narintanyeri Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 874 205 31 22 Ekim 2024 Konu Sahibi elifyilmaz4953 #21 lilya 0 .!.: Yani sıvı falan aldıysanız öncesinde ondan silik çıkmış olabilir her gün aynı saatte yapmaya ve öncesinde sıvı almamaya çalışın Genişletmek için tıkla... Bende dikkat ediyorum bunlara ve uyguluyorum bir kaç gün daha deniyim bakalım ne olcak o zaman
lilya 0 .!.: Yani sıvı falan aldıysanız öncesinde ondan silik çıkmış olabilir her gün aynı saatte yapmaya ve öncesinde sıvı almamaya çalışın Genişletmek için tıkla... Bende dikkat ediyorum bunlara ve uyguluyorum bir kaç gün daha deniyim bakalım ne olcak o zaman
L lilya 0 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 512 167 34 22 Ekim 2024 Konu Sahibi elifyilmaz4953 #22 narintanyeri .!.: Bende dikkat ediyorum bunlara ve uyguluyorum bir kaç gün daha deniyim bakalım ne olcak o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen devam edin umarım önce pik sonrasında gebelik pozitif görürsünüz
narintanyeri .!.: Bende dikkat ediyorum bunlara ve uyguluyorum bir kaç gün daha deniyim bakalım ne olcak o zaman Genişletmek için tıkla... Aynen devam edin umarım önce pik sonrasında gebelik pozitif görürsünüz
narintanyeri Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 874 205 31 22 Ekim 2024 Konu Sahibi elifyilmaz4953 #23 lilya 0 .!.: Aynen devam edin umarım önce pik sonrasında gebelik pozitif görürsünüz Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah rabbim sesini duysun
lilya 0 .!.: Aynen devam edin umarım önce pik sonrasında gebelik pozitif görürsünüz Genişletmek için tıkla... İnşallah inşallah rabbim sesini duysun