• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İncir iç varsa evde mucize gibi doktorun olmaz dediği Allah isteyince oluyor işte bende ağlıcam galba iğne mafetti zaten hormonlarımı 😂😂
Canım hiç beklemiyodum. Heppp silikti belli hadi devam ediyorum yinede umudum yokken hatta yaptım testi kenara koydum yine aynı baya silik çıkar nasıl olsa diye sonra bi gidim bakim dedim çok koyuyduuu. Eğer öyleyse yarin filan pik olmalı normalde ilk kez pik görücem inan hamileymişim gibi sevindim. 😂 yumurta gelişmiyo diyen doktor hep umutsuz çıkıyorum ordan valla öyleyse şu bal tarçın çörek otu nasıl bi mucizeeee😍

Canım hiç beklemiyodum. Heppp silikti belli hadi devam ediyorum yinede umudum yokken hatta yaptım testi kenara koydum yine aynı baya silik çıkar nasıl olsa diye sonra bi gidim bakim dedim çok koyuyduuu. Eğer öyleyse yarin filan pik olmalı normalde ilk kez pik görücem inan hamileymişim gibi sevindim. 😂 yumurta gelişmiyo diyen doktor hep umutsuz çıkıyorum ordan valla öyleyse şu bal tarçın çörek otu nasıl bi mucizeeee😍
Her şey bi vesile işte insana benim yaşadığım durum ve gelişmicek diye kaşık kaşık yemem senin doğal yoldan çatlamasına vesile olcak galba hadi inşallah kendime olmuş gibi sevindim 😍😍

Her şey bi vesile işte insana benim yaşadığım durum ve gelişmicek diye kaşık kaşık yemem senin doğal yoldan çatlamasına vesile olcak galba hadi inşallah kendime olmuş gibi sevindim 😍😍
Allah bin kere razi olsun canımm ❤️ İnşallah bakalım🥰

İnşallah canım benim güzel haberlerini alırız inşallah ❤️ benimde haftaya pazar alırız inşallah 🥰

Senden de canım benim ve iki hafta sonra pazar günü de senden alırız inşallah hamilelik haberi ❤️❤️❤️
Hepimizin inşallah subat suprizlerimjz gelsin 🥰🥰

İnşallah canım benim güzel haberlerini alırız inşallah ❤️ benimde haftaya pazar alırız inşallah 🥰

Senden de canım benim ve iki hafta sonra pazar günü de senden alırız inşallah hamilelik haberi ❤️❤️❤️
Aminnnn amin cümlemiz verelim bu güzel haberi inşallaaah 🥰

Eşimin doğum günü kasımda hep istiyodu çoçuğuyla ayni ayda doğmayi beraber kutlamak için 🥰 ay inşallaah yaaa inşallaah bu ay hamile kalırsam olur öyle 😍
İnşallah yaa sırayla alalım haberleri sonra da sırayla doğuralım ekim kasımda 😂😂

Eşimin doğum günü kasımda hep istiyodu çoçuğuyla ayni ayda doğmayi beraber kutlamak için 🥰 ay inşallaah yaaa inşallaah bu ay hamile kalırsam olur öyle 😍
İnşallah canım benim acaba bi doktora gitsen mi belki çatlatms iğnesi verir

İki tane test yaptim ikisindede bi sorun var gibi bisi goren varmı kızlar

Eklentiler

• IMG_20210207_125537_7.webp
    IMG_20210207_125537_7.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20210207_125513_4.webp
    IMG_20210207_125513_4.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 11
Back
X