• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Bunu diyecektim ben de, ben de yeni öğrendim kopkoyu olmasına gerek yokmuş 22 mm gibi bi boyuta gelenlerin daha koyuymuş ama daha küçük olup çatlayan ve gebelik için yeterli olan yumurtalar da varmış
Gebelik için en ideal yumurtanin 18-19 mm olası gerekiyor diye biliyorum 15-16 da olsa tutar mı? Yumurta günde kaç mm büyüyor biliyor musun?

Merhaba Kızlar iki farklı markayı aynı anda yaptm biri pik yaptı diğeri koyuya yakın ama pik değil sizce yumurtlamamı bunu Salı günü yapmıstm ertesi gün silikleşmişti ikiside şimdi ben hangisine güveneyim yumurtlama oldumu ??
İki testin lh farkı var bu testlere göre de şuan net olarak pik olmuş zaten Salı günü çatlamış yumurtanız

Aynen valla iki çizgi belli belirsiz çıkınca mutlu oluyorum. Umudum artıyo.Tüp bebekten de ödüm kopuyor beni neler bekliyor olacak Allah bilir. Gebelik testi için erken diyip kendi kendimi teselli ediyorum. İnşallah çift çizgiyi görmek hepimize nasip olur inşallah.
Aynen canim ama hic odun kopmasi toplum bunun kotu birsey oldugunu soluyor ama durumun varsa inanki o igneleri vururken canin acimiyor bile seni yoran pskolojik sadece kafani rahatlatrsan hix birsey yok ama allah yinede zorlastrmasin kolay yoldan nasip etsin bakma bende ugrasiyrum mucize olur diye busene baktim olmadi bende yaparim tup bebek korkma rabbim ol desin yeterki olcagina inaniyorum. 🤲🏻

Merhaba Kızlar iki farklı markayı aynı anda yaptm biri pik yaptı diğeri koyuya yakın ama pik değil sizce yumurtlamamı bunu Salı günü yapmıstm ertesi gün silikleşmişti ikiside şimdi ben hangisine güveneyim yumurtlama oldumu ??
Bence pik canim degerlendrmissindir umarim hayrli haberlerini aliriz 🐣🤲🏻

Gebelik için en ideal yumurtanin 18-19 mm olası gerekiyor diye biliyorum 15-16 da olsa tutar mı? Yumurta günde kaç mm büyüyor biliyor musun?
Onu hiç bilmiyorum ama araştırdığımda sen kadar koyulukta doktora gidip yumurta boyutuna baktıran ve 18-19 diyenleri gördüm başka forumlarda. Bence en koyu olanlar tam 22 civarları olanlar oluyor

Onu hiç bilmiyorum ama araştırdığımda sen kadar koyulukta doktora gidip yumurta boyutuna baktıran ve 18-19 diyenleri gördüm başka forumlarda. Bence en koyu olanlar tam 22 civarları olanlar oluyor
Doktorlardan yana hiç şansım yok 15. Gün gittim yumurta boyutumu söylemedi keşke soyleseydi umarım hepmiz güzel haberler alırız 🤲

İki testin lh farkı var bu testlere göre de şuan net olarak pik olmuş zaten Salı günü çatlamış yumurtanız
Bu Salı günü olan testimdi canım pazartesi Salı değerlendirebildim çarşamba silikleşti tamamen catladı diye yorumladım kafamı karıştıran ikisinin farklı çıkması oldu

Bu Salı günü olan testimdi canım pazartesi Salı değerlendirebildim çarşamba silikleşti tamamen catladı diye yorumladım kafamı karıştıran ikisinin farklı çıkması oldu
Testler arasında lh farklılığı olabilir aynı test ile devam ederseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız

İnşallah rabbim kucağınızı boş bırakmasın , kimseyi de unutmasın. Hakeden hakkıyla büyütecek herkese versin Rabbim. Atın yine test yaptıkça ne olacak cevaplarız, bir sürü arkadaş var burda hepimiz yardımcı oluruz birbirimize ❤️
Allah kimseyi unutmaz. İyi niyet ile söylediğinizin farkındayım ama Allah unutkan değildir bizim gibi. Bu şekilde bir tabir sakıncalı olabilir. Belki farkında olmadan söylemiş olabilirsiniz.

Merhaba,bugün önce kahverengi iç çamaşıra ve sonrasında peçeteye açık pembe tonlarında bir kanama oldu. Çok şaşırdım ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Sizce ne olabilir. Yumurtlama kanaması olabilir mi? Bilemedim
Yumurtlama kanamasıydı muhtemelen. Yumurtlama kanaması diye bir şey de var.Bu kanamanın sebebi, yumurtlamanın hemen öncesinde başta östrojen olmak üzere hormonlardaki ani düşüşmüş. Sonra tekrar hormonlar yükseldiği için kanama devam etmiyormuş.

Merhaba, adetim söküldü.
Yumurtlama kanamasıydı muhtemelen. Yumurtlama kanaması diye bir şey de var.Bu kanamanın sebebi, yumurtlamanın hemen öncesinde başta östrojen olmak üzere hormonlardaki ani düşüşmüş. Sonra tekrar hormonlar yükseldiği için kanama devam etmiyormuş.

Merhaba, adetim söküldü.
Ben de geçen ay denedim, nasip değilmiş. Bu ay da ovülasyon testi ile denemek istiyorum. Geçen ay pek tutturamadık. Bakalım adetim bitsin diye bekliyorum. Üzülmeyin hiç şimdi daha deneyimlisiniz. Vakti zamanı gelince olacak inşallah. Ya bu kadınların test yapmak niye bu kadar hoşuna gidiyor bilmiyorum. Çizgi görmek falan niye bizi mutlu ediyor bu kadar 🤣

Merhaba kızlar, dört ay ovulasyon testi kullandım iki kere yumurtlama gördüm, iki kere göremedim. Bu ay yine kullanıyorum ve döngümün 14.günümdeyim hala pik yok. Adetlerim düzenli neden böyle olduğunu anlayamıyorum😔

Ben de geçen ay denedim, nasip değilmiş. Bu ay da ovülasyon testi ile denemek istiyorum. Geçen ay pek tutturamadık. Bakalım adetim bitsin diye bekliyorum. Üzülmeyin hiç şimdi daha deneyimlisiniz. Vakti zamanı gelince olacak inşallah. Ya bu kadınların test yapmak niye bu kadar hoşuna gidiyor bilmiyorum. Çizgi görmek falan niye bizi mutlu ediyor bu kadar 🤣
Ben aslında düzenli olarak ilk kez ovulasyon denedim denilebilir. Saat konusunda falan dikkat ederek gün atlamayarak. Dün koyulaşma gördüm. Yavaş yavaş silikleşiyor. Aslında test falan bizi strese sokmaktan başka bir şey yapmıyor 😃

Merhaba kızlar, dört ay ovulasyon testi kullandım iki kere yumurtlama gördüm, iki kere göremedim. Bu ay yine kullanıyorum ve döngümün 14.günümdeyim hala pik yok. Adetlerim düzenli neden böyle olduğunu anlayamıyorum😔
Her gün aynı saatte mı yapıyorsun. Bir sonraki adetinize kadar yapmaya devam edin. İnşallah adet olmazsınız tabi:)) ama devam. Bazılarımız regli bittikten hemen sonra oluyor bazıları 10 unda-14 ünde. Değişiyor. Her ay da olmayabiliyor

Back