- 28 Şubat 2023
- 552
- 112
- 22
Diğer gün testlerinin fotografları varmı canım aradaki farka bakalımTestim bu kızlar yorumlar mısınız bugünü değerlendirmeli miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer gün testlerinin fotografları varmı canım aradaki farka bakalımTestim bu kızlar yorumlar mısınız bugünü değerlendirmeli miyim
Benimde bu sekilde yorumlar mısınız
Bence senin yumurta çatlamış daha sonrasında silikleşmiş çünkü hemen ardındanBenimde bu sekilde yorumlar mısınız
Canım ben bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ovulasyon testini. Sen hangi marka aldın ama niye tam koyulaşmadan siliklesti onu anlamadım acaba yumurtam büyüklüğe ulaşmamış olabilir mi kiBence senin yumurta çatlamış daha sonrasında silikleşmiş çünkü hemen ardından
Ben bugün saat 3 te yapacağım resim eklerim canım koyuluğu yakalayamadım henüz
Benim kullandığım test için bazı arkadaşlar tam koyu çıkarmıyor falan yazmış forumda insallah tutturabiliriz
Canım loboquick marka aldım aslında silikleşmeli de aynı en son 24 nisanda regl oldum biter bitmez başladım teste testten önce en az 2 saat sıvı almıyorum belki de saha yumurtlamayı yakalamamış olabilirim bugün 11.günCanım ben bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ovulasyon testini. Sen hangi marka aldın ama niye tam koyulaşmadan siliklesti onu anlamadım acaba yumurtam büyüklüğe ulaşmamış olabilir mi
Sorun değil canım 20 dakikaya kadar sonuç belli oluyor ben geç yumurtlama yakaladımCanım loboquick marka aldım aslında silikleşmeli de aynı en son 24 nisanda regl oldum biter bitmez başladım teste testten önce en az 2 saat sıvı almıyorum belki de saha yumurtlamayı yakalamamış olabilirim bugün 11.gün
Bir de test kurduktan sonra daha koyu oluyor yani yarım saat sonra falan hangi sonucu dikkate almalıyım ilk defa yapıyorum çok sordum kusura bakma
Anladım canım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz insallah bir de yumurtlama akıntısı gelmiyor bende uzayan akıntı herkeste geliyor mu acabaSorun değil canım 20 dakikaya kadar sonuç belli oluyor ben geç yumurtlama yakaladım
Valla canım bende ovulasyonda koyulaşma gördügümde akıntı geldi ve sag yumurtalık kısmım agrıyordu yani beyaz akıntı geldi bendeAnladım canım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz insallah bir de yumurtlama akıntısı gelmiyor bende uzayan akıntı herkeste geliyor mu acaba
Herkeste dışarı çıkacak kadar gelmek zorunda değil, o olmadan da yumurtlama olabilirAnladım canım hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz insallah bir de yumurtlama akıntısı gelmiyor bende uzayan akıntı herkeste geliyor mu acaba
Canım son attığın görsel görünmüyor bu yüzden birşey diyemedim tekrar gönder veya sırayla gün gün atabilirsin daha kolay olur koyulaşmış mı görmekİlk defa kullanıyorum bu siteyi lütfen bilen birisi yorumlayabilir miyim 2gece beraberliğim oldu devam etmeli miyim sizce yumurtam çatlamış mı
Canım cumartesiden sonra yaptın mı. Pik yakın gibi duruyorTeşekkürler hanımlar az önce test yaptım yorumlar mısınız
Em baştakini bugün yaptım diğeri perşembe gününe ait sizce hangisi daha koyu fark var mı
1gün sürmüyor genelde o şekilde akıntı. Doktorlar bahsettiğin şekilde akıntı olduğunda ilişki öneriyor. Ama yine varsa test yaparsam tam gününü öğrenebilirsinYaptım canım aynı bir değişiklik yok ya ama bugün 14.günüm ilk defa bu ay yumurtlama akıntı gibi uzayan şeffaf akıntımın geldiğini hissettim bugün sizce yumurtlama günüm mü yani yumurta çatladı mı çatlamak üzere mi bilgisi olan var mı
günde 1 kez ilişki yeterli, tabi sonraki 2-3 gün de olmalıKızlar birde affınıza sığınarak soruyorum yumurtlama gününde nasıl ilişki önerilir 1 defa yakınlaşma olması yeterli midir yoksa bugün yarın olucak şekilde mi
Devam etmeli
çatlamış yumurtanızKızlar bugünkü ovulasyon testim yorumlar mısınız dün pil görmüştüm bugün böyle çıktı ne demek