- 11 Mayıs 2022
- 58
- 38
- 33
Yok ama 4gun önce ovulasyon zamanında gelen akıntı gibi akıntı geldi yeni mi çatladı yumurta anlamadım
Birde göğsümde şişme hassaslık olurdu reglden önce bu sefe
Sende nasıl gidiyor iyimisinVar mı belirti falan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ama 4gun önce ovulasyon zamanında gelen akıntı gibi akıntı geldi yeni mi çatladı yumurta anlamadım
Birde göğsümde şişme hassaslık olurdu reglden önce bu sefe
Sende nasıl gidiyor iyimisinVar mı belirti falan?
Ha anladım. Normal ilk yumurtlama olabilir. Bilmiyorum artık onuÇünkü zaten 23 günde bir oluyorum ya 15. gün olduğu için pik ikinci midir demiştim. Ama evet neden ilk olmasın de mi, onu hiç düşünmemiştim Siz söyleyince bir mantıklı geldi şimdi
Yeni çatlamamıştır heralde. Adetten ya da varsa inşallah bebekten dolayıdır akıntı Yarın adet olmazsan bi test yap bakalım. Vardır inşallahYok ama 4gun önce ovulasyon zamanında gelen akıntı gibi akıntı geldi yeni mi çatladı yumurta anlamadım
Birde göğsümde şişme hassaslık olurdu reglden önce bu sefer yok
Ben dış gebelik geçiriyormuşum. İğne yaptı doktor gebelik sonlanması için. Kan takibi falan yapacağız. BakalımSende nasıl gidiyor iyimisin
Çok üzüldüm geçmiş olsunBen dış gebelik geçiriyormuşum. İğne yaptı doktor gebelik sonlanması için. Kan takibi falan yapacağız. Bakalım
Yapmaya korkuyom sanki yarın adetim gelecekmiş gibi kendimi hazırlıyorum içimde bir kenarda keşke gelmese bu sefer mucize olsa diyorum. Yine bir tarafım kendini kandırma olsaydı bir belirti olurdu diyor. Yani kendimle kendim savaş içindeyim içimde bir kaç kişi konuşuyor durmadanYeni çatlamamıştır heralde. Adetten ya da varsa inşallah bebekten dolayıdır akıntı Yarın adet olmazsan bi test yap bakalım. Vardır inşallah
Hahah hep öyle olur zaten. oldun mu adet ?Yapmaya korkuyom sanki yarın adetim gelecekmiş gibi kendimi hazırlıyorum içimde bir kenarda keşke gelmese bu sefer mucize olsa diyorum. Yine bir tarafım kendini kandırma olsaydı bir belirti olurdu diyor. Yani kendimle kendim savaş içindeyim içimde bir kaç kişi konuşuyor durmadan
Çok sağol canımÇok üzüldüm geçmiş olsun
Daha yok bebikHahah hep öyle olur zaten. oldun mu adet ?
Bugün olmazsam yarın sabah test yapacak mısın peki?Daha yok bebik
3gun sabr edeyim diyorum sabah gaza geldim kan tahlili vermeye gidecektim sonra vaz geçtimBugün olmazsam yarın sabah test yapacak mısın peki?
Zor ama bekleyebilirsen bekle bakalım 3 gün3gun sabr edeyim diyorum sabah gaza geldim kan tahlili vermeye gidecektim sonra vaz geçtim
Aynen zor ama ne yapayım kendisi gelene kadar moralimida bozmak istemiyorum biraz hevesleniyimZor ama bekleyebilirsen bekle bakalım 3 gün
Ahahahah yaaaaa çok da kaptırma da kendini o zaman. Üzülme sonraAynen zor ama ne yapayım kendisi gelene kadar moralimida bozmak istemiyorum biraz hevesleniyim
Aynen bebik. O derecedeyim ki kafa karışık varmı yokmu diye acaba acaba lar yordu bayağı beniAhahahah yaaaaa çok da kaptırma da kendini o zaman. Üzülme sonra
Ay bilmez miyim o durumları. Ne zordurAynen bebik. O derecedeyim ki kafa karışık varmı yokmu diye acaba acaba lar yordu bayağı beni
Vallahi bravo. Zor da olsa bekleyebilmek büyük başarı. Güzel haberler duyarız inşallah sizden de3gun sabr edeyim diyorum sabah gaza geldim kan tahlili vermeye gidecektim sonra vaz geçtim
Bir benden sorsanız o sabırızor tutuyorum kendimiVallahi bravo. Zor da olsa bekleyebilmek büyük başarı. Güzel haberler duyarız inşallah sizden de
Bebik dayanamadım test yaptım bugün negatif yine adet yok hala ama uygulamada bir gün gecikmiş gösteriyor son reglden bu yana 29.gun bugün anlamadım 25 27 günde geliyorduAy bilmez miyim o durumları. Ne zordur
Birde regl belirtisi bile yok göğüslerim şişerdi kabız olurdum yada ishal ve kasikda ağrı bu sefer göğsümde şişme yok ama sadece ucu ağrıyor. Akıntı az az beyaz ama sümük gibi şeffaf değil. Arada kasıkta ağrı belde ağrı geçiyor bunuda ben hamişlik sandım gittim test aldım yaptım yokyine heveslenmiştimAy bilmez miyim o durumları. Ne zordur