Ovulasyon testi

Derya12344

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
184
30
27
Merhabalar, yaklaşık 30 günde bir regl oluyorum regl biter bitmez ovulasyon testi yapmaya başladım bu gün regl üzerinden 21 gün geçmiş eke iki testinde ekliyorum ikili olan dün yaptığım ikisi de farklı marka, tekli olan bu gün ki acaba pozitif mi ? Kendimi mi kandiriyorum 😭 regle 8 gün var normalde yumurtalık tembelliği mevcut vitaminleri de alıyorum ama bayadir kalamadim

Eklentiler

• IMG_20240827_153200.jpg
    IMG_20240827_153200.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20240825_222107.jpg
    IMG_20240825_222107.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 69
Merhabalar, yaklaşık 30 günde bir regl oluyorum regl biter bitmez ovulasyon testi yapmaya başladım bu gün regl üzerinden 21 gün geçmiş eke iki testinde ekliyorum ikili olan dün yaptığım ikisi de farklı marka, tekli olan bu gün ki acaba pozitif mi ? Kendimi mi kandiriyorum 😭 regle 8 gün var normalde yumurtalık tembelliği mevcut vitaminleri de alıyorum ama bayadir kalamadim
Daha erken canım test için önce kana geçer adete 3 gün kala falan erken gebelik testiyle dene

Yumurtlama olmamış canım renkler çok açık lh testinde ikiside koyu olacak ve hemen hemen aynı renk olacak diye biliyorum çünkü bende aynı testi bu ay kullanmaya başladım teste devam et bence ovulasyon olana

X