• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

kaktusdunyam

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
176
78
18
Kizlar merhaba korumasiz iliskide 6. Ayimiza girdik henuz hamile degilim ilk defa bu ay ovulasyon testi almayi dusunuyorum eczaneden. Ovulasyon testi hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Kac tane almam gerekiyor ? Paketten 1 tanemi cikiyor ? Adetim duzenli ayda 7 gun adet oluyorum. Ve o testleri hangi gunler yapmam gerekiyor. Bilenler bilgilendirebilir mi

Kizlar merhaba korumasiz iliskide 6. Ayimiza girdik henuz hamile degilim ilk defa bu ay ovulasyon testi almayi dusunuyorum eczaneden. Ovulasyon testi hakkinda bilgi verebilir misiniz ? Kac tane almam gerekiyor ? Paketten 1 tanemi cikiyor ? Adetim duzenli ayda 7 gun adet oluyorum. Ve o testleri hangi gunler yapmam gerekiyor. Bilenler bilgilendirebilir mi
Trendyolda çoklu satılan ovulasyon testlerinden alırsanız daha uyguna geliyor sürekli eczaneyle uğraşmassınız hem☺️testlere adetiniz bitince ya da 3 4 gün sonra başlayabilirsiniz her gün aynı saatte yapmalısınız ve yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisiniz🌸

Bundan alabilirsiniz 20 tane ovulasyon testi 6 tanede gebelik testi var içinde

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-19-00-36-17-128_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-09-19-00-36-17-128_trendyol.com.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar ben geçen hafta 11 inde yumurtlama gördüm 13ünde çatladı. Şimdi regl olacak gibi ağrım var yumurtlamadan 1 hafta sonra hemen regl olunabilir mi? BAT 26 Eylül normalde.

Back