- 11 Mayıs 2022
- 58
- 38
- 33
Kız test yaptım negatif ama adet daha yokVallahi bravo. Zor da olsa bekleyebilmek büyük başarı. Güzel haberler duyarız inşallah sizden de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız test yaptım negatif ama adet daha yokVallahi bravo. Zor da olsa bekleyebilmek büyük başarı. Güzel haberler duyarız inşallah sizden de
Yaaa canım ya. Hava değişimden falan bi gecikme demek kiBirde regl belirtisi bile yok göğüslerim şişerdi kabız olurdum yada ishal ve kasikda ağrı bu sefer göğsümde şişme yok ama sadece ucu ağrıyor. Akıntı az az beyaz ama sümük gibi şeffaf değil. Arada kasıkta ağrı belde ağrı geçiyor bunuda ben hamişlik sandım gittim test aldım yaptım yokyine heveslenmiştim
Ama göğsümun ucu fena acıyor birda kasık ağrısı gelip gidiyorYaaa canım ya. Hava değişimden falan bi gecikme demek ki
Daha da gecikirse bi doktora görün bakalım. Geç döllenme de olanilirAma göğsümun ucu fena acıyor birda kasık ağrısı gelip gidiyor
Yarın bir kan tahlili vermeye gidecemDaha da gecikirse bi doktora görün bakalım. Geç döllenme de olanilir
Ayyy. İnşallah çıkar. Geç döllenme ihtimalini unutmaYarın bir kan tahlili vermeye gidecem
Tmm geç döllenme olsa eğer kanda çıkarmıAyyy. İnşallah çıkar. Geç döllenme ihtimalini unutma
Senin o en son sürekli pik çıkan ovulasyon testlerin hangi tarihteydi? Çok geride kalınca bakamıyorum koyduğun resimlereTmm geç döllenme olsa eğer kanda çıkarmı
5ekimSenin o en son sürekli pik çıkan ovulasyon testlerin hangi tarihteydi? Çok geride kalınca bakamıyorum koyduğun resimlere
Pikten 17 gün sonra test yapılması gerekiyormuş. Bu günler yani. Yarınki kan testinde varsa çıkar çok yüksek ihtimalle
5Senin o en son sürekli pik çıkan ovulasyon testlerin hangi tarihteydi? Çok geride kalınca bakamıyorum koyduğun resimlere
Teste çıkmadığı için pek beklemiyorum da ama bugün bacak ağrısı eklendi hafif mide bulanma bel ağrısı yoksa gelecekmi anlamadım eşim yarın bir kan ver diyorPikten 17 gün sonra test yapılması gerekiyormuş. Bu günler yani. Yarınki kan testinde varsa çıkar çok yüksek ihtimalle
Aynen. Bi kan ver. O da negatif çıkarsa adet olmayı bekle artık. Yapacak bsey yok gibi5
Teste çıkmadığı için pek beklemiyorum da ama bugün bacak ağrısı eklendi hafif mide bulanma bel ağrısı yoksa gelecekmi anlamadım eşim yarın bir kan ver diyor
AynenAynen. Bi kan ver. O da negatif çıkarsa adet olmayı bekle artık. Yapacak bsey yok gibi
Yaptırdın mı test?
Evet sonuç çıkmadı daha akşam 4Yaptırdın mı test?
Ayyy. Aşırı heyecanlandımEvet sonuç çıkmadı daha akşam 4
Ayyy. Aşırı heyecanlandım