- 8 Nisan 2023
- 217
- 35
- 13
- 23
- Konu Sahibi Elif_kayaa
-
Test alıp bir iki gun daha mı yapsan belki bu gün yarın çatlarVee elimdeki son ovulasyon testını de yaptım kızlar adete bugun ıle beraber 10 gün var dun nedense ılıskıden sonra kasıklarımda acı oldu boyle kasıklarımı dolu hıssettm resmen suan ıcın bı belırtımde yok 1 damla çişe sişen karnım var
Ya kusura bakmayin madem bilginiz var ben bieseu sorsam olurmu hayatimda hic bundan almadim hep hamilelik testi aldim iki kere kimyasal gebelik yasadim sebebini dahi bilmiyorum.ayin 8 inde gecen ay kimyasal gebelik yasadim adet kaniyla dustu gitti. Ben simdi ne yapayim korunmasiz iliski oldu tabi program indirdim ovulasyon tarihlerinde hep denedik. Ovulasyon testi almama gerek varmi acabaKızlar ovulasyon testime bakarmısınız
Ben azda olsa anlıyorum bu işlerden tecrubelerden dolayı bılgılıyım cogu kısıye bu zamana kadar bılgılerımle yardımcı oldum sukur hamıle kalanda oldu ama terzı kendı söküğünü dikemezmiş o hesap oldukendı testlerımde kafam karıstı 1 paket(içinde 5 tane var) aldm yarın yıne devam edıcegım ama ayın 23-24 u asırı kadık agrım vardı ama gectı artı 3-4 gundur asırı kuruluk yasıyorum olan akıntımda kesıldı adete 14 gun var
Adetınıze ne kadar kaldı peki ovulasyon testine baslanılıcaksa adet bıtımının sabahına baslanılması gerekıyor o zaman daha olumlu sonuc alırsın ama ınsallah gerek kalmıs hamıle kalırsın bu ay ınsallahYa kusura bakmayin madem bilginiz var ben bieseu sorsam olurmu hayatimda hic bundan almadim hep hamilelik testi aldim iki kere kimyasal gebelik yasadim sebebini dahi bilmiyorum.ayin 8 inde gecen ay kimyasal gebelik yasadim adet kaniyla dustu gitti. Ben simdi ne yapayim korunmasiz iliski oldu tabi program indirdim ovulasyon tarihlerinde hep denedik. Ovulasyon testi almama gerek varmi acaba
Adetıme 9 gun kaldı tatlım yarın gebelık testı yapıcam sabah cıkmazsa ovulasyonla belkı devam edermTest alıp bir iki gun daha mı yapsan belki bu gün yarın çatlar
Yap bakalım bende yarın yapcam inşallah bakalım nolcak yazalim sabah ikimizdeAdetıme 9 gun kaldı tatlım yarın gebelık testı yapıcam sabah cıkmazsa ovulasyonla belkı devam ederm
Sorun catlama degılkı tatlım ben 10 gun hep pozıtıf goruyorumTest alıp bir iki gun daha mı yapsan belki bu gün yarın çatlar
Olur canm hayırlı haberlerle gelelım ınsallahYap bakalım bende yarın yapcam inşallah bakalım nolcak yazalim sabah ikimizde
Belki tamamen iki çizgi aynı renk olup siliklesir diye diyorum bende öyleyim çünküSorun catlama degılkı tatlım ben 10 gun hep pozıtıf goruyorum
Konuştuk zaten dün senle bayaBelki tamamen iki çizgi aynı renk olup siliklesir diye diyorum bende öyleyim çünkü
Ne yalan soylum test yapmaktanda sıkıldım sıkıntı verıo vala bı yandan dıom keske adet bıtımının sabahına baslasaydım teste dıe ama elımde kalmadı zaten yarın gebelık testı uspsrımcıkar cıkmaz sonra adet gecıkmem olursa yaparm dıger aylarda ovulasyon testı kullanıcagımı sanmıyorumKonuştuk zaten dün senle baya
Yaaa bir oğlun mu var maşallah Allah hayırlısını nasip etsin evet testler insanı hepten strese koyuyor vallahiNe yalan soylum test yapmaktanda sıkıldım sıkıntı verıo vala bı yandan dıom keske adet bıtımının sabahına baslasaydım teste dıe ama elımde kalmadı zaten yarın gebelık testı uspsrımcıkar cıkmaz sonra adet gecıkmem olursa yaparm dıger aylarda ovulasyon testı kullanıcagımı sanmıyorumşükür 1 oglum var dıger hamıllr kaldıklarımdada akıntı gunumu takıp edıp hamıle kalmıstım yıne oyle akıntıyı beklerm
Aynn canm 18 aylık bı oglum varYaaa bir oğlun mu var maşallah Allah hayırlısını nasip etsin evet testler insanı hepten strese koyuyor vallahi
Kız maşallah dur ne bu aceleAynn canm 18 aylık bı oglum varoglumun ustune 2 kımyasal gebelık yasadım
Bende geçen ay kimyasal geçirdim ama iki yıldır evliyim ve henüz çocuğumuz yokKız maşallah dur ne bu acele
Allahın ıznı ıle olur canm benm oglumfan oncekı gebelıgımde kımyasaldı ondan 1 bucuk sene sonra falan oglum oldu ama bana 2 sene sankı yıllarr gıbı gelmıstıBende geçen ay kimyasal geçirdim ama iki yıldır evliyim ve henüz çocuğumuz yok
Canım senin bu kadar kimyasal olması normal miiAllahın ıznı ıle olur canm benm oglumfan oncekı gebelıgımde kımyasaldı ondan 1 bucuk sene sonra falan oglum oldu ama bana 2 sene sankı yıllarr gıbı gelmıstı
Valla benimde bu iki yılda girdiğim piskoloji tarifsizAllahın ıznı ıle olur canm benm oglumfan oncekı gebelıgımde kımyasaldı ondan 1 bucuk sene sonra falan oglum oldu ama bana 2 sene sankı yıllarr gıbı gelmıstı
Ya bız ıstıyoruz bıde ogluma kardes olsun ıstıyoruz esım uzman çavuş badka memleketteyız burda en yakın arkadası kardesı olsun ıstıyoruz bıde aralarını cok acmak ıstemıyorum ama tabı oglumdan sonrakı ılk dusugumde korunuyorduk bı kerecık kacırma oldu ıda akıntıma denk geldı baktm hamıleyım şakkkBende geçen ay kimyasal geçirdim ama iki yıldır evliyim ve henüz çocuğumuz yok
Doktorum 2 tane ard arda olmasını normal karsıladı eger 3 defa ard arda olursa anormal karsılanır dedıCanım senin bu kadar kimyasal olması normal mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?