- 25 Aralık 2020
- 75
- 33
- 8
- 29
- Konu Sahibi isimsizavukat
-
Bnde ilk olmadı canım ikinci denemede yim bu ay naturallen macun da aldım eşim ve bana inşallah bakalımmerhabaaaa
biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Bittikten 2 gun sonra basla canımBende ovulasyon testi aldım adetim cuma bitiyor sizce cumartesi mi pazar mı başlamalıyım adetim düzensiz 45-47 günde adet görüyorum
Bende ordan aldım 2. Ay gebe kaldım inşallah sende güzel haberler alırsınmerhabaaaa
biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Hemen başlamak gerekiyormuşBende ovulasyon testi aldım adetim cuma bitiyor sizce cumartesi mi pazar mı başlamalıyım adetim düzensiz 45-47 günde adet görüyorum
İnşallahBende ordan aldım 2. Ay gebe kaldım inşallah sende güzel haberler alırsın
Benim oglanda ovulasyon kullandgm ayda oldu cok sukur. Sadece catlama gunlerini degerlendrmistim. Gun asiri o zamn yapamiyorduk cunkumerhabaaaa
merhaba ben 4 yıl önce ilk ovulasyon testi denemsi ile hamile kalmıştım .bu ay 2.çocuk için ovulasyon testine başladım 8 mart akşamı ve 9 mart sabahı koyuydu test bu hafta hep değerlendiriyoruz bakalım nasip olur inşaallahmerhabaaaa
İnşallah hayırlısı olsunmerhaba ben 4 yıl önce ilk ovulasyon testi denemsi ile hamile kalmıştım .bu ay 2.çocuk için ovulasyon testine başladım 8 mart akşamı ve 9 mart sabahı koyuydu test bu hafta hep değerlendiriyoruz bakalım nasip olur inşaallah
Adetiniz kaç gün sürüyorBende ovulasyon testi aldım adetim cuma bitiyor sizce cumartesi mi pazar mı başlamalıyım adetim düzensiz 45-47 günde adet görüyorum
7 gün sürüyor yumurtalığımda kist oluşuyor birde prolaktinim yükseliyor ondan etkiliyor galibaAdetiniz kaç gün sürüyor
Benimde düzensiz sizin gibi çok geç oluyorum bende ilk defa ovülasyona başladım ben 10. gün başladım 19. gün oldu hala yumurtlamayı göremedim 12. gün başlayın bence geç yumurtluyoruz sanırım biz7 gün sürüyor yumurtalığımda kist oluşuyor birde prolaktinim yükseliyor ondan etkiliyor galiba
Evet bu şekilde geç görenler geç yumurtluyormuş sanırım ama riske atmak istemedim iki gündür yapıyorum testi bişey yok dahaBenimde düzensiz sizin gibi çok geç oluyorum bende ilk defa ovülasyona başladım ben 10. gün başladım 19. gün oldu hala yumurtlamayı göremedim 12. gün başlayın bence geç yumurtluyoruz sanırım biz
Daha ovulasyon olmamism t cizgisinin c ye yakin veya daha koyu olmasi gerekiyor. O gunu onceki gunu ve sonraki gunu degerlendrmniz lazmMrb kızlar ben yeni katıldım 5 yıldır evliyim bir kere tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda ovulasyon testi başlayayım dedim ama nasıl kullanılır ne zaman kullanılıyor hiç bilmiyorum adetim 9 günü ovu testi yaptım ikinci çizgi belirgin acaba yumurtlama olmuşum mu ben size foto atim yardımcı olursanız sevinirim
Canım selam. Öncelikle rabbim gönlüne göre versin. Hep testte çift çizgi çıkıyor. T çizgisi C çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor. Hergün yapman lazım. 12-16 saatleri arasında olacakMrb kızlar ben yeni katıldım 5 yıldır evliyim bir kere tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda ovulasyon testi başlayayım dedim ama nasıl kullanılır ne zaman kullanılıyor hiç bilmiyorum adetim 9 günü ovu testi yaptım ikinci çizgi belirgin acaba yumurtlama olmuşum mu ben size foto atim yardımcı olursanız sevinirim
bende ordan aldım sabırla bende yapıyorum 6 gündür yapıyorum ben umarım güzel sonuçlar alırsınızKızlar merhaba,
Adetimin 20. günündeyim, reglim biter bitmez adetin 6. günü başladım. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben de. Hala yumurtlama görmedimher gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum bakalım, bekliyoruz yumurtamızı
Kızlar merhaba,
Adetimin 20. günündeyim, reglim biter bitmez adetin 6. günü başladım. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben de. Hala yumurtlama görmedimher gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum bakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?