- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 23
- 26
- Konu Sahibi Elif_kayaa
-
Geçen ay kimyasal geçirdim ya o yüzden mi adetim gecikti ve yumurtlama olmadı diye düşündüm de o yüzden sordumYok hatta uygulamaya gıre 2 gun evvel oldum ama tabı ben 2 kımyasal yasadım ard arda 9 ay arayla ılk kımyasalımdan sonra ıllama gectı gunlerım adetım bozuldu olusu 2 gun geldı 1 gun kesıldı sonra yıne geldı ama gecen ay gecıkme olmadı bıde bı aya bakalım hele
Yok tatlım bugunle beraber 11 gun varEvet canım doğru ama ovulasyon testlerine göre tamamen pik olmadı hiç ilk günler silikti sonra 18 inden sonra hep böyle pik değil ana belirgin belirgin çıkmaya başladı umarım istediğin gibi olur bakalım senin adetinin üstünden geçti mi
Normal de dusukten 2 hafta sonra yumurtlayabıliyormusuz ama adet ıllama gecermıs Nefse sayılırmısuz 40 gun gecermıs falan ama ben hıc gecmedı ulk dusugumde tam gumumde oldm gecen ayda 2 gun evvel oldmGeçen ay kimyasal geçirdim ya o yüzden mi adetim gecikti ve yumurtlama olmadı diye düşündüm de o yüzden sordum
Daha varmış hayırlısı bakalımYok tatlım bugunle beraber 11 gun var
Aynn tatlım beklıcez bakalımDaha varmış hayırlısı bakalım
Ben işte ovu testlerde hep ikinci çizgiyi hafif kırmızı görüyordum adetimin üstünden 5 gün geçti yine de pikte olmadı regl de olmadım bilmiyorum yaa sanırım doktora gidip söktürücü alicamNormal de dusukten 2 hafta sonra yumurtlayabıliyormusuz ama adet ıllama gecermıs Nefse sayılırmısuz 40 gun gecermıs falan ama ben hıc gecmedı ulk dusugumde tam gumumde oldm gecen ayda 2 gun evvel oldm
Benimde işte 15 gündür anlamsız bir şekilde hep böyle çıkıyorBuda bugunun kızlar dunden berı hafıf sızı gıbı kasıklarım agrıyordu umutluydum bugünden
Bi test yapsaydın keske ovulasyonla evet gebelıgını ogrenen varmıs ama oda sans ısı dıyorlarBen işte ovu testlerde hep ikinci çizgiyi hafif kırmızı görüyordum adetimin üstünden 5 gün geçti yine de pikte olmadı regl de olmadım bilmiyorum yaa sanırım doktora gidip söktürücü alicam
Niye böyle oluyor yaSon 3 gunun testlerı elimde son 1 tane kaldı yarın yaparsam almamayı dusunuyorum adetime de 10 gun kalmıs oluyor zaten
Ya ama önceki adetimden beri hep yaptım hiç tamamen pik göremedim ki hep böyle senin testler gibi ikinci çizgi belirgin ama c kadar koyu değil hiç pik görmediğim için gebelikte beklemiyorum açıkçasıBi test yapsaydın keske ovulasyonla evet gebelıgını ogrenen varmıs ama oda sans ısı dıyorlar
Baksana canım hep ama hep böyle çıkıyorYa ama önceki adetimden beri hep yaptım hiç tamamen pik göremedim ki hep böyle senin testler gibi ikinci çizgi belirgin ama c kadar koyu değil hiç pik görmediğim için gebelikte beklemiyorum açıkçası
İnsallah vardır canm ummadıgın anda sana suprız etmıs olur ama yıne de bı test yapman ıyı olur varsada yoksada doktora gıtsen bıle oda bi kan ıster emın olur oyle ılac verırYa ama önceki adetimden beri hep yaptım hiç tamamen pik göremedim ki hep böyle senin testler gibi ikinci çizgi belirgin ama c kadar koyu değil hiç pik görmediğim için gebelikte beklemiyorum açıkçası
Insanın siniri bozuluyor demiBaksana canım hep ama hep böyle çıkıyor
Bak benm 26 bı tık koyu dıom tamam gunum yaklastı ama sabahındaha koyulasması lazm hep aynı renkte gıdıyorSon 3 gunun testlerı elimde son 1 tane kaldı yarın yaparsam almamayı dusunuyorum adetime de 10 gun kalmıs oluyor zaten
Bir haftaya olmazsam gidicem bakalimİnsallah vardır canm ummadıgın anda sana suprız etmıs olur ama yıne de bı test yapman ıyı olur varsada yoksada doktora gıtsen bıle oda bi kan ıster emın olur oyle ılac verır
Evet işte sebebini bir bilsemInsanın siniri bozuluyor demi
Benimde öyle oldu hatta aceba çatladı mi dedim ertesi günlerde baktım ayniBak benm 26 bı tık koyu dıom tamam gunum yaklastı ama sabahındaha koyulasması lazm hep aynı renkte gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?