• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Haso18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
5.487
7.920
148
22
Arkadaslar merhaba pcoluyum adetim her zamanki gibi bu ay olmadi son adet tarihim 23 Aralık ovulasyon testi kullanmiyordum 4 gun once sumuksu akinti gormem le aksamina test yaptim ama dort gundur testler hep birbirine yakin ben karar veremedim bilen birileri yazabilirmi

Eklentiler

• IMG_20210130_144039_2.webp
    IMG_20210130_144039_2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 187
  • IMG_20210130_144032_6.webp
    IMG_20210130_144032_6.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 180
Arkadaslar merhaba pcoluyum adetim her zamanki gibi bu ay olmadi son adet tarihim 23 Aralık ovulasyon testi kullanmiyordum 4 gun once sumuksu akinti gormem le aksamina test yaptim ama dort gundur testler hep birbirine yakin ben karar veremedim bilen birileri yazabilirmi
Bu testlerdeki C değerleri de silik çıkıyo sanırım 30 ocaktaki T Cden daha koyu bu gün pik olmuş gibi. Geçenlerde ben de yaptım en alttaki pik olduğu gün paylaşıyorum görseli fikir vermesi açısından.

Eklentiler

• 8C1023EC-5FBC-4256-800C-F1B02E01A6D3.webp
    8C1023EC-5FBC-4256-800C-F1B02E01A6D3.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 186
En alttaki pik olmuş

Bu testlerdeki C değerleri de silik çıkıyo sanırım 30 ocaktaki T Cden daha koyu bu gün pik olmuş gibi. Geçenlerde ben de yaptım en alttaki pik olduğu gün paylaşıyorum görseli fikir vermesi açısından
Sizinkiler ne guzel farkli birbirinden anlasilir yanlismi yapiyorum diyede cok dusundum madem oyle degerlendireyim bu gunude sagolun

28 günde adet oluyorum çok düzenlidir. bu Ay ovulasyon testi yaptım çizgi yeterince koyulaşmıyor pik olmadı. Normal midir kızlar ? Ve çok belirgin akıntım da olmuyor. Ama adetlerim düzenli. Yumurta çatlamıyor mu acaba ?

28 günde adet oluyorum çok düzenlidir. bu Ay ovulasyon testi yaptım çizgi yeterince koyulaşmıyor pik olmadı. Normal midir kızlar ? Ve çok belirgin akıntım da olmuyor. Ama adetlerim düzenli. Yumurta çatlamıyor mu acaba ?
Yumurta buyudugunde koyulasiyo diye biliyorum catladiktan sonra siliklesmeye basliyo cizgi adetinin kacinci gunundesin

Yumurta buyudugunde koyulasiyo diye biliyorum catladiktan sonra siliklesmeye basliyo cizgi adetinin kacinci gunundesin
adetin 20. Günü bugün bat 6 Şubat. Çizgi 15. Gün biraz koyulaştı ama çok çok az sonra silikleşti şu an silik gidiyor. 😩

Benimde siliklesmiyo hep koyu gidiyo hersey yolunda gibi bide bu testlwr aklimizi bulandirityo
adetin 20. Günü bugün bat 6 Şubat. Çizgi 15. Gün biraz koyulaştı ama çok çok az sonra silikleşti şu an silik gidiyor. 😩

Bende 28 günde bi regl oluyorum. Bu ay 11. Günde yumurtlama başladı bende. Sen kaçıncı günde başladın test yapmaya

Selam herkese, ben bu ay ilk defa testlere basladim. Bi koyulasma var ama hafif bi koyulasma. 29 u pik olmis diye dusunuyorum ama 30 unda da devam mi ediyor, 30 u da biraz koyu gibi. Catlama olunca hafiften mi siliklesme mi basliyor yoksa tamamen siliklesmesi mi gerekirdi? Yani daha catlama olmamis midir 🤔

Eklentiler

• Screenshot_20210130-194054_Gallery.webp
    Screenshot_20210130-194054_Gallery.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 155
Bende 28 günde bi regl oluyorum. Bu ay 11. Günde yumurtlama başladı bende. Sen kaçıncı günde başladın test yapmaya
Ben adet başlangıcından 10. Gün başladım. İkinci çizgi hep var ama hep silikt. Telefon uygulama takviminde yumurtlama gününüzde biraz koyulaştı. Ama tam anlamıyla kopkoyu olmuyor hala silik.

Selam herkese, ben bu ay ilk defa testlere basladim. Bi koyulasma var ama hafif bi koyulasma. 29 u pik olmis diye dusunuyorum ama 30 unda da devam mi ediyor, 30 u da biraz koyu gibi. Catlama olunca hafiften mi siliklesme mi basliyor yoksa tamamen siliklesmesi mi gerekirdi? Yani daha catlama olmamis midir 🤔
Henuz olmamis pik canim c cizgisiyle t cizgisi ayni olursa pik oluyo

İşte benim de böyle oluyor canım. Benim bildiğim sen de hala tam yumurtlama olmamış. 2. Çizgi daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum.

Ben adet başlangıcından 10. Gün başladım. İkinci çizgi hep var ama hep silikt. Telefon uygulama takviminde yumurtlama gününüzde biraz koyulaştı. Ama tam anlamıyla kopkoyu olmuyor hala silik.
Peki testi 4 saat hiç bişey içmeden mi yaptınız yoksa sabah idrarıyla mı.

İşte benim de böyle oluyor canım. Benim bildiğim sen de hala tam yumurtlama olmamış. 2. Çizgi daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum.
Herhalde kopkoyu ve kalin olmuyor bazilarimizda. o zaman ordaki incecik ama koyulasmis cizgiyi baz almak gerekmez mi?

Herhalde kopkoyu ve kalin olmuyor bazilarimizda. o zaman ordaki incecik ama koyulasmis cizgiyi baz almak gerekmez mi?
Bende bu şekilde düşünüyordum heralde benim de bu kadar çıkıyor diye ama olmuyor işte gebelik maalesef . Yetersizsanırım bu sonuçta hormon testi .düşük hormon yükselince koyulaşıyor 😔

Back
X