- 6 Haziran 2014
- 28
- 0
-
- Konu Sahibi mislina1994
her şey normal iken kullanmanızı dogru bulmuyorum size tavsiyem biraz sabırlı olmanız kilo vermeniz ve çocuk girişimine devam etmeniz geçmiş olsun inşallah hayırlı bir evlada sahip olursunuz
aminn.. teşekkür ederim
sormak istedikler,ini özele sorabilirsiniz
kilo vermeye gayret edeceğim tabi ki ama bu süreçte bebeğim olmaz mı kist yok sadece bi kaç kilo vermem lazımmış.. 100 kiloyla hamile kalnlar tanıyorum lütfen bir akıl verin bu durum çok üzüyor beni.. hormonu biraz yüksek çıkanın bebeği olmazmı TSH 9.43 çıktı yardım edin..
o kadar kafaya takılacak bir durum degil sen dedigimi yap kilo ver ve çocuk için çalıs fakat belli şekillerde çalıs
adetin 14. günü mutlaka çocuk olr diyorlar o gün desek olr mu insallah:18:
mutlaka diye bir şey olmaz elbette daha avantajlı o dönem fakat yapılacak olan şu 2 3 günde bir denemekte fayda var spermin kalitesi için
yardımınız için tesekkür ederm.. çok iyisiniz.. ama merak edyorum kilo vermeden hamile kalamz mıyım
kalınabilir ama vermende hem snein hem bebegin için fayda var bu kadar zor degiil zayıflamak spor yapamıyosan zevk aldıgın işte zayıfla :) anlamışsındır
peki tekrar çok teşekkür ederim... inşallah bi gün bebeğimin olacağınıda yazarım
ne yaptım ki rica ederim sen başladın mı çocuk çalısmasına neler yapıyorsun ne aşamadasın
3 yıldır eviyim 1 yıldır deniyoruz... ilk iki yıl eşim korundu.. 1 yıldan beri olmuyor ama
sperm testi yapıldı mı? bak bir kaç basit şey söyleyecegim bunlar hastalık degil 1.si kilondan dolayı sperm rahime ulaşmıyor olabilir 2.si yanlış yere boşalıyor olabilir 3.sü posizyonun yanlıştır 4.sü sperm yetersizdir 5.si organ hamile kalmaya yeterli degil gibidir sen günlük denersen sperm yeterli gelmez bu da başka bir konu sorun hangisi olabilir burdan bişe diyemem bunları konuştun mu doktorunla
evet doktora gittik sadece bana bi kaç kilo vermen lazm dedi. onun dışında ikimizdede bir sıkıntı yok bende zayıflamak için ugrasıyorum işte... keşke hiç korumasaydık çok pişmanım
evet doktora gittik sadece bana bi kaç kilo vermen lazm dedi. onun dışında ikimizdede bir sıkıntı yok bende zayıflamak için ugrasıyorum işte... keşke hiç korumasaydık çok pişmanım
canım neden pişmansın üzülme eşim korundu diyorsun ee prezervatif yani bu hamile kalmana zarar vermez ki zaten bırakmışsınız mesele sabır ve kilo afedersin akıtılan sperm vajinanın girişinden ,ileri gitmiyor kiloyu bundan vermen gerek
pekiama arkadaşım evlendiğinde 80 kiloydu 1 ayda hamile kaldı şimdi malesef bende aynı kilodayım boylarımızda aynı