- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 23
- 26
- Konu Sahibi Elif_kayaa
-
Valla benimde bu iki yılda girdiğim piskolojiAllahın ıznı ıle olur canm benm oglumfan oncekı gebelıgımde kımyasaldı ondan 1 bucuk sene sonra falan oglum oldu ama bana 2 sene sankı yıllarr gıbı gelmıstı
Şans işteYa bız ıstıyoruz bıde ogluma kardes olsun ıstıyoruz esım uzman çavuş badka memleketteyız burda en yakın arkadası kardesı olsun ıstıyoruz bıde aralarını cok acmak ıstemıyorum ama tabı oglumdan sonrakı ılk dusugumde korunuyorduk bı kerecık kacırma oldu ıda akıntıma denk geldı baktm hamıleyım şakkk9 ay korundum sonra korunmayı bıraktıgım 3. Ay hamılr olduggumu ogrendm
Senı coklk ıyı anlıyorum hrmde cokkk helekı ıstıyrn bırısen hayat zehır oluyorValla benimde bu iki yılda girdiğim piskoloji tarifsiz
He iyi bidaha olmaz inşallahDoktorum 2 tane ard arda olmasını normal karsıladı eger 3 defa ard arda olursa anormal karsılanır dedı
Ne aglamalar ne hayaller ne umutlar aaahhh aaahhSenı coklk ıyı anlıyorum hrmde cokkk helekı ıstıyrn bırısen hayat zehır oluyor
İnşallah canım valla Allah isteyen herkese nasip etsin yaAma bak sey derler dusuk yaptıgın ay dusugun kıcı ıcerde kalır hemen kalırsın ama eger hemen kalmazsan bıraz zor kalırmıssın vs derler ben yanı bı tane daha olsun oyle korunayım dıyorum allahım bıde kız nasıp etse cok guzel olur vala
Amiin amin kuzumİnşallah canım valla Allah isteyen herkese nasip etsin ya
7 gün geçti ama bende zaten adet düzensizliği vardıSenin sımdı gunun gecıyordu demi kac gun gecıyor
İnsallah bu seferkı bebıstendır7 gün geçti ama bende zaten adet düzensizliği vardı
İnşallah inşallah inşallahİnsallah bu seferkı bebıstendır
İsmin ne senin canmİnşallah inşallah inşallah
Rabia canım seninki neİsmin ne senin canm
Hangisi canBak bu benım ınstagramım ıstersen ıstek atabılırsın burdan konusmak yerine ordanda konusabılırız
Belki farklı bir isim koymussundur diye
Test yaptın mı canımHangisi can
Belki farklı bir isim koymussundur diye
Negatif çıktıTest yaptın mı canım
Hadi yaaaNegatif çıktıseninki
Alda at bakim merak ettimHadi yaaaben daha alamadık 12 di uyandım simdi gidiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?