- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
Amin inşallahAllah razi olsun canim bazen ben bile şaşiriyorum nasil dayanabiliyorum diye ama Rabbim sabrini çok guzel veriyor elhamdullilah, inaniyorum hayirli sağlikli evlatlarda nasip edecek Rabbim hepimize nasip etsin❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAllah razi olsun canim bazen ben bile şaşiriyorum nasil dayanabiliyorum diye ama Rabbim sabrini çok guzel veriyor elhamdullilah, inaniyorum hayirli sağlikli evlatlarda nasip edecek Rabbim hepimize nasip etsin❣
Tam emin olamadım ama sanki ya çatlama ya da yumurtlamaya yakın gibi. Tavsiyem takvimden ziyade ovulasyon testi ile takip etmenizMerhabalar bizde yeni denemeye başladık uygulamaya baktığımda o gün yumurtlama günümdü fakat ovulasyon testi hiç düşünmemiştim. Dünde ilk kez ovulasyon testi yaptım sonuç bu şekilde sanırım negatif ama yumurtlamayı kaçırdım mı henüz olmadı mı acaba reglimden itibarende 16. Günüm ve bugün baya akıntım geliyor Eki Görüntüle 3147003
Birkaç gün daha denesem net olur değil mi inşallah boş geçmemiştirTam emin olamadım ama sanki ya çatlama ya da yumurtlamaya yakın gibi. Tavsiyem takvimden ziyade ovulasyon testi ile takip etmeniz
İnşallah siz bugünü de değerlendirin bence yine de biBirkaç gün daha denesem net olur değil mi inşallah boş geçmemiştir
Bu ay biraz acemilik oldu en kötü reglimden sonra hergün kontrol altına alırım çok teşekkür ederimİnşallah siz bugünü de değerlendirin bence yine de bi
Tam emin olamadım ama sanki ya çatlama ya da yumurtlamaya yakın gibi. Tavsiyem takvimden ziyade ovulasyon testi ile takip etmeniz
Bence bi öncekinde çatlamaydıEki Görüntüle 3147439 iyi akşamlar bugünkü sonucum sanırım birşey yokmuş
Eğer öyleyse de birtek yumurtlamayı değerlendirebildik bu ay boş geçti ywni inşallah kasınaBence bi öncekinde çatlamaydı
Belki de tutar. BilemeyizEğer öyleyse de birtek yumurtlamayı değerlendirebildik bu ay boş geçti ywni inşallah kasına
Ay inşallah tabi hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinBelki de tutar. Bilemeyiz
Amin inşallahAy inşallah tabi hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Yok birtanem daha adetim gelmedi yarın gelmesi lazım normaldeCanım ne yaptın? Adet oldun mu o testlerden sonra?
Var mı belirti falan?Yok birtanem daha adetim gelmedi yarın gelmesi lazım normalde
Ayın 18 i pik gibi görünüyor. Bugünü değerlendirin bence ve yapmaya devam edin. Yani testi yapmaya devam edinKızlar konu açtım ama kimse bakmadı. Size burdan sorsammm olur mu ,
Ben normalde 23-24 günde bir regl oluyorum. En son 4 Ekimde regl oldum. 12 Ekim günü değerlendirmeye başladım, düne kadar devam ettim gün aşırı.
Ancak bu konularda çok bilgisiz olduğum için ovulasyon testine regl bitiminde başlamadım. 15 Ekimde ovulasyon testlerine başladım. Yani 12. gün başlamış oldum. Bu testleri benim için değerlendirebilir misiniz
Ayın 18 i pik gibi görünüyor. Bugünü değerlendirin bence ve yapmaya devam edin. Yani testi yapmaya devam edin
Neden ikinci yumurtlama olsun? Onu anlamadım. İlk yumurtlama da olabilir. Geç yumurtluyor da olabilirsin. Testleri yapmaya devam et bakalım. Sürekli koyu giderse gebelik testi yaparsın
tamam teşekkür ederim
Şimdi ben 23 günde bir regl olduğum için bu ikinci yumurtlama olabilir mi? ( bunu da forumda öğrendim ) Ve bu ikinci yumurtlama ise regl normalde 26 sında regl olacağım. Yani bir hafta var. Bir haftada belli olur mu hamilelik?
Çünkü zaten 23 günde bir oluyorum ya 15. gün olduğu için pik ikinci midir demiştim. Ama evet neden ilk olmasın de mi, onu hiç düşünmemiştim Siz söyleyince bir mantıklı geldi şimdiNeden ikinci yumurtlama olsun? Onu anlamadım. İlk yumurtlama da olabilir. Geç yumurtluyor da olabilirsin. Testleri yapmaya devam et bakalım. Sürekli koyu giderse gebelik testi yaparsın
Yok ama 4gun önce ovulasyon zamanında gelen akıntı gibi akıntı geldi yeni mi çatladı yumurta anlamadımVar mı belirti falan?