Ovulasyon testi

anonim2308

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
15
5
6
Merhabalar hanımlar, aranıza yeni katılanlardanım. 1 senelik evliyim gebelik düşünüyoruz, evlendiğimizden beri herhangi bir korunma yöntemi kullanmadık. Hep takvime göre yumurtlama hesabı yapardım, bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım ama anlamadım ne olduğunu, yorumlayabilecek olan var mı ? bata 7 gün var merak ediyorum acaba yumurtlama oldu mu? Şimdiden teşekkür ederimm..

Eklentiler

• IMG_4487.jpeg
    162,9 KB · Görüntüleme: 95
Hiç pik göremedim. Yumurta çatlaması göremiyorum maalesef uzun da bir döngü olmuş ama maalesef çatlama olarak sıkıntı olabilir mi acaba çizgiler hiç netleşmemiş. Bir doktora göründünüz mü hiç ? Pcos falan var mı acaba ?

Son düzenleme:
Evet göründüm herhangi bir sıkıntı yok dediler, birden fazla doktorla görüştüm kist pcos vb herhangi birşey yok, regl dönemlerimde düzenlidir ama anlamadım bu testi silikleşiyor biraz belirginleşiyor, mesela dün yapmış olduğum test diğerlerine göre bir tık daha koyu duruyor normalde ama çizgilerin ikisi aynı renge yakın olarak var eşit yada daha koyu çıkmıyor anlamadım pek o yüzden :/

Bakalım yine mi silikleşiyor. Bence bir hekimden yardım al ya da gelecek ay farklı bir testle dene . İnşallah gerek kalmaz bebeğin seninle olur ama sen başka bir marka dene bakalım

Bakalım yine mi silikleşiyor. Bence bir hekimden yardım al ya da gelecek ay farklı bir testle dene . İnşallah gerek kalmaz bebeğin seninle olur ama sen başka bir marka dene bakalım
bugün yapmış olduğum biraz daha silik çıktı anlamadım ben bu olayı tek olan bugün yaptığım aydınlık bir ortamda tekrar çektim fotoğrafı yorumlarınız için çok teşekkür ederim çok saolun

Eklentiler

• image.jpg
    167,9 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    175,2 KB · Görüntüleme: 51
Adete 6 gün kaldı artık silikleşir tahminimce. Bu aydan sonra farklı bir ovulasyon testi ile başlayın isterseniz . Döngünüzde hiç pik göremiyorum. İnşallah adet olmazsınız , ama olursanız da yeni aya inşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…