- Konu Sahibi Elif_kayaa
-
Dünle bugün aynı koyulukta mı17. Gun bugun bugunde yokama bu kadar cızgılerın net cıkması da garıbıme gıtmıyor degıl
Dünle bugün aynı koyulukta
Dünle bugün aynı koyulukta mı
23 de oyleydı pazartesı gebelık testı yapmayı düşünüyorum bakalım bence benm gunum akıntımın geldıgı yanı ayın 20 sı dı ama suan neden hala cızgı belırgın onu anlamıomBugün daha silik görünüyor ya dün biraz daha koyuymuş
Adete kaç gün vardı23 de oyleydı pazartesı gebelık testı yapmayı düşünüyorum bakalım bence benm gunum akıntımın geldıgı yanı ayın 20 sı dı ama suan neden hala cızgı belırgın onu anlamıom
Bugunle beraber 12 gün varAdete kaç gün vardı
Daha varmış aslında yine yumurtlama olabilir. Ama şüphelerin varsa gebelik testi yapBugunle beraber 12 gün var
Bılemıyorum kı tatlım bakalım elımde 2 test var bundan oncekı 2 ay dada 18. Gunde kı gelen akıntım oldu 1 ınde hamıle kaldm dıger ay olmadı bu ay da ovulasyona basladım son 2 taneyıde kullanıcam yarın ve evvlsı gun yaparm belkı pazartesi de gebelık testı yaparm cunku bu ay benm yumurtlama akıntım 10. Gun geldı bakalım yaa kızlar garıp ve sıkıntılı bu ovulasyon testıAceba neden sürekli koyu çıkıyor
Attıgım resımlere baktınız mıAceba neden sürekli koyu çıkıyor
Hamile kaldım dediğiniz düşük mü olduBılemıyorum kı tatlım bakalım elımde 2 test var bundan oncekı 2 ay dada 18. Gunde kı gelen akıntım oldu 1 ınde hamıle kaldm dıger ay olmadı bu ay da ovulasyona basladım son 2 taneyıde kullanıcam yarın ve evvlsı gun yaparm belkı pazartesi de gebelık testı yaparm cunku bu ay benm yumurtlama akıntım 10. Gun geldı bakalım yaa kızlar garıp ve sıkıntılı bu ovulasyon testı
Evet baktım bende ayın bir ay boyunca ful ovulasyon testi yaptım sizinki gibi c çizgisi kadar koyu değil ama hep koyu çıktı hiç bişey anlamadım bıraktım bende bı dahaki ay bakcam artıkAttıgım resımlere baktınız mı
Evet canm kımyasal olduHamile kaldım dediğiniz düşük mü oldu
Gununuz ne zaman sızınEvet baktım bende ayın bir ay boyunca ful ovulasyon testi yaptım sizinki gibi c çizgisi kadar koyu değil ama hep koyu çıktı hiç bişey anlamadım bıraktım bende bı dahaki ay bakcam artık
Kimyasaldan sonra gecikme yaşadınız mıEvet canm kımyasal oldu
Ya bende adet düzensizliği var en son 23-30 adet tarihimdi bu ay daha olmadım kimyasal geçirdim geçen ay bende ama aşılama yapmıştım iki günde bir ilişki olduysa çok iyi şansınız çok yüksek o zamanGununuz ne zaman sızın
Aslında ovulasyon testı sıkıntılı stres yapıyor ınsan aslında olmasa gereken 1 gun arayla veyab2 gunde 1 ılıskı ben bu ayda ovulasyon testı kullanmama ragmen her ılıskım 2 gunde 1 oldu
Yok hatta uygulamaya gıre 2 gun evvel oldum ama tabı ben 2 kımyasal yasadım ard arda 9 ay arayla ılk kımyasalımdan sonra ıllama gectı gunlerım adetım bozuldu olusu 2 gun geldı 1 gun kesıldı sonra yıne geldı ama gecen ay gecıkme olmadı bıde bı aya bakalım heleKimyasaldan sonra gecikme yaşadınız mı
Suan 5 gununuz gecıyor o zaman degılmı yanlıs anlamadıysam ınsallah vardur tatlım rabbım sızlere hayırlısı ıle nasıp etsın olursa benmde 2. Bebısım oglucak 18 aylık bı oglum var kardes dusunuyoruzYa bende adet düzensizliği var en son 23-30 adet tarihimdi bu ay daha olmadım kimyasal geçirdim geçen ay bende ama aşılama yapmıştım iki günde bir ilişki olduysa çok iyi şansınız çok yüksek o zaman
Evet canım doğru ama ovulasyon testlerine göre tamamen pik olmadı hiç ilk günler silikti sonra 18 inden sonra hep böyle pik değil ana belirgin belirgin çıkmaya başladı umarım istediğin gibi olur bakalım senin adetinin üstünden geçti miSuan 5 gununuz gecıyor o zaman degılmı yanlıs anlamadıysam ınsallah vardur tatlım rabbım sızlere hayırlısı ıle nasıp etsın olursa benmde 2. Bebısım oglucak 18 aylık bı oglum var kardes dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?