• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Merhaba şimdi doktordan çıktım ve kafamı toplayamiyorum bı tane çocuğu. Var iki yıl önce dış gebelik geçirdim ve bir yıldır bebek. istiyoruz letu kulandim 3ay olmadı Bı kere de iğne çatlatma
Bu ay femara kullandım ve rosgenyl woman adetle birlikte bugün 13gun sağ ve solda 19ve 18mm yumurtam olusmus AMH0.3 ve bana doktorum sağ yumurtalık rahme yapışık dedi tüp bebek yapalım dedi bu ay çatlatma iğne ile hem kendimiz deneyelim hem de düşünelim dedik aşılama boş vakit olur amh degerinden dolayı dedi
Ben napayim kaldım tepkisiz ve anlamsız
Bı de aklımda soru kaldı doktora sormayı unuttum eğer yapışıklık varsa o tedavi edilmeden tup bebek olur mu
Hiç bir fıkrım yok ama hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻Allah gönlünüze göre versin

Canım sen neden hepsini farklı saatlerde yaptın her gün aynı saatte yapman lazım ve en az 2 saat önce sıvı alımını bırakman gerekiyor ve şu ana kadar yumurtalaman olmamış bence
Sıvı alımını biliyorum ama aynı saatler olmasına gerek yok sadece ilişkiden önce yapılsın yeter

Kizlar 25 aralıkta test yapmaya başladım ovulasyon testi
27aralikta sağ ve solda 19 ve 18mm yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi vuruldum
25-26-27 değerlendirdik ama ben hep koyu çizgi görüyorum iğneden dolayı olur mu.surekli.koyu çizgi görmek bugün kasıklarım da felaket acı var sanırım çatlama bugün olucak gibi nasip artik

Eklentiler

• IMG_20231229_105527.jpg
    IMG_20231229_105527.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 57
Kizlar 25 aralıkta test yapmaya başladım ovulasyon testi
27aralikta sağ ve solda 19 ve 18mm yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi vuruldum
25-26-27 değerlendirdik ama ben hep koyu çizgi görüyorum iğneden dolayı olur mu.surekli.koyu çizgi görmek bugün kasıklarım da felaket acı var sanırım çatlama bugün olucak gibi nasip artik
Bende kan testi verdim dün sabah az önce negatif oldugunu ögrendim, hala adette olmadım. Reglim 20sinde olacakken 15 aralıkta çatlama gördüm. Regl olmayınca bebek var zannettim çok umutluydum.

Bende kan testi verdim dün sabah az önce negatif oldugunu ögrendim, hala adette olmadım. Reglim 20sinde olacakken 15 aralıkta çatlama gördüm. Regl olmayınca bebek var zannettim çok umutluydum.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin etsin hep bir umut benim normal yolla imkansız dedi doktor aşılama bile olumsuz tüp bebek dedi ben hala normal yolla deniyorum Allah'ım ol derse olur bu ay de böyle denicem bir daha ki ay bakalım nasip artık birini secicem

Yumurtlama mı sizce arkadaşlar?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi yapıyorum 2 gün farklı saatlerde yapmak durumunda kaldım yoksa aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum. 30 aralıktan beri çizgi aynı çıkıyor tam koyulaşma olmadı ama bugün kasıklarım ağrıyor beyaz uzayan akıntım geldi biraz önce.Çatlama henüz olmuş mu yorumlayabilir misiniz?
17042192877568481570742453805820.jpg

Merhaba arkadaşlar bilginize ve yorumunuza ihtiyacım var doktorum aşılamayla bile olmaz TÜP BEBEK DEDİ
Üç kere letu kullandim bir tanesinde çatlatma iğnesi yaptık olumsuzdu
Bu ay da ilaç kullanıp denemek istedim
Bu ay femara kullandım adetin beşinci günü sabah akşam 5 gun sağda ve solda 18 ile 19 birer tane yumurta oluştu adetin 13 günü 27aralikta çatlatma iğnesi eşim yapti akşam 22.00da ovulasyon testi ile takip ediyorum vücut attimindiye ilacı yada yumurtam çatladı mi diye doktorum bende adetin üçüncü günü Lh testi istedi6.07 çıktı çatlatma iğnesi günü tekrar verdim kan dokuz gün sonra oluyor18.47cikti yumurtam catlamistir bu değerle dedi
Size değerlerini ve testlerini attım Rabbim ol derse olur buna çok inanıyorum
Ama şuan değerlerim ve durumum çok mu kötü bilmiyorum

AMH = 0.183 = 16.03.2023
= 0.310 = 21.12.2023
E2 = 180 = 18.12.2023
= 292 = 27.12.2023
LH = 6.07 = 18.12.2023
= 18.47 = 27.12.2023
PROGESTERON = 3.9 = 27.12.2023

Eklentiler

• IMG_20240101_234648 (1).jpg
    IMG_20240101_234648 (1).jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 51
Burda hepimiz kendimize göre yorumluyoruz beni. Düşüncem. LH hormonunun yükselmiş bence akşam bir daha yap sekiz saat sonra koyulaşma var mı diye aynı mı diye o sana yön gosteriri
Kızlar merhaba bu ay ovülasyon testi yapıyorum 2 gün farklı saatlerde yapmak durumunda kaldım yoksa aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum. 30 aralıktan beri çizgi aynı çıkıyor tam koyulaşma olmadı ama bugün kasıklarım ağrıyor beyaz uzayan akıntım geldi biraz önce.Çatlama henüz olmuş mu yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 3362556
Bence 3-4 Ocak gibi yumurtlama olacak gibi geldi koyulaşmaya başlamış

Bu geceyide değerlendirdik yarın saat 2 gibi ovülasyon testi yapıcam yine.1 gün arayla deniyoruz bu ay bakalım.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu doğru zamanda 🙏🥰
Bu geceyide değerlendirdik yarın saat 2 gibi ovülasyon testi yapıcam yine.1 gün arayla deniyoruz bu ay bakalım.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu doğru zamanda 🙏🥰
amin inşallah

Benim ki de. Böyle çıktı en son dünkü 16 gün ne durum da. Ne yapmamak lazım pink için ne için ne yiyim

Eklentiler

• IMG_20240104_001514.jpg
    IMG_20240104_001514.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 28
Back