• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isimsizavukat

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
75
33
8
29
merhabaaaa

biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ♥️

merhabaaaa

biliyorsunuz regl oldum ve bu ay da bebiş olmadı. Bu ay ovülasyon testi deneyeceğim Ebru ceylandan aldım. Yarın başlıycam inşallah testleri yapmaya. Daha önce ovülasyon testi ile ilk ay gebe kalan var mı?
Etkili olduğunu söylediler birde sizden duymak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ♥️
Bnde ilk olmadı canım ikinci denemede yim bu ay naturallen macun da aldım eşim ve bana inşallah bakalım

Bende ovulasyon testi aldım adetim cuma bitiyor sizce cumartesi mi pazar mı başlamalıyım adetim düzensiz 45-47 günde adet görüyorum

merhabaaaa

Bende ordan aldım 2. Ay gebe kaldım inşallah sende güzel haberler alırsın

merhabaaaa

Benim oglanda ovulasyon kullandgm ayda oldu cok sukur. Sadece catlama gunlerini degerlendrmistim. Gun asiri o zamn yapamiyorduk cunku

merhabaaaa

merhaba ben 4 yıl önce ilk ovulasyon testi denemsi ile hamile kalmıştım .bu ay 2.çocuk için ovulasyon testine başladım 8 mart akşamı ve 9 mart sabahı koyuydu test bu hafta hep değerlendiriyoruz bakalım nasip olur inşaallah

7 gün sürüyor yumurtalığımda kist oluşuyor birde prolaktinim yükseliyor ondan etkiliyor galiba
Benimde düzensiz sizin gibi çok geç oluyorum bende ilk defa ovülasyona başladım ben 10. gün başladım 19. gün oldu hala yumurtlamayı göremedim 12. gün başlayın bence geç yumurtluyoruz sanırım biz

Benimde düzensiz sizin gibi çok geç oluyorum bende ilk defa ovülasyona başladım ben 10. gün başladım 19. gün oldu hala yumurtlamayı göremedim 12. gün başlayın bence geç yumurtluyoruz sanırım biz
Evet bu şekilde geç görenler geç yumurtluyormuş sanırım ama riske atmak istemedim iki gündür yapıyorum testi bişey yok daha

Eklentiler

• IMG_20210314_183709.jpg
    IMG_20210314_183709.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 156
Mrb kızlar ben yeni katıldım 5 yıldır evliyim bir kere tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda ovulasyon testi başlayayım dedim ama nasıl kullanılır ne zaman kullanılıyor hiç bilmiyorum adetim 9 günü ovu testi yaptım ikinci çizgi belirgin acaba yumurtlama olmuşum mu ben size foto atim yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 16158833065252280498139836178382.jpg
    16158833065252280498139836178382.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 211
Mrb kızlar ben yeni katıldım 5 yıldır evliyim bir kere tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda ovulasyon testi başlayayım dedim ama nasıl kullanılır ne zaman kullanılıyor hiç bilmiyorum adetim 9 günü ovu testi yaptım ikinci çizgi belirgin acaba yumurtlama olmuşum mu ben size foto atim yardımcı olursanız sevinirim
Daha ovulasyon olmamism t cizgisinin c ye yakin veya daha koyu olmasi gerekiyor. O gunu onceki gunu ve sonraki gunu degerlendrmniz lazm

Canım selam. Öncelikle rabbim gönlüne göre versin. Hep testte çift çizgi çıkıyor. T çizgisi C çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor. Hergün yapman lazım. 12-16 saatleri arasında olacak birgebeningunlugu birgebeningunlugu İnstagram sayfasından daha detaylı bilgiye erişebilirsin

Kızlar merhaba,
Adetimin 20. günündeyim, reglim biter bitmez adetin 6. günü başladım. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben de. Hala yumurtlama görmedim :işsiz: her gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum bakalım, bekliyoruz yumurtamızı :süslü:

Bende ordan
Kızlar merhaba,
Adetimin 20. günündeyim, reglim biter bitmez adetin 6. günü başladım. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben de. Hala yumurtlama görmedim :işsiz: her gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum bakalım, bekliyoruz yumurtamızı :süslü:
bende ordan aldım sabırla bende yapıyorum 6 gündür yapıyorum ben umarım güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻🙏🏻
Kızlar merhaba,
Adetimin 20. günündeyim, reglim biter bitmez adetin 6. günü başladım. Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben de. Hala yumurtlama görmedim :işsiz: her gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum bakal

Back
X