• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım selam. Öncelikle rabbim gönlüne göre versin. Hep testte çift çizgi çıkıyor. T çizgisi C çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor. Hergün yapman lazım. 12-16 saatleri arasında olacak @birgebeningunlugu İnstagram sayfasından daha detaylı bilgiye erişebilirsin
Canım attığım teste baktın mı acaba kaç güne kadar yumurtlama olur bide bugun 9 günü yumurtlamaya bi 10 var bence

Benim oglanda ovulasyon kullandgm ayda oldu cok sukur. Sadece catlama gunlerini degerlendrmistim. Gun asiri o zamn yapamiyorduk cunku
Merhaba testiniz hangi aşamadayken denediniz? T ile c eşit miydi yoksa T daha mı koyu iken? Birde tek deneme mi oldu?

Merhaba arkadaşlar,
Testleri yaparken sıvı alımına çok dikkat edin ve hergün aynı saatte yapmaya özen gösterin, idrarı damlattıktan sonra 10 dkk bekleyip foto çekin kurumuş testte yorum yapılmaz çünkü bekledikçe koyulaşır, t çizgisi koyulaşma yaptığı zamanlar takip etmek isteyenler 3 saatte bir yapabilir en doğru sonucu bu şekilde alırsınız. Benim de döngülerim uzun en erken 18. 19.gün yum görüyorum ama ben uzun zamandır takip yaptığım için artık belirtilerimi biliyorum ve ona göre 15.gün başlıyorum test yapmaya. 👍🏻
Allahım dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺

Canım attığım teste baktın mı acaba kaç güne kadar yumurtlama olur bide bugun 9 günü yumurtlamaya bi 10
Canım attığım teste baktın mı acaba kaç güne kadar yumurtlama olur bide bugun 9 günü yumurtlamaya bi 10 var bence
Baktım ama kaç gün olduğunu bilemem Ebru hanım bıkmadan hergün denemelisin dedi

Merhaba testiniz hangi aşamadayken denediniz? T ile c eşit miydi yoksa T daha mı koyu iken? Birde tek deneme mi oldu?
Aynen ilk aydan olmustu. Yani c ye cok yakinken degerlendrmistm. Zaten diger gun t daha koyu oldu o gunde degerlendirdik bir gun ara verip aonra tekrar denedik. Yani 3 defa degerlndrdik. O ay daha birakmistik tutmustu

20210316_230025.jpg
20210316_230025.jpg
20210316_230025.jpg merhaba. Aceba bugün pikmi ovülasyon.14 martta değerlendirdik.15 mart boştu. 16 martta test böyle. Lütfen yardımcı olur musunuz.

merhabaaaa

biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ♥️
Canım bende ebru ceylandan bu ay test almayı düşünüyordum fakat adetim 8 gün geçti hala olmadım saglik ocağında kan testi verdim negatif cıktı 2 gün önce biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum yumurtlama gördünmü ve faydası olursa yazabilirmisin buradan

merhabaaaa

biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ♥️
merhaba canım.
bende ebru abladan test aldım ilk ayımda hamile kaldım. gerçekten çok güzel testleri.
adetin biter bitmez başla. sabırla bekle pik göreceksin :KK200: :dua:

Kızlar merhaba ben 10 mart çarşamba günü hcg berdim 865 çıktı 16 mart salı günü tekrar verdim 15034 çıktı kese var ama şu an içi boş 4+4 dedi doktor normal mi sizce birşey söylemedi başka değerim nasıl

Mrb kızlar ben yeni katıldım 5 yıldır evliyim bir kere tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda ovulasyon testi başlayayım dedim ama nasıl kullanılır ne zaman kullanılıyor hiç bilmiyorum adetim 9 günü ovu testi yaptım ikinci çizgi belirgin acaba yumurtlama olmuşum mu ben size foto atim yardımcı olursanız sevinirim
Canım yumurtlama yok ikisinin de aynı koyulukta olmasi lazım diye biliyorum

merhaba canım.
bende ebru abladan test aldım ilk ayımda hamile kaldım. gerçekten çok güzel testleri.
adetin biter bitmez başla. sabırla bekle pik göreceksin :KK200: :dua:
Evet adetiniz biter bitmez başlayın. Adetin 9. Günü yumurtlama gördüm. Geçen ay 11. Günü başlamıştım ovülasyona ama yumurtlama görmedim diye üzülmüştüm. Demekki erken oluyor yumurtlama.

Back