- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
Test verdim. Sonucu bekliyorumYükselmistir icini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test verdim. Sonucu bekliyorumYükselmistir icini ferah tut
Tatlım önemli olan kandaki artış bu testlerin kesin doğru olduğu düşüncesi bazen yanıltabilir. Tabiki yine de hayırlısı her şeyin umarım sürprizin seninledir. Zaten kalp atışını duymadan hatta duyduktan sonra bile endişeli olacaksın ama şuan bebişim çok savunmasız o yüzden stresini dengede tutmaya çalışTest verdim. Sonucu bekliyorum
Senin işin artık beklemekBu günü de değerlendirmeli miyim sizce pik olduğunda 1 ekimdi 1 ekim değerlendirdim 2 ekim de 3 de 4 ekim olmadı bir de dün değerlendirdim bugün de mi olacak vallahi yoruldum
Hadi ins canim cikinca yorum yaz merak etmTest verdim. Sonucu bekliyorum
Evet. Kalp atışı duysam bile hep endişem olacak. Kucağıma alana kadar ama işte. Engelleyemiyorum kendimi stres yapmaktan. Şu sonuç çıksa bir an önceTatlım önemli olan kandaki artış bu testlerin kesin doğru olduğu düşüncesi bazen yanıltabilir. Tabiki yine de hayırlısı her şeyin umarım sürprizin seninledir. Zaten kalp atışını duymadan hatta duyduktan sonra bile endişeli olacaksın ama şuan bebişim çok savunmasız o yüzden stresini dengede tutmaya çalış
Tamam inşallahHadi ins canim cikinca yorum yaz merak etm
Acilde mi verdinEvet. Kalp atışı duysam bile hep endişem olacak. Kucağıma alana kadar ama işte. Engelleyemiyorum kendimi stres yapmaktan. Şu sonuç çıksa bir an önce
Annelik = kaygıEvet. Kalp atışı duysam bile hep endişem olacak. Kucağıma alana kadar ama işte. Engelleyemiyorum kendimi stres yapmaktan. Şu sonuç çıksa bir an önce
Hadi ins canim cikinca yorum yaz merak etm
118 düşmüşAnnelik = kaygı
Güzel haberini bekliyoruz canım
Sıkma canını hayırlısı olsun güzelce eşin de sen de bi de görünün tertemiz bir sayfa açın vitamin falan alın bol bol takviye gıda da çok önemli çünkü bu 3. Gebeliğin çünkü artık sebebi araştırılmalı. Ama kimyasala sen tertemiz oluyosun arkası kolay gelir diyorlar.118 düşmüş
Kan değerlerine de baktır canım mutlaka bunlar da düşük sebebi olabiliyormuş özellikle demir eksikliği, feritin vsSıkma canını hayırlısı olsun güzelce eşin de sen de bi de görünün tertemiz bir sayfa açın vitamin falan alın bol bol takviye gıda da çok önemli çünkü bu 3. Gebeliğin çünkü artık sebebi araştırılmalı. Ama kimyasala sen tertemiz oluyosun arkası kolay gelir diyorlar.
Ben sana bir şey diyeyim mi yanlış anlarlar beni ama bu süreçte en azından hamile kalabildiğimi görebilseydim bile dedim birkaç kez.
Çocuğu olmayan bir çok kişi en az bir kimyasal/boş gebelik/düşük yaşamış. Yani ben hiç kalamadım daha gebe bu çok kötü bir şey
Belki boş bir avuntu olacak ama yani en azından hamile kalabiliyorsun bir gün illa ki olacak umalım da hemencecik olsun
Evet. En azından çocuğum olabildiğini bilmek iç rahatlatıcı ama sürekli böyle olunca ben de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Ne kadar hamile kalsam da hep düşecek ya da bsey olacakmış gibi. Çok zor.Sıkma canını hayırlısı olsun güzelce eşin de sen de bi de görünün tertemiz bir sayfa açın vitamin falan alın bol bol takviye gıda da çok önemli çünkü bu 3. Gebeliğin çünkü artık sebebi araştırılmalı. Ama kimyasala sen tertemiz oluyosun arkası kolay gelir diyorlar.
Ben sana bir şey diyeyim mi yanlış anlarlar beni ama bu süreçte en azından hamile kalabildiğimi görebilseydim bile dedim birkaç kez.
Çocuğu olmayan bir çok kişi en az bir kimyasal/boş gebelik/düşük yaşamış. Yani ben hiç kalamadım daha gebe bu çok kötü bir şey
Belki boş bir avuntu olacak ama yani en azından hamile kalabiliyorsun bir gün illa ki olacak umalım da hemencecik olsun
Dr söyle canım 2düşükten sonrası araştırılıyor çünkü bir şey varsa en azında tedavi olup rahatlarsınızEvet. En azından çocuğum olabildiğini bilmek iç rahatlatıcı ama sürekli böyle olunca ben de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Ne kadar hamile kalsam da hep düşecek ya da bsey olacakmış gibi. Çok zor.
Kimyasaldan sonra hemen oluyor diyorlardır ama benim ilk gebeliğim de kimyasaldı ve ondan 2.5 sene sonra oldu düşük yaptığım gebelik. Bi daha ne zaman olur Allah bilir artık.
Düşükten sonra baktırmıştım kan değerlerime. Onlarda bi sıkıntı yok çok şükür.
Gideceğiz bakalım. Kimyasal gebelik mi yoksa düşükten kalma bi değer mi acaba? Ona bakalımDr söyle canım 2düşükten sonrası araştırılıyor çünkü bir şey varsa en azında tedavi olup rahatlarsınız
Öyle yapma ama hisseder belki düzelir yine degerler sadece ihtimallerdir.. doktor kontrolunde ol mutlaka..hayirlisi canim118 düşmüş
Gideceğiz inşallahÖyle yapma ama hisseder belki düzelir yine degerler sadece ihtimallerdir.. doktor kontrolunde ol mutlaka..hayirlisi canim
Teşekkür ederim denemek gerek. Bir de mfk yöntemi duydum eş paketi kullanmak lazımmış deneyen var mı aranızdaMerhaba canim daha koyulasmasi lazim.bence ama polikistik overli oldgm icin bende böyle silikkende degerlendiriyodum klomen ile denedim asla olmadi yumurtalar büyyüp.catliyodu ama döllenmedi hic .. bana doktorlar kilo ver metabolizman hizlanirsa yumurtlaman ve adetin düzene girer dedi 3 yildirda veremiyorum doktorundan matofin istemeni öneririm insulin direnci icin zayiflatiyormus bende yeni basladim..
Hala pik görünüyor. Bence değerlendirin çatlama görene kadar. Çatlama görünce de değerlendirin hattakızlar merhaba 3 gündür bu şekilde çıkıyor. bugunkunu az önce yaptım. sizce bu normal mi pazartesi çarşamba ve dün denedik sizce bugün de denemeli miyiz. yoksa yarın mı . çatlama olmamış dimi ya. bu ayı da kacirmamam lazim ya. bi bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim