulmuyorum size tavsiyem biraz sabırlı olmanız kilo vermeniz ve çocuk girişimine devam etmeniz geçmiş olsun inşallah hayırlı bir evlada sahip olursunuz

sormak istedikler,ini özele sorabilirsiniz

kilo vermeye gayret edeceğim tabi ki ama bu süreçte bebeğim olmaz mı kist yok sadece bi kaç kilo vermem lazımmış.. 100 kiloyla hamile kalnlar tanıyorum lütfen bir akıl verin bu durum çok üzüyor beni.. hormonu biraz yüksek çıkanın bebeği olmazmı TSH 9.43 çıktı yardım edin..

o kadar kafaya takılacak bir durum degil sen dedigimi yap kilo ver ve çocuk için çalıs fakat belli şekillerde çalıs

yardımınız için tesekkür ederm.. çok iyisiniz.. ama merak edyorum kilo vermeden hamile kalamz mıyım

kalınabilir ama vermende hem snein hem bebegin için fayda var bu kadar zor degiil zayıflamak spor yapamıyosan zevk aldıgın işte zayıfla :) anlamışsındır

3 yıldır eviyim 1 yıldır deniyoruz... ilk iki yıl eşim korundu.. 1 yıldan beri olmuyor ama

sperm testi yapıldı mı? bak bir kaç basit şey söyleyecegim bunlar hastalık degil 1.si kilondan dolayı sperm rahime ulaşmıyor olabilir 2.si yanlış yere boşalıyor olabilir 3.sü posizyonun yanlıştır 4.sü sperm yetersizdir 5.si organ hamile kalmaya yeterli degil gibidir sen günlük denersen sperm yeterli gelmez bu da başka bir konu sorun hangisi olabilir burdan bişe diyemem bunları konuştun mu doktorunla

evet doktora gittik sadece bana bi kaç kilo vermen lazm dedi. onun dışında ikimizdede bir sıkıntı yok bende zayıflamak için ugrasıyorum işte... keşke hiç korumasaydık çok pişmanım

evet doktora gittik sadece bana bi kaç kilo vermen lazm dedi. onun dışında ikimizdede bir sıkıntı yok bende zayıflamak için ugrasıyorum işte... keşke hiç korumasaydık çok pişmanım

adetin 3. günü gittim ulrasonla baktı normal dedi sanırım yumurtalıklardan bahsediyordur... hormon testide o zman yapıldı

canım neden pişmansın üzülme eşim korundu diyorsun ee prezervatif yani bu hamile kalmana zarar vermez ki zaten bırakmışsınız mesele sabır ve kilo afedersin akıtılan sperm vajinanın girişinden ,ileri gitmiyor kiloyu bundan vermen gerek

peki ama arkadaşım evlendiğinde 80 kiloydu 1 ayda hamile kaldı şimdi malesef bende aynı kilodayım boylarımızda aynı

peki ama arkadaşım evlendiğinde 80 kiloydu 1 ayda hamile kaldı şimdi malesef bende aynı kilodayım boylarımızda aynı

kaderinde varmış üzülme. bak o zman eşin yanlış yere boşalıyor ya da boşaldıgı yer yeterli degil rahmine uılaşmıyor sperm onu ulaştırmaya bak p.. küçükse şırıngayla dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…