Arkadaşlar açık pembe li testi bugün yaptım diğerini dün yapmıştım pik olmuş mu sizce? Adet siklusum 34 gün olunca yumurtlamam baya geç oluyor galiba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi
- Konu Sahibi Kuprafel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Kaç gün devam edelimEvet pik cnm değerlendir
- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
3Kaç gün devam edelim
Bugün t baya koyu oldu
Eklentiler
- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Hemen
su
Değerlendir cnm geç kalmadan şu pozisyonda yap 15 dk öyle kal sonra eşin bacaklarından tutup seni düzeltsin kalçanın altına yastık koy ayaklarını duvara dayaBugün t baya koyu oldu
Akşama yapıcaz evde değil geç olmaz değil miHemen
Değerlendir cnm geç kalmadan şu pozisyonda yap 15 dk öyle kal sonra eşin bacaklarından tutup seni düzeltsin kalçanın altına yastık koy ayaklarını duvara daya
Eki Görüntüle 3113171 su
- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Bilemiyorum canm sen o gelmeden 2 saat önce sıvı alımını kes sonra bı ovulasyon testi daha yap pozitif olur inşallahAkşama yapıcaz evde değil geç olmaz değil mi
İnşallah ya dün falan oldu ondan önceki gün de oldu inşallah geç kalmamıştırBilemiyorum canm sen o gelmeden 2 saat önce sıvı alımını kes sonra bı ovulasyon testi daha yap pozitif olur inşallah
- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Seninki de pozitif değerlendir ve oku Gebeliğe Hazırlık - Hamile kalma serüvenim (öneriler)Kızlar benimkine de bakar mısınız Eki Görüntüle 3113241
- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Ne oldu bana tüm testlerini atar mısınİnşallah ya dün falan oldu ondan önceki gün de oldu inşallah geç kalmamıştır
Açıktan koyuya doğru renkleri git gide koyu oldu bugün en son attığım t bariz koyu oldu ama dün ve ondan önceki gün cinsel birliktelik oldu baya ayaklarımı da diktim bugğn de akşam eşimi bekliyorum gelince olucakNe oldu bana tüm testlerini atar mısın
Eklentiler
Bunlardanıbaşka önce yaptım ama onlar hep silikti son dört günün bunlar en koyu olan bugüne aitNe oldu bana tüm testlerini atar mısın
- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Oo çok iyi İnşallah hamile kalırsinizAçıktan koyuya doğru renkleri git gide koyu oldu bugün en son attığım t bariz koyu oldu ama dün ve ondan önceki gün cinsel birliktelik oldu baya ayaklarımı da diktim bugğn de akşam eşimi bekliyorum gelince olucak
Hadi inşallah yaOo çok iyi İnşallah hamile kalırsiniz
- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Oku istersen cnmHadi inşallah ya
Gebeliğe Hazırlık - Hamile kalma serüvenim (öneriler)
Herkese merhaba kızlar serüvenimi anlatmak istiyorum çünkü bende hamile kalmaya çalışırken bu tarz şeyleri okumayı çok seviyordum İnşallah anlattıklarım sayesinde sizde hamile kalırsınız 🤲 🤰 İlk önce sters yapmayın canlarım 🧡 🤰 …var Instagram da ben ovulasyon testlerimi ordan aldım çok çok...
www.kadinlarkulubu.com