Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olduğunda İkinci çizgi belirgin ve koyu çıkar diye biliyorum çatladığında silikleşirCnm yumurtlma oluşması ikinci çizgi çok ama çok silik çıkar dimi
Bende arkadaştan öğrendim canım koyu çıkması lazım her ikisinindeCnm yumurtlma oluşması ikinci çizgi çok ama çok silik çıkar dimi
Canım nasilsın hayırlı bayramlar varmı bişey gebelik sende Bugün test yaptım böyle çıktı herhalde bugün yumurtlama gördüm telefonda belli değil ama koyu diğeriyle hemen hemenYumurtlama olduğunda İkinci çizgi belirgin ve koyu çıkar diye biliyorum çatladığında silikleşir
İyiiyimm canım sen nasılsın hayırlı bayramlar diğeriyle hemen hemen aynıysa o zaman yumurtlama olmuştur ya hadi inşallah tutarCanım nasilsın hayırlı bayramlar varmı bişey gebelik sende Bugün test yaptım böyle çıktı herhalde bugün yumurtlama gördüm telefonda belli değil ama koyu diğeriyle hemen hemen
İnşallah canım benim Değerlendirdim de bakalım Sen napıyorsun varmı birİyiiyimm canım sen nasılsın hayırlı bayramlar diğeriyle hemen hemen aynıysa o zaman yumurtlama olmuştur ya hadi inşallah tutar
Benim reglime 4 gün kaldı ama hiç belirtim yok gibi galiba bu ay da olmadı inşallah seninki tutar yaİnşallah canım benim Değerlendirdim de bakalım Sen napıyorsun varmı bir
Gelişme
Amin inşallah canım benim sana bana isteyen herkese nasip olsun Dualarımız bir duam seninleAh ne güzel dedin Amiin Allah razı olsun inşallah
İnşallah benim sarı akıntım var hafiften kasıklarım ağrıyordu bakalım İki gündür de baya uykum geliyor adetime 9 gün var, ümitlenmekte istemiyorumAmin amin bende sana çok dua ediyorum inşallah güzel haberler alırız ikimizde
Sarı akıntıya hamilelik belirtisi diyolardı ya inşallah öyledir adetine de daha varmış beklemesi çok zor demiİnşallah benim sarı akıntım var hafiften kasıklarım ağrıyordu bakalım İki gündür de baya uykum geliyor adetime 9 gün var, ümitlenmekte istemiyorum
İnşallah Evet zaman geçmiyor kiSarı akıntıya hamilelik belirtisi diyolardı ya inşallah öyledir adetine de daha varmış beklemesi çok zor demi
Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah vardır Bende 2 gün önce sarı leke görmüştüm ya bugün de açık kahve renginde geldi ovulasyon testi tekrar böyle çıktı canım 2 gündür koyu çıkıyor bide sen testini atsana bakayım nasıl çıkmışBende gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama inşallah vardır
Yaaa ovulasyonun koyulaşıyor gibi benim ovulasyon testlerim silik çıktı hiç ümidim yoktu ama bide gebelik testi deneyim dedim böyle çıktı inşallah yanıltmıyordurAyyy hadi hayırlısı olsun inşallah vardır Bende 2 gün önce sarı leke görmüştüm ya bugün de açık kahve renginde geldi ovulasyon testi tekrar böyle çıktı canım 2 gündür koyu çıkıyor bide sen testini atsana bakayım nasıl çıkmış