Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik .kesinlikle değerlendirin.Hatta 3 gün üst üste değerlendirin.Çatladığı zamanda önemliKızlar şu sonuncu pik mi sizce? Bir de eşim pazartesi sabahı evde olacak sizce yetişir mi pik ise ?boşa heveslenmeyin bu ay
Pik canım umarım yetişir :)Kızlar şu sonuncu pik mi sizce? Bir de eşim pazartesi sabahı evde olacak sizce yetişir mi pik ise ?boşa heveslenmeyin bu ay
Ay inşallah ama bugün pikse zor bence :)Pik canım umarım yetişir :)
Yani eşimin gelmesine daha neredeyse 2 günden fazla var sanırım yetişmeyecek Allah hayırlısını versinPik .kesinlikle değerlendirin.Hatta 3 gün üst üste değerlendirin.Çatladığı zamanda önemli
Evet sanırım sizinki muhtemelen yarın falan hakkımızda hayırlısı olsun benim bu ay zor :)Bence pik gibi gorunuyor seninki. Benimki daha pik olmamis gibi..
Çatlama ne oluyor tam olarakPik .kesinlikle değerlendirin.Hatta 3 gün üst üste değerlendirin.Çatladığı zamanda önemli
Bakalm insallah hayirlisiylaaaaEvet sanırım sizinki muhtemelen yarın falan hakkımızda hayırlısı olsun benim bu ay zor :)
Ya rica etsem bakarmisiniz. Bugun dunden daha az koyu cikti anlamadm neden acaba.Evet sanırım sizinki muhtemelen yarın falan hakkımızda hayırlısı olsun benim bu ay zor :)
Şöyle yumurtlamada çift çizgi de koyulaşıyor yaa ondan sonra tekrar silikleşme oluyorsa çatlama olmuştur.O günde önemli.O yüzden 2 ya da 3 gün üst üste değerlendirin deniliyorÇatlama ne oluyor tam olarakbana zaman kazandırır mı acaba bu durum
![]()
Sanki 11 miş yumurtlama günü bugün ve bundan sonra 2 gün değerlendirin derim her ihtimale karşıYa rica etsem bakarmisiniz. Bugun dunden daha az koyu cikti anlamadm neden acaba.
Dün degerlendirdim. Bugunde degerlendircem . Yarin degerlendirmem lazim mi mutlaka yoksa olmasada olur muSanki 11 miş yumurtlama günü bugün ve bundan sonra 2 gün değerlendirin derim her ihtimale karşı
Sanırım ilk iki gün daha önemli pik gördükten sonraDün degerlendirdim. Bugunde degerlendircem . Yarin degerlendirmem lazim mi mutlaka yoksa olmasada olur mu
Hmm anladm tamammSanırım ilk iki gün daha önemli pik gördükten sonra