• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Bak vunlar benim testlerim bende senin gibi koyu sandım yumurtalama diye düşündüm ama dediğim gibi dişer attım fotodaki gibi olmalı eğer koyulaşıyorsa bi kaç güne yukurtskama olacak demektir siz değerlendirin yine aklınızda acaba mı kalmasın
Anladım tamam ben o zaman devam ediyorum yapmaya inşallah ❤️

Kizlar ilk resim erken gebelik ikinci resim ovulasyon ikisini de aynı anda yaptım gebelik testinde ben çok silik gibi görüyorum sanki yoksa çok baktığım için mi siz görüyor musunuz yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20240116_165042.jpg
    IMG_20240116_165042.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 17054132300233252492515652328271.jpg
    17054132300233252492515652328271.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar ilk resim erken gebelik ikinci resim ovulasyon ikisini de aynı anda yaptım gebelik testinde ben çok silik gibi görüyorum sanki yoksa çok baktığım için mi siz görüyor musunuz yardımcı olabilir misiniz
Evet çok silik bir çizgi var.Adetiniz gecikti mi ?Geciktiyse kaç gün gecikti?

Sonra bir tane daha aldım yaptım az önce başka bir marka ama onda çıkmadı acaba gün içinde olduğu için olabilir mi diğeri sabah yapmıştım çünkü
Olabilir canım sabah ilk idrarla yapman gerekiyor gün içerisinde sıvı alımı olduğu için net sonuç vermeyebilir. Adetine 2 gün varmış adet gününü bekle sabahı test yap derim

Olabilir canım sabah ilk idrarla yapman gerekiyor gün içerisinde sıvı alımı olduğu için net sonuç vermeyebilir. Adetine 2 gün varmış adet gününü bekle sabahı test yap derim
Hadi inşallah ya inşallah çıkar ilk olacak Rabbim herkese de bana da nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim haklısın dediğin gibi yapicam

Senin varmı yoksa sende mi bekliyorsun
3 aydır deniyoruz canım ama olmadı bakalım nasip yarın adet olmam gerekiyor kasıklarınmda ağrı var olucak gibiyim.Geçen ay 6 gün gecikmem oldu sonrasında adet oldum 3. ayımız bu ayda olmazsa değerlerime baktırmak için doktora gidicem

3 aydır deniyoruz canım ama olmadı bakalım nasip yarın adet olmam gerekiyor kasıklarınmda ağrı var olucak gibiyim.Geçen ay 6 gün gecikmem oldu sonrasında adet oldum 3. ayımız bu ayda olmazsa değerlerime baktırmak için doktora gidicem
Daha çok yeni olur Allah'ın izniyle inşallah merak etme tez zamanda nasip olur ins 🤲

Bu arada test falan yaptın mi naptın canım

Daha çok yeni olur Allah'ın izniyle inşallah merak etme tez zamanda nasip olur ins 🤲
Evleneli 2 sene 4 ay oldu canımda 3 ay önce korunmayı bıraktık insan hemen olucak sanıyor ama zormuş gerçekten 🙃 İnşallah nasip olur hepimize doğru zamanda 🙏🥰

Evleneli 2 sene 4 ay oldu canımda 3 ay önce korunmayı bıraktık insan hemen olucak sanıyor ama zormuş gerçekten 🙃 İnşallah nasip olur hepimize doğru zamanda 🙏🥰
İnşallah evet hemen olmuyor gerçekten nasip Rabbim biliyor zamanı gelince ılıcak inşallah ama gecikme olmadan öğrenen de var aslında bende de hiç bir belirti yok ama gene de yaptım bgn inşallah olur artık bende 1.5 senedir uğraşıyorum

İnşallah evet hemen olmuyor gerçekten nasip Rabbim biliyor zamanı gelince ılıcak inşallah ama gecikme olmadan öğrenen de var aslında bende de hiç bir belirti yok ama gene de yaptım bgn inşallah olur artık bende 1.5 senedir uğraşıyorum
Pazar günü yapmıştım negatif çıktı test yapınca moralim bozuluyor bugün adet günüm şuan gelen giden yok ama yapmadım test belki yarın sabah yaparım adet olmazsam :) Elimdeki bütün testleri harcadım geçen ay nerdeyse :)

Back