- 28 Şubat 2023
- 552
- 112
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pik olmamış henüz11 mayısta adet oldum 17 mayısta ovulasyon testi yapmaya başladım bugun (27 mayıs) ovulasyon testimi yorumlar mısınız 2 gün önce daha da silik bir çizgi vardı şimdi daha belirgin.
Rica ederimTeşekkür ederim
Merhaba,adetim biter bitmez başladım testlere adetimin 7 günü yani 26 şubatta sanki ovulasyon oldu ilk yaptığım da daha silikti ama daha sonrasın da kuruyunca koyulaştı yorumlar mısınız yumurtlama oldu mu acaba bide akşamı yaptım tekrar silik çıktı
Evet 3 damla damlatıyorum fazla mı geliyor acaba 2 mi damlatsam acaba ?Merhaba,
Testleriniz daha pik olmamış.
Bide testlerinizi sanki duzgun yapamamışsınız sağa sola yayılmış.
Bu testlerden yapmadım daha önce ben kaset test kullanıyorum. Yapanlarınkini gördüm o yüzden senin ki garip geldi. İstersen bir araştır.Evet 3 damla damlatıyorum fazla mı geliyor acaba 2 mi damlatsam acaba ?
Canım biraz daha koyu olmalı pik için. Bugün test yaptın mıTestim bu kızlar yorumlar mısınız bugünü değerlendirmeli miyim
11 mayısta adet oldum 17 mayısta ovulasyon testi yapmaya başladım bugun (27 mayıs) ovulasyon testimi yorumlar mısınız 2 gün önce daha da silik bir çizgi vardı şimdi daha belirgin.
görselinizi göremedim ama, paylaşın bakalımİlk defa kullanıyorum bu siteyi lütfen bilen birisi yorumlayabilir miyim 2gece beraberliğim oldu devam etmeli miyim sizce yumurtam çatlamış mı
Merhaba bendede bu sekilde oldu gördüğün gibi daha sonra siliklesti mesela suan silik yani galiba kisiden kisiye göre degisiyor t çizgisinin koyulugu ya da bizim yumurtalarımız istenildigi kadar büyümüyor bilemiyorumadetim biter bitmez başladım testlere adetimin 7 günü yani 26 şubatta sanki ovulasyon oldu ilk yaptığım da daha silikti ama daha sonrasın da kuruyunca koyulaştı yorumlar mısınız yumurtlama oldu mu acaba bide akşamı yaptım tekrar silik çıktı
Devam et yapmaya adetin 1. Gününden say kacıncı gunun suan ve her ay yumurtalama olmayabilirOvülasyon testi kullanmaya başladım ama hiç pik yakalayamadım. İkinci çizgi oluşuyor uzun zamandır ancak c çizgisi kadar koyu olmuyor. Acaba bir sorun mu var?
Merhaba evet olmus tekrar siliklesmeye baslamıs o yuzdem daha bu ay icin ovulasyon testine devam etmenize gerek yokMerhabalar ovülasyon testimi yorumlayabilir misiniz yumurtlama olmuş mu sizce