• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVÜLASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lacivertgibimi

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
100
114
18
Kızlar selam, ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum. 12 Martta yani adetten hemen sonra başladım 2 akşam aynı saatte uyguladım fakat dün dışarıda olduğumuz için yapamadım. Özellikle birliktelik için yumurtlamayı beklemek gerekli mi sizce?

Kızlar selam, ilk kez ovülasyon testi kullanıyorum. 12 Martta yani adetten hemen sonra başladım 2 akşam aynı saatte uyguladım fakat dün dışarıda olduğumuz için yapamadım. Özellikle birliktelik için yumurtlamayı beklemek gerekli mi sizce?
Gün aşırı ilişki olmalı bence testi yapnaya devam edin o sırada. Ovulasyon ile ilgili ayrıntılı yazım var konu açmıştım linkini bırakıyorum bir göz atarsın 😊 kafanda soru işareti kalmaz

Ovülasyon testi açıklama,anlatım' Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Merhaba herkese, beş altı gündür kasık ağrısı, mide bulantısı ve beyaz koyu akıntım oluyor, ovulasyon testi yaptım iki gün belirgin çizgi çıktı çok koyu değildi üçüncü gün çok silik çıktı eğer yumurtlama değilse neden ağrılarım devam ediyor bir bilgisi olan var mı? Yumurtalamaysa test neden negatif çıkıyor acaba. Şikayetlerim hala devam ediyor, gaz da çok var ağrı ve akıntım da devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏

Back