- 25 Aralık 2023
- 157
- 17
- 18
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Bekle canım koyulaşır benim 22.günde pik olduBenim ki de. Böyle çıktı en son dünkü 16 gün ne durum da. Ne yapmamak lazım pink için ne için ne yiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle canım koyulaşır benim 22.günde pik olduBenim ki de. Böyle çıktı en son dünkü 16 gün ne durum da. Ne yapmamak lazım pink için ne için ne yiyim
Ooo nasıl bir sabır var ben cok sinirleniyorum dengesiz çizgiler olunca bu gününku de koyu çıktı bir tıkBekle canım koyulaşır benim 22.günde pik oldu
Flaş li çektim daha belli renkBekle canım koyulaşır benim 22.günde pik oldu
Aynen ben bi ara vazgeçtim olmucak herhalde diye neyse dedim başladın devam et pcos olduğum için geç yumjrtalama olduOoo nasıl bir sabır var ben cok sinirleniyorum dengesiz çizgiler olunca bu gününku de koyu çıktı bir tık
Flaş li çektim daha belli renk
bak ben sana atayım daha koyu olması lazımFlaş li çektim daha belli renk
15 yazdığım yumurtalama 16 yazdığım çatlama sadece 14-15 değerlendirebildik bakalım ne olucak artıkFlaş li çektim daha belli renk
Maşallah canım �nşallah tutar da daha uğraşmaz sin daha varmı adetteAynen ben bi ara vazgeçtim olmucak herhalde diye neyse dedim başladın devam et pcos olduğum için geç yumjrtalama oldu
14-15 değerlendirdin ya 16'yı da değerlendirseydin üç gün üst üste diyorlar15 yazdığım yumurtalama 16 yazdığım çatlama sadece 14-15 değerlendirebildik bakalım ne olucak artık
7gün var canım inşallah tutarda bakalım olmazsa zaten aşılamaya başlanacak bu ay umarım gerek kalmazMaşallah canım �nşallah tutar da daha uğraşmaz sin daha varmı adette
14-15 değerlendirdin ya 16'yı da değerlendirseydin üç gün
İşte işimiz vardı denk gelmedi bi türlü bugünü de değerlendirdim artık gerisi nasip artık Rabbim büyüktür isteyen herkese nasip etsin inşallah14-15 değerlendirdin ya 16'yı da değerlendirseydin üç gün üst üste diyorlar
İnşallah canım7gün var canım inşallah tutarda bakalım olmazsa zaten aşılamaya başlanacak bu ay umarım gerek kalmaz
2 Ocak koyu çıktı 3 Ocak silik oldu bende bgn yaptım gene koyu neden olabilirMerhabalar kizlar bgnde yaptım böyle çıktı anlamıyorum yardımcı olur musunuz
Merhabalar kizlar bgnde yaptım böyle çıktı anlamıyorum yardımcı olur musunuz
Canım fotoğraf attım böyle ikiside koyu olduğunda yumurtalama günün demek oluyor ertesi gün bi daha test yapıyorsun silik çıkınca yumurtan çatlamış oluyor2 Ocak koyu çıktı 3 Ocak silik oldu bende bgn yaptım gene koyu neden olabilir
Çok teşekkür ederim benim attığım fotoyu gördünüz mü peki 2 Ocak yumurtlama günü olabilir miCanım fotoğraf attım böyle ikiside koyu olduğunda yumurtalama günün demek oluyor ertesi gün bi daha test yapıyorsun silik çıkınca yumurtan çatlamış oluyor
yok hayır ama sanki bi iki güne yumurtalama olacak gibi benimde sizinki gibi koyu gibiydi ama 22.gün böyle attığım gibi koskoyu oldu yA C ve t kırmızı olacak koyu şekilde yA da t C den daha koyu olmalıÇok teşekkür ederim benim attığım fotoyu gördünüz mü peki 2 Ocak yumurtlama günü olabilir mi
Bak vunlar benim testlerim bende senin gibi koyu sandım yumurtalama diye düşündüm ama dediğim gibi dişer attım fotodaki gibi olmalı eğer koyulaşıyorsa bi kaç güne yukurtskama olacak demektir siz değerlendirin yine aklınızda acaba mı kalmasın2 Ocak koyu çıktı 3 Ocak silik oldu bende bgn yaptım gene koyu neden olabilir
Canım fotoğraf attım böyle ikiside koyu olduğunda yumurtalama günün demek oluyor ertesi gün bi daha test yapıyorsun silik çıkınca yumurtan çatlamış
Tamam teşekkür ediyorum yarın tekrar yapicam ilginiz için teşekkür ederim ayrıcaÖ
yok hayır ama sanki bi iki güne yumurtalama olacak gibi benimde sizinki gibi koyu gibiydi ama 22.gün böyle attığım gibi koskoyu oldu yA C ve t kırmızı olacak koyu şekilde yA da t C den daha koyu olmalı