- Konu Sahibi isimsizavukat
-
Canım attığım teste baktın mı acaba kaç güne kadar yumurtlama olur bide bugun 9 günü yumurtlamaya bi 10 var benceCanım selam. Öncelikle rabbim gönlüne göre versin. Hep testte çift çizgi çıkıyor. T çizgisi C çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor. Hergün yapman lazım. 12-16 saatleri arasında olacak @birgebeningunlugu İnstagram sayfasından daha detaylı bilgiye erişebilirsin
Canım attığım teste baktın mı acaba kaç güne kadar yumurtlama olur bide bugun 9 günü yumurtlamaya bi 10 gün var bence
Merhaba testiniz hangi aşamadayken denediniz? T ile c eşit miydi yoksa T daha mı koyu iken? Birde tek deneme mi oldu?Benim oglanda ovulasyon kullandgm ayda oldu cok sukur. Sadece catlama gunlerini degerlendrmistim. Gun asiri o zamn yapamiyorduk cunku
Canım attığım teste baktın mı acaba kaç güne kadar yumurtlama olur bide bugun 9 günü yumurtlamaya bi 10
Baktım ama kaç gün olduğunu bilemem Ebru hanım bıkmadan hergün denemelisin dediCanım attığım teste baktın mı acaba kaç güne kadar yumurtlama olur bide bugun 9 günü yumurtlamaya bi 10 var bence
Aynen ilk aydan olmustu. Yani c ye cok yakinken degerlendrmistm. Zaten diger gun t daha koyu oldu o gunde degerlendirdik bir gun ara verip aonra tekrar denedik. Yani 3 defa degerlndrdik. O ay daha birakmistik tutmustuMerhaba testiniz hangi aşamadayken denediniz? T ile c eşit miydi yoksa T daha mı koyu iken? Birde tek deneme mi oldu?
Maşallah darısı bizim başımızaAynen ilk aydan olmustu. Yani c ye cok yakinken degerlendrmistm. Zaten diger gun t daha koyu oldu o gunde degerlendirdik bir gun ara verip aonra tekrar denedik. Yani 3 defa degerlndrdik. O ay daha birakmistik tutmustu
Aminn.Maşallah darısı bizim başımıza
Pil gorunuyorEki Görüntüle 2803071 Eki Görüntüle 2803071 Eki Görüntüle 2803071 merhaba. Aceba bugün pikmi ovülasyon.14 martta değerlendirdik.15 mart boştu. 16 martta test böyle. Lütfen yardımcı olur musunuz.
Bende hergün yaparım bide bu testi yaparken saat önemli mi yani ne zaman yapılırBaktım ama kaç gün olduğunu bilemem Ebru hanım bıkmadan hergün denemelisin dedi
Dün yumurtalama bugün yapın tekrar T silik çıkarsa 3 gün daha değerlendirin T silik çıkmazsa 4 gün dahaEki Görüntüle 2803071 Eki Görüntüle 2803071 Eki Görüntüle 2803071 merhaba. Aceba bugün pikmi ovülasyon.14 martta değerlendirdik.15 mart boştu. 16 martta test böyle. Lütfen yardımcı olur musunuz.
12.00-16.00 arası yapılması gerekiyormuşBende hergün yaparım bide bu testi yaparken saat önemli mi yani ne zaman yapılır
16 martı değerlendiremedik ama.Dün yumurtalama bugün yapın tekrar T silik çıkarsa 3 gün daha değerlendirin T silik çıkmazsa 4 gün daha
Canım bende ebru ceylandan bu ay test almayı düşünüyordum fakat adetim 8 gün geçti hala olmadım saglik ocağında kan testi verdim negatif cıktı 2 gün önce biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum yumurtlama gördünmü ve faydası olursa yazabilirmisin buradanmerhabaaaa
biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
merhaba canım.merhabaaaa
biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Canım yumurtlama yok ikisinin de aynı koyulukta olmasi lazım diye biliyorumMrb kızlar ben yeni katıldım 5 yıldır evliyim bir kere tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda ovulasyon testi başlayayım dedim ama nasıl kullanılır ne zaman kullanılıyor hiç bilmiyorum adetim 9 günü ovu testi yaptım ikinci çizgi belirgin acaba yumurtlama olmuşum mu ben size foto atim yardımcı olursanız sevinirim
Evet adetiniz biter bitmez başlayın. Adetin 9. Günü yumurtlama gördüm. Geçen ay 11. Günü başlamıştım ovülasyona ama yumurtlama görmedim diye üzülmüştüm. Demekki erken oluyor yumurtlama.merhaba canım.
bende ebru abladan test aldım ilk ayımda hamile kaldım. gerçekten çok güzel testleri.
adetin biter bitmez başla. sabırla bekle pik göreceksin
Evet adetiniz biter bitmez başlayın. Adetin 9. Günü yumurtlama gördüm. Geçen ay 11. Günü başlamıştım ovülasyona ama yumurtlama görmedim diye üzülmüştüm. Demekki erken oluyor yumurtlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?