Ovulasyon testi

Vee elimdeki son ovulasyon testını de yaptım kızlar adete bugun ıle beraber 10 gün var dun nedense ılıskıden sonra kasıklarımda acı oldu boyle kasıklarımı dolu hıssettm resmen suan ıcın bı belırtımde yok 1 damla çişe sişen karnım var

Eklentiler

• 6A5E1CEC-40AA-4A95-A15C-09CCE273C22D.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 31
Test alıp bir iki gun daha mı yapsan belki bu gün yarın çatlar

Ya kusura bakmayin madem bilginiz var ben bieseu sorsam olurmu hayatimda hic bundan almadim hep hamilelik testi aldim iki kere kimyasal gebelik yasadim sebebini dahi bilmiyorum.ayin 8 inde gecen ay kimyasal gebelik yasadim adet kaniyla dustu gitti. Ben simdi ne yapayim korunmasiz iliski oldu tabi program indirdim ovulasyon tarihlerinde hep denedik. Ovulasyon testi almama gerek varmi acaba

Adetınıze ne kadar kaldı peki ovulasyon testine baslanılıcaksa adet bıtımının sabahına baslanılması gerekıyor o zaman daha olumlu sonuc alırsın ama ınsallah gerek kalmıs hamıle kalırsın bu ay ınsallah

Konuştuk zaten dün senle baya
Ne yalan soylum test yapmaktanda sıkıldım sıkıntı verıo vala bı yandan dıom keske adet bıtımının sabahına baslasaydım teste dıe ama elımde kalmadı zaten yarın gebelık testı uspsrımcıkar cıkmaz sonra adet gecıkmem olursa yaparm dıger aylarda ovulasyon testı kullanıcagımı sanmıyorumşükür 1 oglum var dıger hamıllr kaldıklarımdada akıntı gunumu takıp edıp hamıle kalmıstım yıne oyle akıntıyı beklerm

Yaaa bir oğlun mu var maşallah Allah hayırlısını nasip etsin evet testler insanı hepten strese koyuyor vallahi

Bende geçen ay kimyasal geçirdim ama iki yıldır evliyim ve henüz çocuğumuz yok
Ya bız ıstıyoruz bıde ogluma kardes olsun ıstıyoruz esım uzman çavuş badka memleketteyız burda en yakın arkadası kardesı olsun ıstıyoruz bıde aralarını cok acmak ıstemıyorum ama tabı oglumdan sonrakı ılk dusugumde korunuyorduk bı kerecık kacırma oldu ıda akıntıma denk geldı baktm hamıleyım şakkk9 ay korundum sonra korunmayı bıraktıgım 3. Ay hamılr olduggumu ogrendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…