- 11 Mayıs 2022
- 58
- 38
- 33
Adet başladığı günden saydım 10. 11. 12. Günleri bugün dünküne göre silik çizgiler sankiKizlar yardımcı olurmusunuz dün pik mi olmuş. İlk defa kullaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet başladığı günden saydım 10. 11. 12. Günleri bugün dünküne göre silik çizgiler sankiKizlar yardımcı olurmusunuz dün pik mi olmuş. İlk defa kullaniyorum
Bende anlamıyorum yazdım cevap veren olmadıLütfen bana yardım eder misiniz ilk defa deniyorum. 1. Gün ilk fotoğraf. 2. Fotoğraf da ertesi gün. Reglim 18 Eylül idi. Ben ovulasyon öncesi ve ovulasyon günü bir de silikleştiği günü değerlendirdim yani dün değil evvelsi gün dün uyuyakaldım bugün de olacak sizce yeterli mi hanımlar ?
Tamamdır teşekkür ederimBugün ve yarını da değerlendir bence. Yeterli olur o şekilde inşallah
Hepsi pik gibi duruyor. Daha net çekerseniz daha iyi olur. Değerlendirin bugünü , yarınıKizlar yardımcı olurmusunuz dün pik mi olmuş. İlk defa kullaniyorum
Sevgitek çok tşk ederim ilk defa kullandim ovulasyon testini. 12yasinda çocuğum var ama ikincisine hamile kalamiyorum. İyi bir doktorda bulamadım yabancıyım bakmıyorlar 1sene boşuna doktora gittim geldim. En son kendimce bu yollara baş vurdumHepsi pik gibi duruyor. Daha net çekerseniz daha iyi olur. Değerlendirin bugünü , yarını
Elinizde gebelik testi var mı hiç ?İlk gün. İkinci gün. Ve 3.gun
Regl başlangıcı 24eylul
Nerelisiniz? Yabancıyım demişsiniz?Sevgitek çok tşk ederim ilk defa kullandim ovulasyon testini. 12yasinda çocuğum var ama ikincisine hamile kalamiyorum. İyi bir doktorda bulamadım yabancıyım bakmıyorlar 1sene boşuna doktora gittim geldim. En son kendimce bu yollara baş vurdum
Yok şu an yakınımda eczane var gidip aliyimmi bugün yapsam olurmu yoksa sabah idrarımı lazımElinizde gebelik testi var mı hiç ?
Oʻzbek ikinci evlilik bizimki 6senedir olmuyor eşimin de benimde çocuklarimiz var eski eşdenNerelisiniz? Yabancıyım demişsiniz?
Bi test alıp yapabilir misiniz acaba şu an?Yok şu an yakınımda eczane var gidip aliyimmi bugün yapsam olurmu yoksa sabah idrarımı lazım
İkinizin de varmış. Yani olabiliyor. Yine olur inşallah. Hiç üzülmeAma bizde olmuyor
Hamilelik testi dimiBi test alıp yapabilir misiniz acaba şu an?
EvetHamilelik testi dimi
İnşallahİkinizin de varmış. Yani olabiliyor. Yine olur inşallah. Hiç üzülme
Tmm inip alayım yazayım sonra
Tamam canım. Haber bekliyorumTmm inip alayım yazayım sonra
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız benim burda eşimden başka kimsem yokTamam canım. Haber bekliyorum
Yaa. Canım benim elimden geldiğince yardımcı olurum inşallahÇok teşekkür ederim iyi ki varsınız benim burda eşimden başka kimsem yok